רגולוס בלק...

רגולוס בלק...

כולם אומרים שרגולוס בלק הוא רא"ב, אבל יש סיבה אחת שתימנע ממנו להיות רא"ב, הוא לא היה מספיק מקורב לוולדמורט... אם וולדי לא מספר אפילו לסנייפ על ההורקרוקסים מדוע בעצם שהוא יגלה לרגולוס? הרי הוא לא היה ב"מעגל הפנימי" של אוכלי המוות, ולא היה המון זמן כדי לרכוש את אמונו של וולדי, וגם לפי התיאור שלו על ידי סיריוס הוא לא ניחן בתכונות הנדרשות כדי לדעת על ההורקרוקסים והוא לא היה מקורב מספיק שנים לוולדמורט כדי אפילו לנחש... אז האם אתם עדיין חושבים שרגולוס בלק הוא רא"ב? אני בספק... תאמרו לי מה אתם חושבים...

hcarmiel

New member
אנחנו לא יודעים

עד כמה הוא מקורב לוולדמורט... כל מה שידוע זה מה שסיריוס ולופין יודעים עליו והם לא יודעים הרבה... אז או שהוא היה הרבה יותר מקורב ממה שהם חושבים או שהוא היה יותר חכם ממה שהם חושבים וגילה בכוחות עצמו את הסודות של וולדי...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אני עם האפשרות השניה../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

אני חושבת שכמה מקורב שיהיה וולדמורט בסופו של דבר לא סומך על אף אחד מלבדו, ולגלות על סוד ההורקרוקסים זה לחשוף את החולשה הגדולה ביותר שלו. כנראה רגולוס היה מאוד מאוד חכם, כמו דמבי (דמבי
) בכל מקרה, אני עדיין חושבת שיש הרבה סיכוי שזה רגולוס, מה שאנחנו יודעים עליו זו דעה מאוד סובייקטיבית של סיריוס, ותחשבו על זה שאין שום סיבה שהוא היחיד שצוין ב"בית בלק האצילי ועתיק היומין"- יענו בשושלת, אלא אם הוא ישחק תפקיד כלשהו במהלך הספרים. אני אומרת- הגיע הזמן!

yakovf2

New member
יכול להיות שרגולוס שמע

את וולדי במקרה מדבר על זה בקול רם עם עצמו.או משהו כזה.כיוון שאני לא חושב שגם מי שהיו במעגל הפנימי של וולדי,ידעו על כך משהו.הרי דמבי אמר בעצמו שהוא לא חושב שלוציוס מאלפוי ידע שהיומן היה הורוקרוס.והוא היה יד ימינו של וולדי.(טוב,עד הפשלה במשרד הקסמים)

ס א י

New member
../images/Emo115.gif המ, אני לא תפסתי עמדה

בינתיים לגבי האם רגולוס הוא ראב או לא אבל, הציטוט; "רציתי שתדע שאני גיליתי את סודך" מראה עלזה שוולדמורט לא סיפר לרגולוס אלא הוא גילה בעצמו. במקרה וראב הוא רגולוס אז לנסות ולנחש איך הוא גילה את סודו זה סתם דיי חסר תקווה כי אם מישהו יעלה על זה אז זה בפוקס, אין לנו אפילו פרט קטן איך ראב גילה את זה. אני אומרת לחכות לספר. כמה שנון מצידי.

ממ

המילים "רציתי שתדע שאני גיליתי את סודך" "i want you to know it was ia who found your secret" (באנגלית לפחות) יש דגש על המילה אני זה נשמע כמו מישהו שוולדמורט לא ציפה ממנו לכתוב את זה, לדמבלדור או להארי למשל, לא הייתה סיבה לכתוב את זה.

אבל בואו נסתמך...

על התיאור של רגולוס ע"י סיריוס, שזה המקור האמין היחיד שיש לנו עליו- הוא לא נשמע חכם במיוחד, לא טיפש כמו קראב וגויל אבל לא חכם כמו דמבלדור. אז אם לדמבלדור לקח לפחות... 11 שנים לגלות את הסוד של וולדי, אז תחשבי כמה זמן לרגולוס ייקח... וגם רוב הסיכויים שוולדמורט פיזר רמזים לאנשים שהיו ב"מעגל הפנימי" שלו.

rds15

New member
סיריוס מקור אמין?

סיריוס הוא האדם הכי לא אובייקטיבי לדבר על המשפחה שלו.

rds15

New member
ועדיין

הסיכוי שסיריוס יגיד משהו טוב על המשפחה שלו זה כמו הסיכוי שהארי יהפוך לאוכל מוות.

למעלה