רגישות לקור

Nightborn

New member
רגישות לקור

יש משהו שאפשר לעשות נגד זה? אני קופאת כל הזמן. אני עושה אמבטיה חמה במשך שעה כי קר לי מדי כשאני מנסה לצאת. אני מסתובבת בבית עם מעיל, ושמה את כפות הרגליים על המזגן (המכוון לחום מקסימלי, כמובן). די. באמת שנמאס לי. יש איזשהו פיתרון?

מה עושים נגד קור?

קודם כל שותים והרבה, לפחות 8 כוסות מים ביום. שותים הרבה חליטות עם קינמון, וציפורן. לקנקן אחד : 1 ציפורן ו1 קינמון אפשר להוסיף כל צמח אהוב: קמומיל, נענע, מנטה, לימונית וכו'. יש חימומיות שאפשר לקנות בריקושט ולשים מתחת לשמיכה . אפשר לעשות אמבטיות לרגליים עם כף מלח גס ושמנים אתריים כמו קינמון - 5 טיפות לכל היותר. - לא לבעלי לחץ דם גבוה! אפשר להכין או לקנות כריות מכוסמת שמחממים במיקרו ולשים על הרגליים , גם בקבוק עם מים עם מים חמים יכול להשפיע טוב. ניתן להכין שמן לחימום הרגליים : חצי ליטר שמן שקדים + 10 טיפות שמן קינמון + 10 טיפות שמן לבנדר. למרוח על הרגליים והן כבר יתחממו.. זה לוקח קצת זמן אז סבלנות. מזגן הוא לא פתרון אופטימלי בעיני , אני אישיתי לא סובלת מזגנים ומעדיפה רדיאטור. נכון שהוא לא הכי אידיאלי מבחינת צריכת חשמל אבל בגלל שניתן לשים עליו קופסא עם מים והוא מאורר מעט את האויר הוא עדיף בעיני ומחמם מאד. ישנם גם שיטות טיפול ברפואה הסינית - עם מוקסות שעוזרות מאד לחימום הגוף. ב ה צ ל ח ה!

שאת אומרת חליטה הכוונה היא ...

שלום לך שאת אומרת חליטה את מתכוונת לשים קינמון בתוך מים שרתחו או להרתיח יחד עם הקינמון ? האם העצות עוזרות בנושא של ידיים קרות שבחורף הופכות להיות לבנות באצבעות ואחר"כ הופכות להיות אדומות אני מרגישה כאילו נמלים הולכות לי על האצבעות הייתי אצל רופא בכיר בבלינסון והוא אמר שלא ניתן לעשות כלום אלא לשמור על חום הגוף ע"י כפפות מעיל וכ"ו ועדיין זה לא בדיוק עוזר מה המלצתך ?

למעלה