רג'יסטרי

superman1234

New member
רג'יסטרי

האם יש תוכנה מובנת לעריכת הרג'יסטרי , משהו כמו REGEDIT ? במידה ואין, האם ניתן לקנות אחת כזו?, מהן המלצות שלכם ? תודה לעונים

superman1234

New member
שלום איילת

הכתובת שהפנית אותי אליה, מפנה אותי לאתר שבו נמצא הקובץ PHM Registray Editor. הקובץ שבאתר הוא קובץ CAB, שנפתח עם WINZiP ובו 10 קבצים עם סיומת 001 עד 010. אם את מעונינת לעזור לי ולא לשמש רק כ "מראה מקום" אשמח ללמוד : איזה תוכנה משויכת לקבצים הללו? האם אחרי פתיחתם יהיה גם קובץ התקנה כלשהוא (קובץ EXE או MSI או כל קובץ EXECUTABLE אחר), או שאולי צריך "לשפוך" את הקבצים הללו בסיפריה מסוימת? אשמח ללמוד מעזרתך. שבוע טוב.

BravoMan

Active member
ככה:

כבצי CAB הם קבצי התקנה לפוקט ובמערכת יש תוכנה מובנית שמתפלת בהם. כל מה שאליך לעשות זה להתיק את הקובץ למכשיר כמו שהוא, לפתוח סייר קבצים וללחוץ על הקובץ. אגב, אם תהיה מעוניין בסייר קבצים הרבה יותר חזק וטוב מהמובנה וגם חינמי תסתכל כאן. יש לו גם עורך REGISTRY מובנה אבל לדעתי PHM יותר נוח לשימוש.

superman1234

New member
לפני הכל - תודה עבור ההיתיחסות

הסתדרתי בכוחות עצמי, פשוט במקום להוריד את קובץ ה CAB מהאתר שאיילת היפנתה אותי, ניגשתי לאתר הבית של התוכנה ושם הורדתי את הקובץ כולל קובץ התקנה . בדיעבד התברר לי שהתוכנה הזו אינה פועלת על חלונות גירסה 5.....
. אני עכשו מתכונן להוריד את הקובץ שהמלצת עליו, אני מקווה שהוא רץ על מערכת הפעלה WM5. תודה ושבוע טוב.

superman1234

New member
התקנתי את TOTAL COMMANDER

הוא מזכיר את נורטון קומנדור הדוסי הישן והטוב אבל...... חיפסתי את ה EDITOR ל ריגסטריי, אפילו עם משקפיים ולא מצאתי..... אנא, הנחה אותי היכן לחפש אותו ב טוטאל קומנדר.....

superman1234

New member
בראוו - תודה

הגירסה שהופיעה בקובץ CAB עובדת במערכת WM5. תודה עבור ההסבר.

BravoMan

Active member
שמח שהסתדרתה.

לגבי TOTAL CAMMANDER: אם נותנים לחיצה כפולה על .. (כשאתה בספריית השורש של המכשיר) מופיעות בחלון הקבמים 3 אפשרויות: REGISTRY LAN FTP

למעלה