רגילה...

YesWeCanSee

New member
רגילה...

איך זה הולך? שמעתי שזה כל 4 חודשים או משו כזה... אז איך יודעים מתי מקבלים רגילה? ואם יודעים אז זה הרבה מראש? וזה משנה אם זה קרבי או לא? קיצר אני צריכה שתסבירו לי הכל על רגילות

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהממ...

אני יודעת רק על קרבי.. חח שזה בערך כל 4 חודשים. רגילה יכולה להיות 5 ימים ומעלה. עד 12 ימים לא כולל שישי ושבת. בדרך כלל זה יוצא בסוף אימון/קורס/טירונות/קו. דברים שלוקחים בדרך כלל 4 חודשים. אי אפשר לחזות את זה מראש, לפעמים המפקדים יודעים תאריך של סיום אותם 4 חודשים אבל זה יכול להשתנות בכמה ימים קדימה אחורה תלוי בהספק שלהם. לא יודעת על זה עוד.. כי חבר שלי דיי נדפק בקטע הזה. סיים טירונות וישר התחיל קורס חובשים ולא קיבל רגילה כמו שאר הגדוד ואחרי הקורס הוא נסע לבסיס של הגדוד ולא עשה כלום כי הם כמו מפגרים לא נתנו לו רגילה והוא סתם ישן כל היום באיזה חדר שם וחזר הביתה פעם אחת ברביעי ושבוע אחרי זה ביום ראשון או שני. אחרי האימון המתקדם נתנו להם רגילה מקוצרת של 5 ימים בדיוק. מעפן. עכשיו לא ידוע אם תהיה רגילה או לא אחרי הקו/אימון כי כל אחד הולך לתפקיד אחר אחרי זה. צבא מסובך ולא מאורגן חח

YesWeCanSee

New member
אז זהו..

הוא לא קרבי.. עשה טירונות 02 ועכשיו עושה קורס של מש"ק מודיעין\מערך. אז מעניין אותי לדעת איך זה הולך.. כי הקורס מסתיים עוד שבועיים וחצי בערך.. ואחרי שהוא יסתיים אז יעברו חודשיים וחצי ככה מאז שהוא התגייס.. ומעניין אותי אם עוד חודשיים הוא יקבל רגילה..

אמממ לא נראה לי..

ממה שאני יודעת זה רק על קרביים שבאמת כל ארבעה חודשים (פחות או יותר) מקבלים רגילה של בערך שבוע.. לגבי לא קרביים ממה שאני יודעת, ששמעתי, אין רגילה הוא עושה יומיות? אם כן, אז נראה לי 99% שאין רגילה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחח הוו.. אז סליחה על כל החפירה XD

אם הוא לא קרבי.. אז הוא גם יכול לקחת חופש כמעט מתי שבא לו. יש לו כמות ימי חופש בשנה ואם הוא לא קרבי שתקוע באימונים או קו הוא יכול לקחת חופש תמיד.

GrowingMadness

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif שרשור וולנטיינס דיי! ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

שרשרו לפה את כל השאלות והתהיות שלכן לגבי מה לעשות ביום הזה, או הצעות, הארות, הערות והמלצות לגבי מקומות\דברים שאפשר לעשות\מתנות ... וכמובן שתפו מה תכננתן, בישלתן, קניתן, כתבתן וכל פועל אחר שמתחשק לכן לחייל לכבוד הוולנטיינס

GrowingMadness

New member
למה זה שרשר את זה לפה??! ../images/Emo2.gif

עשיתי את זה כהודעה חדשה!
מה נסגר עם תפוז?!
בכל מקרה אל תתייחסו לזה ואני אפתח עוד שרשור כזה היום :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LiNoY EzRa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרי זה ידוע ש......תפוזונההההההההה!

dandi99

New member
בהחלט משנה...

לא יודעת אם שינו שוב את החוקים אבל אני השתחררתי בדצמבר האחרון וג'ובניקים יכלו לקחת את ימי החופש שלהם מתי שהם רוצים/בחגים בתנאי שאין להם שמירות/מטבח/תורנות אחרת כלשהי ומפקד שמאשר. קרביים אמורים לקבל כל 4 חודשים רגילה אבל...זה לא באמת קורה. מה שיוצר מצב שהם יוצאים כמעט לחודש חפש"ש כי הם צוברים ימי חופשה.

GrowingMadness

New member
לג'ובניקים אין רגילה.

אפילו שהם נורא אוהבים לקרוא לחופשה שיש להם בין הטירוקורס לסדיר "רגילה" [רק אותי זה מעצבן שהם חשים שיש להם רגילה אבל זה סתם חופש?!
] לקרביים אמורה להיות רגילה כל 4 חודש אבל זה לא באמת קורה. נותנים להם מתי שהצבא מחליט או כשזה נוח [נגיד כמו ששחר אמרה בסיום אימון מתקדם וכאלה].

YesWeCanSee

New member
רגע.. אז בעצם

ללא קרביים בין הטירונות והקורס לרגילה יש חופשה? של כמה זמן?

GrowingMadness

New member
לאלאלא בלבלת פה לגמריי

בד"כ לג'ובניקים בין הטירוקורס לסדיר יש חופש [נגיד את מסיימת את הטירוקורס ביום שלישי, אז יש לך חופש עד ראשון] והם נוהגים לקרוא לזה רגילה, זה הכל.

dandi99

New member
שי,את טועה...

זה שונה.. בד"כ החופש שלהם זה על חגים (הדממות).. או שהם יכולים לקחת מתי שהם רוצים כמובן שזה תלוי בתפקיד ובמפקד... למשל לשכת גיוס קשה להם לקחת חופש בד"כ

GrowingMadness

New member
למה אני טועה?

לכל החברים שלי היה חופש בין הטירוקורס לסדיר והם התעקשו לקרוא לזה רגילה. אבל זה בכלל לא סותר את מה שאת אומרת.. כאילו זה בנוסף ל21 ימי חופשה שמגיעים להם בשנה. :) ולשכת גיוס חיפה זה בית זונות אחד גדול

dandi99

New member
את מדברת על ג'ובניקים או קרביים?

ג'ובניקים מקבלים אך ורק 15 ימי חופש בשנה.

למעלה