רגב ת מה שלומכם??? חושבת עליכם המון בזמן הזה...
ר רגב ת New member 2/7/08 #2 תודה נשמה אני סמויה פה כי אין לי סבלנות לענות ולהגיב מה שלומינו?????????????????? כאילו מישהו יושב עם פינצטה על העצבים שלנו ומורט אחד אחד
תודה נשמה אני סמויה פה כי אין לי סבלנות לענות ולהגיב מה שלומינו?????????????????? כאילו מישהו יושב עם פינצטה על העצבים שלנו ומורט אחד אחד
R ronanit New member 2/7/08 #3 לא מכירה אתכם באופן אישי אבל מרגישה כלכך קרובה.. ממשיכה להחזיק אצבעות לבשורות טובות ובמהירות!!!!!!!!!!!! בטוחה שכך גם כולם...
לא מכירה אתכם באופן אישי אבל מרגישה כלכך קרובה.. ממשיכה להחזיק אצבעות לבשורות טובות ובמהירות!!!!!!!!!!!! בטוחה שכך גם כולם...
א אמא של דפנה New member 3/7/08 #8 חושבת המון. מחפשת כל יום בעיתון עדכונים עליכם. אתמול לא היה. היום רק ידיעה קטנה מאוד. מאחלת בהצלחה וכמובן שולחת לך המון חיבוקים לעידוד.
חושבת המון. מחפשת כל יום בעיתון עדכונים עליכם. אתמול לא היה. היום רק ידיעה קטנה מאוד. מאחלת בהצלחה וכמובן שולחת לך המון חיבוקים לעידוד.
ר רגב ת New member 3/7/08 #10 רק מחכה שיגמר כבר אין לנו יותר כוחות לזה כמה שמשתדלים להתעלות בשביל הבנות דייי כבר שיגמר הכול
J jesie12 New member 3/7/08 #11 ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif תחזיקו מעמד
א אמאפלפלת New member 3/7/08 #12 ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif חושבת עליכם המון ומקוה שהקרוב הם יחזרו הביתה