רגאיי באמצע הדרך

say my name

New member
רגאיי באמצע הדרך

בהשפעת רוח ההמלצות שהתפשטה בפורום, אני רוצה להמליץ על תוכנית רגאיי שמשודרת ברדיו אמצע הדרך (90fm) כל יום שני בין 22:00 ל- 24:00. זה אמנם אומר שאני צריכה לוותר על קוואמי שמשדר בשעות האלה, אבל זאת תוכנית באמת כייפית עם הרבה מצברוח טוב, שמשדרת רגאיי עפ דגש על רוטס. נסו ותהנו.

Sparkie Dee

New member
תיקון - את צריכה לוותר על סאב וש"י

שהם משדרים בשעות האלה ביום שני ב102FM.

babe10

New member
עשר לשתיים?..

התכוונת בטח עד חצות.. בכל מקרה - נשמע מעניין - ובהחלט שווה בדיקה. קוואם הוא קוואם - אבל אותו יש לנו כל יום כמעט ופעם ב.. לא יזיק לבדוק דברים נוספים.

RunNGun

New member
אגב קוואמי

שמתם לב להבדל בין קוואמי של עסק שחור לקוואמי של הקצה? קוואמי של עסק שחור הוא צעקני ומעלה ווליום (במיוחד בפינת הפריסטייל), בעוד שקוואמי של הקצה הוא רגוע, מחושב, מפוקס כזה.... ועוד משהו, אם אתה קורא את "סופשבוע" של מעריב ובודק את התכניות אתה לא בטוח שזה אותו בנאדם - "הקצה עם אייל פרידמן", "עסק שחור עם לירון תאני וקוואמי" - תחליטו על שם אחד!!1 אבישי

TIK TAK

New member
טוב לא רציתי לספר את זה

אבל אנחנו פה בשלוותא החלטנו להוציא את החתול מהשק (וגם להגיד את האמת) קוואמי ואייל פרידמן הם שתי אישיוות של אדם שידוע גם כסופרים, ציפי שביט, שוקי הכלב, יוסי בניון והעציץ בבנק הפועלים בתל אביב. זהו, אני מיצטער שההיתם חייבים לחוות את השקר הנוראי הזה הבלהבלהבלהבלהבלה

babe10

New member
../images/Emo6.gif מה שאומר בעצם...

שמי יודע באמת מי הוא מי ומה הוא מה ... ומי האמיתי ומי הדמות ומי בכלל. קוואמי, אייל פרידמן, דורפמייסטר, או אולי האבא האמיתי של לירון תאני.. סופרים? הוא לא התסריטאי בכלל?...

asdfgh

New member
התוכנית עברה ליום שני???

היא לא הייתה תמיד ביום חמישי??? כבר הרבה זמן לא שמעתי, אבל היא עברה???

למעלה