רגב קויצקי

yos3221

New member
לא הצלחתי להבין מה בדיוק

הבעייה במשרד? בעלים עם פתיל קצר? חוסר יציבות כלכלית של לקוחות המשרד? כוח אדם לא מיומן?

רגב קויצקי

היי האם מישהו יודע ויכול לתרום לי מידע על חברת הפרסום רגב קויצקי? כוונתי היא: אנשי מפתח, תקציבים (אני יודעת על BK ודן), מדיניות וכו'... אשמח מאוד לקבל כל תגובה, תודה, פרה.

johny_abola

New member
לא בטוח שזה עדכני:

כתובת: חומה ומגדל 26 תל אביב 67771, טלפון: 6888087 - 03, פקס: 6888061 - 03 בעלים: יפית רגב, עדי קויצקי (מנכ"לים) בעלי תפקידים מרכזיים: מנהלת קריאייטיב: חוה מרגול מנהל הפקה: אשר בן זאב מנהלת מחלקת מדיה: עירית שרמן מנהלת מחלקת לקוחות: דורית צימנד שיינר סופרווייזר: זיו שטרנליב, תקציבאים: אייל בר-אור, עינת שמיר, רפי ג’ירו פלנר: גיא יחיאל נראה לי שגם ענבי טלי שלהם.

johny_abola

New member
נזכרתי במשהו

למנהלת לקוחות שלהם קוראים זמירה. הייתי אמור להתראיין אצלה למשרת תקציבאי לפני חודשיים, בתקופת הבלאגן שהיה שם. בסוף לקחו תקציבאי שהסכים לעבוד בחינם. כנסי לאייס ותעשי חיפוש בארכיון הודעות לגבי המשרד. תמצאי לא מעט כי הם היו חזק בכותרות לפני חודשיים-שלושה.

מעניין...

אבל לא מצליחה למצוא מידע על זה באייס. האם אתה יכול להדריך אותי איך לשלוף את המידע הזה?

yos3221

New member
ג'וני? מה היה שם לפני חודשיים?

על איזה בלגן אתה מדבר? נראה לי שכל הענף היום מחפש עובדי חינם לא?

copytogo

New member
ולפני חצי שנה ולפני שנה...

כל כמה זמן מישהו במשרד הזה חוטף קריזה ומפטר חצי מהצוות לפני שנה קוויצקי פיטר את כל הקריאטיב חוץ מאדם אחד כי הם לא נשארו לעבוד בלילה. ולפני חודשיים היה סיפור דומה של פיטורים מסיבים. בקיצור מי שמחפש יציבות - שיפנה למשרד אחר... או אולי לענף אחר

shiri33

New member
בעיה כספית פעם

חברה שלי הפיקה להם ארוע השקה ללקוח חדש שלהם הוא פשט רגל ונסגר ולקח להם 5 חודשים לשלם!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה