רגיעה

20דודי

New member
רגיעה

היי כולם אני כרגע עובר פרק מאוד גדול בחיי כל מה שהניע אותי עד היום משתנה אני רואה את עצמי ואנשים באור שונה לחלוטין אני מאוד מאוד מאוד מבולבל ולא החלטי הביטחון העצמי שלי נפגע אני מאוד עייף חסר מוטיבציה ושמחת חיים יצא לי בזמן האחרון להבין את המשקל של המון ואת הדרך שהביאה אותי למצב בו אני נמצא הכי קל לתאר את זה שבעצם הצבתי את כל המשתנים בנוסחא שהתוצאה היא אני. אני באמת מבין דברים אחרת עכשיו ואני מודה על זה אני מנסה לא לעסוק בעבר יותר מידיי אבל כל יום וכל היום אני צולל לטעיות ולפספוסים שהיו לי כל ההבנה הזו וראיית הדברים בצורה אחרת מאוד מלחיצה אותי אני ממש כבר לחוץ לעשות שינוי אבל הבעיה שאני לא יודע מה אני רוצה..... אני מאוד סובל במיקום הנוכחי שלי מקום עבודה ומגורים כל חברי וההרגלים הישנים כבר לא מושכים אותי ככה שגם בזמני הפנוי אני נאבק במחשבות על עתיד שחור וחסר כל אני מאוד מפחד להשאר תקוע במצב הזה של חוסר האונים הקורבנות וחוסר מעש הכוונה היא שאם אקום ואעבור דירה אתנתק מחברים ומקום עבודה אני עלול למצוא את עצמי בסיטואציה דומה כי אחרי הכל אני לא בטוח שזה מה שאני רוצה לעשות איך אני נהפך קשוב לאמת הפנימית שלי? איך אני לומד לנווט את המחשבות להתעסק בהווה ולא בעתיד ובעבר...? איך אני נרגע ומספיק לפחד מהדימיון של עצמי ששם אותי תמיד במקום הכי גרוע...? במה לדעתכם אני צריך להתרכז.....?

orli997

New member
היי דודי../images/Emo24.gif

כמו שבטח ראית פה, עוד אנשים שמתחילים לפתח מודעות חווים לא תמיד תמורות קלות, והמודעות למצב ולבחירות שעשית שהביאו אותך למצבך הן לא קלות, במיוחד שאתה מזהה את המקומות בעבר שבהם הבחירה שלך והאחריות שלך השפיעה, לדעתי יש לעבד נושא נושא בסבלנות תוך ידיעה שזה מכוון לטוב, אני באופן אישי מוכנה לערוך לך אם בא לך פירוק כדי לצמצם את המיקוד על המוטיבים הבעייתיים ובכך לסייע לך להבין מהי הדרך שלך, וכמובן אתה יכול להמשיך לשתף אותנו, מלבדי יש עוד אנשים פה המסוגלים לעזור ולעודד, כי חוו או חווים או עוסקים בתחום, אולי שאלה - בעיקבות מה בעצם החלת להפתח לתובנות האילה? איך בעצם התחלת בשינוי שלהיות ער לאמת הפנימית שלך? אני יודעת שקשה לא לחשוש לעתיד ולא לעסוק בעבר יותר מידי, אולם אם העבר אנו מרפה כנראה שלא ניסגר שם משהו, מחשבות על עתיד שחור יכולות לנבוע מחוסר ידעה מה עתיד להתרחש ובעצם להאפיל על העתיד, אז המלצה - אל תיצפה יותר מדי את העתיד, חייה את היום אמץ שימחה ואהבה לעשיה שלך גם אם זה לא בא בקלות כי עשיה מאהבה פותחת את האנרגיה לטוב,, להיות קשוב לעצמיך זה לא לחיות בפחד ולא להאמין לכל מחשבה שעוברת לך בראש, ותבין אין תעויות יש בחירה והחוויה היא שמשנה והתובנות בעקבותיה הן המשנות, תדע שמה שעברת ואתה עובר בחרת כדי לילמוד להתנסות, שום דבר אינו לחינם , אור-לי

20דודי

New member
תודה אורלי ../images/Emo24.gif

ממש תודה על התגובה זה לא פתאומי כל ההבנות האלו, הערות הזו היתה תמיד אבל במבט לאחור הייתי כל כך מנותק ולא מתיחס. זה כמה חודשים שלאט לאט אני מתחיל להבין ולראות דברים אחרת פשוט הכמות והמשקל של כל כך הרבה נושאים המם אותי ומאוד קשה להתמודד עם הכל יחד אני בטוח שהמון דברים בעבר שלי עדיין משפיעים עליי - אין ספק ואיך עושים פירוק? זה בעצם סוג של חזרה אחורה לאותם דברים טראומטים מהעבר? ממש תודה על העזרה! שיהיה לך יום מקסים

orli997

New member
כן מגיע שלב בחיים בו אי אפשר לברוח יותר

זה נכון לכולם, מה שאומר שאנו לא ממש נחמדים לעצמינו בעצם רק אם זה כואב חחחחח לגבי הפרוק, זה לא עבודה על העבר זה כבר עניין לעיבוד בעבודה ממש, אולם פירוק נותן לך אינפורמציה על עצמיך ובעצם עוזר לך להבין את המוטיבים המרכזיים הנחווים בחייך, בעצם מה באת לעשות כאן ברמה רוחנית ולפעמים חוסר מודעות לזה תוך התרכזות במה שלימדו אותי שאני צריך לעשות מעורר את רוב הקונפליקט, החיים, מעבר להיותם חיים פיזיים יש להם משמעות רוחנית רחבה ומטרה, לכן כל חויה גם קשה כביכול יש לה מטרה, אם מזהים את המטרה אפשר לשתף פעולה עם האנרגיה הגבוהה שלנו ובעצם לא לחוות את התהליך קקושי למרות שלא תמיד הוא קל, את האינפורמציה הראשונית הבסיסית הזו אני לוקחת מהמספרים והאותיות של כל אחד, מבחינתי זה הבסיס לעשיה וזה מתבטא בחיים בתכונות אופי ובנטיה לעשיה תוך כיוון מסויים שהוא שונה מאדם לאדם,

אורי בר

New member
20 דודי היי

קראתי את מה שכתבת אתן לך דוגמא כך לך שלושה עיגולים שהם נכנסים אחד בתוך השני ויוצרים גם כן עיגול, ואתה לא מבחין שהם שלושה אלה אחד, העיגולים לצורך העניין הם עבר הווה עתיד, אם אחד העיגולים בתוך המעגל יוצא בזוית שונה ,או מתעוות הוא לא נותן למעגל זרימה אלא תוקע, את כול השלושה. מה שבדרך כלל מפריע זה העבר כי לא יש את המשקל בזמן הכי הרבה, ההווה הוא שניה ועובר, והעתיד הוא זמן שעדיין לא הייה אבל באותו נפח של העבר,אבל לא ידוע אפשר להגיד ריק, העיגול הפנימי הוא העבר, האמצעי המחבר הוא ההווה, והחיצוני הוא עתיד, מה שמחבר את הגלגל לציר עבר. אם העבר לא נכון אז כול הגלגל עובד לא נכון ויוצא משליטה.

20דודי

New member
זה באמת מסביר יפה את המצב

הבעיה היא מרוב הרגל להתאכב מעצמי - אני מאוד לחוץ על לעשות שינוי הבנתי שהדגש שאני צריך לשים כרגע זה על קבלה עצמית והאטה בעולם הפנימי שלי

orli997

New member
טוב

שלח לי במסר פרטים אישיים ואני אעלה כאן בפורום את הפרוק בלי כמובן פרטים מזהים ונוכל לדון בזה, שם מלא, ת. לידה ומס' ת.ז.

hilabarak

New member
אולי כדאי דווקא קצת למתן את העיסוק במודעות ?

לפעמים אנחנו מקבלים הצפה של מידע, ובמקום לנסות לעבד אותו מהר ועכשיו, עדיף לתת למחשב קצת חופש לעבד אותו לבד. אולי כדאי להתרכז ביציאות וחברים ועבודה וכולי. לתת לתת מודע קצת לעבוד לבד ולעכל, ואחרי שתימר ההצפה הרגשית לחזור לחלק המודע ולהמשיך לעבד (יכול להיות שנדרש שבוע חופש ויכול להיות שנתיים, רק האדם עצמו יודע).

למעלה