רגישות לדאודורנט

Nuromancer

New member
רגישות לדאודורנט

היי, יש לי רגישות לכל סוג של דאודורנט מצוי המתבטאת בצריבה ואדמומיות. מישהו מכיר סוג שיכול להתאים לי והיכן אני יכול למצוא אותו ?

yoelnd

New member
קריסטלי

אולי דיאו´ קריסטלי? ניתן למצוא כמעט בכל בית טבע או מרקחת ואם לא יזמינו לך!

avorly

New member
לגבי דאורדורנטים

רגישות לכולם היא קצת מוזרה, אבל יכול להיות שיש לך רגיושת לאלומניום, שנמצא כמעט בכל דאורדורנט. כדאי לקרוא בדיוק ממה הוא מורכב ולחפש אחד ללא אלומניום; ישנם כאלה בשוק הפתוח, לא בעיה למצוא. מה שבטוח - לא להשתמש בדאורדורנט ספריי, כי הוא מכיל כמות יותר גדולה של אלומיניום. אם לא מצאת דאורדורנט מתאים, הדאורדורנט הקריסטלי ש-yoelnd המליץ לך עליו הוא באמת יעיל. בברכת רק בריאות, אורלי

שתי אפשרויות

1. לוותר על השימוש בדיאודורנט ולהתרחץ יותר... 2. יש דיאודורנט רול-און של Roots תמצא אותו בבתי הטבע. יש להם סוג אחד ללא בושם. בכל מקרה, אני ממליצה בחום להימנע מדיאודורנטים עד כמה שניתן. ריח זיעה חריף נוצר כשהגוף משחרר רעלים בכמות גבוהה, וגם כשהגוף משחרר ריחות שהגוף סופג מהמזון (שום, חילבה וכדומה), מסיגריות ועוד. ריח זיעה חריף יכול גם להתלוות למצבי דיכאון וחרדה. אם יש לך ריח חריף - טיפול של דהטוקסיפיקציה יכול לעזור. לגוף בריא יש ריח אבל הוא אינו חריף. בהיותנו חיות - ריח הוא אחד ממרכיבי המשיכה שלנו (או הדחיה).

Talia E

New member
אני ממליצה

על הדיאודורנט לגבר של "ציפורי". הוא לא אנטי פרספירנט, מה שיותר בריא (אני משתמשת בו, כי של האשה הוא כן אנטיפרספירנט). מלבד זאת, חבר טוב שלי, שרובם המוחלט של הדאודורנטים גורמים לו ללכת עם ידיים למעלה במשך שבוע (... גירוי, נפיחות וכיו"ב) - צמצם, על בשרו, את הדאודורנטים האפשריים לו לשתי אפשרויות: 1) הדאודורנט של ציפורי - ניתן להשיג בבתי טבע (בין היתר בחנות הטבע שבשוק הכרמל, בחנות הטבע שבקניון רמא"ג ועוד). הדאודורנט הזה לעתים קרובות נמצא במבצעים של 2 במחיר של 1 והוא יוצא ממש ממש זול (אני קניתי בזמנו ב- 16 ש"ח לשתי יחידות שמחזיקות הרבה מאד זמן). 2) דאודורנט של חברת "vichy" - שהוא מאד מאד יקר (duty free...) ולדעתי חבל על הכסף, כי הדאודורנט של ציפורי הוא פשוט מעולה. בהצלחה!

התגובה שלך היא אלרגיה

וכל מה שאתה צריך לעשות זה לבטל את האלרגיה. ישנה שיטה הנקראת IPEC המטפלת באלרגיות ומבטלת אותן מהיסוד. אם תרצה אני אתן לך מספר שמות של מטפלים בשיטה

adigreen

New member
אשמח לקבל יותר פרטים

ושם של מטפלים באיזור ירושלים או באיזור מודעין. תודה

למעלה