והתייחסות הרבה יותר מפורטת
* אם בכסף היו לבטים אם יש חצוצרה או לא - פה שומעים חצוצרה בוודאות * הדאב שהם צוללים אליו בסוף מגניב אש * חבל שלמרות הגרוב והכל הם חירבו את השירה של השיר המקורי - למה זה? שאנן מזייף פה - למה ההתעקשות על הזיופים ולא להקליט גייד שירה נורמלי עם עוד כמה טייקים? * לעניין ניר גבע - סופית - מבחינתי הדג נחש והוא לא יעבוד. הוא פשוט נגן תעשייתי מדי מבחינתי ללהקה כמותם. צר לי. לא חסרים נגנים צעירים ובועטים על הגיטרה היום בפאנק הישראלי וההתעקשות להביא אותו נראית לי מה תמוהה... לפעמים זה נשמע שם כאילו סינגולדה על הגיטרה * אפשר לראות גם בכסף וגם פה מכנים משותפים מאוד חזקים: דודוש נותן בסינטי הכפלה לבייס ליין (למה זה?), גיא לא ממש עושה משהו (בכסף הוא נותן את האינטרו אבל גם שם וגם פה לא שומעים לא באק ווקאלס שלו ובטח שלא סקרצ'ינג - אגב, נסו להזכר מתי בפעם האחרונה גיא מר עשה בשיר של הדג נחש הקלטות סקרצ'ינג - פרסים יחולקו לעונים נכונה) * כלי ההקשה מוסיפים ומעשירים * רק אני או שצבע הסאונד יבש נורא? (הבאלאנס דווקא מעולה) * עם כאלה נשפנים אפשר לנצח במלחמות * יאיא ומשה (ודודוש?) יושבים בצורה מדהימה ואם הדגים קראו את זה - מקווה מאוד שלא נפגעתם או לקחתם קשה... אל תשכחו שהביקורת שלי באה ממקום של אחד שגדל לתוך המוסיקה שלכם... ובסך הכל רוצה לדבר דוגרי על המוסיקה