רגולוס?

רגולוס? ../images/Emo58.gif

אם לא נתייחס לסגנון הכתיבה של רולינג זה די הגיוני שרגולוס הוא רא"ב. הסיבה שרובנו לא חושבים ככה זה כי זה "צפוי מדי". אבל תחשבו על זה, אם בסוף זה כן יהיה הוא איך נהיה מופתעים... הרי חשבנו בדיוק ההפך! האאאאא... לכל הרוחות עם רולינג!

כמו- ../images/Emo58.gif

בדיוק כמו סנייפ, אף אחד לא חשב שהוא רע, בגלל שזה צפוי מדי, וככה ההפתעה הייתה הכי גדולה. (ותשאירו בצד את ה"סנייפ לא רע")

noamgk

New member
אני אף פעם לא סמכתי על דמבלדור.

סנייפ הוא רע, ותמיד חשבתי ככה. זה האופי שלו, זה הוא. (זה לא ספוילר, נכון?) אגב - מה שלומך, יהושע?

noamgk

New member
חח גם אני חשבתי ככה...

אבל בכל זאת, מה. אז:
, שתי הודעות מעלי.

IceStone

New member
סנייפ לא רע.

יש עובדות מוחכותת לזהההה... תבינו כבר אנעלדינקקק כמה שאני שונא אותו והלוואי והוא ימות, הוא לא רע! דמבלדור שיכנע אותו לעשות זה!

נ ר ו ש

New member
אני דווקא ממש אהבתי את סנייפ

ועודני. אז מה אם הוש שנא את ג'יימס וסיריוס וכולם, הוא עדיין טוב בנפשו. לא אשמתו שהייתה לו ילדות עשוקה

יש לי שאלה שאולי תוכיח ../images/Emo58.gif

שסנייפ רע. נכון בספר ה-5 סריוס מגיע לרכבת אקספרס של הוגוורטס ככלב כדי להיפרד מהארי? - נכון נכון שמאלפוי עולה על זה שזה סריוס מאבא שלו? - נכון. איך לוציוס ידע שסריוס הוא אנימאגוס? מי אמר לו? זה היה מוזכר איפשהו? מי אמר להם שסריוס הוא אנימאגוס?

פטיגרו../images/Emo58.gif

ומי צריך יותר הוכחה שסנייפ רע? הוא הרג את דמבלדור... אין לנו שום סיבה לחשוב אחרת. או לנסות למצוא ארועים שיכולים להסתדר גם אם סנייפ לא רע, ולקרוא לזה 'הוכחות'...

noamgk

New member
ועוד בקשר לר"ת... ../images/Emo58.gif

העלו כבר את האפשרות שזו אמיליה בונז?

2 Mיכל

New member
אולי, אני לא שמעתי../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

משום מה אהבתי אותה (אמיליה).

נ ר ו ש

New member
נראה לי שכן,

אבל זה לא נשמע ריאליסטי [וואי\ איזו מילה גבוהה