רגליות

אוף תפוז

תיקנתי את המכונה ועכשיו בא לי להשתדרג קצת ולהתפתח בנושאי הרגליות. אם הדבר העיקרי שאני עושה בתפירה הוא תיקים אילו רגליות כדי לי לקנות יש לי זינגר ישנה מלפני כמעט 30 שנה. בנתיים חשבתי לקנות רגלית לריצ'רצים יש עוד הצעות?

אני מוכנה למכור לך סט שלם של רגליות

כולל רוכסן, רוכסן נסתר, לולאה לכפתור, ואולי עוד כמה ב150-200 שח' תלוי איזו זינגר יש לך צלמי את המכונה

אדפטר לרגליות

לכל מכונה יש מרחק שונה בין המחט ובין המוט שמחזיק את הרגליות, במידה ואין רגליות מתאימות בגלל שהמפעל של המכונה לא מייצר לצרכים מסוימים ניתן להשתמש ברגליות של מכונות דומות, אלא שחשוב לשים אדפטר שמשאיר את היחס הקבוע הזה בין המחט לרגלית כדי שהמחט תוכל להכנס במקום שלה ברגלית ולא להשבר.

אהה הבנתי

האם יש אדפטר כזה הפותר גם הבדלים של גובה רגליות?? אצלי הגובה מהבורג המחזק את הרגלית אל המשטח הוא לערך 1 ס"מ. לצערי המכונה שלי הגיעה ללא רגל לרוכסן נסתר, האם יש סיכוי שקיים אדפטר שיוכל להתאים למכונה שלי רגלית לרוכסן נסתר??

רות מלר

New member
צריך או לא צריך אדפטור ? תלוי במצאי

לכן כשהולכים לקנות רגלית יש לקחת רגלית אחת מהמכונה ולבקש מהמוכר- רגלית בגובה זהה. אם אין לו הוא ימליץ על אדפטור לרגלית החדשה. רוב המכונות גם בנות ה-עשרים בנויות אותו השדר, אני ניתקלתי בהבדלים מידי פעם בזינגר הישנות

צילמתי את הזינגר שלי

וגם יש לי תמונה נראה לי של רגלית של כפתורים בכל אופן כמה עולה רגלית בנפרד פחות או יותר

אני מראשון

נראה לך שהסט רגליות שלך יתאים למכונה שלי? אם לא איפה אני יכולה לקנות רגליות באיזור המרכז? גם ירושלים מתאים כי יוצא לי להגיע לשם מדי פעם (סוג של ירושלמית לשעבר)

רות מלר

New member
זה לא הסט שלי

תומריקוש גר בחולון- והוא קנה את המכונות שלו בחולון תשאלי אותו

את מכירה עוד חנויות או מישהו מכיר

חנויות באיזור המרכז ראיתי בפורום חנות בנחלת בנימין 51

שש שבע

New member
את צריכה לצלם גם את הרגלית מחוברת.

.אבל שתדעי שעם הרגלית שלך אפשר לעשות תך ישר , זיגזג, וגם לולאות וכפתורים. מה שאת צריכה בנוסף זו רגלית רוכסן.

ruth0561

New member
יהיה לך יותר קל אם תהיה לה גם

רגלית ללולאות- למכונה שלך יש פונקציה מובנית ללולאות. ואני ממליצה לך לרכוש גם תוחם בד- שמתחבר בהברגה או מגנטי (ולא בשום פנים ואופן לא את זה שמורכב על מוט הרגלית)

אין לי כ"כ מושג איך מחברים

זה משהו שפשוט מצאתי אצל אמא שלי במקרה בכלי תפירה שלה. לפני כמה זמן ראיתי סרט הדרכה איך לתפור כפתור במכונה וראיתי שזה די דומה אחד לשני אז חשבתי שזה מה שיש לי

למעלה