egg - Bus & Train in Israel - Apps on Google Play
Plan routes, pay & ride buses and trains in Israel
אתה באמת שואל?"אגד" טוענים שבאפליקציה שלהם אין פרסומות.
מישהו יודע איזה פרסומות יש באפליקציה של "מוביט"?!
למה אתה חושב שאני צוחק?אתה באמת שואל?
אני מניח שהתמונה תענה לך על השאלהלמה אתה חושב שאני צוחק?
ישנם שני אפליקציות. שעשיתי בהם פעם שימוש. ואחרי תקופה מחקתי/השבתתי אותם מהטלפון. בגלל שהם היו אפליקציות גרועות.
את Google maps שזה היה ממש סבל לעבוד איתו.
ואת אפליקציית moovit שהבלגן שם היה גדול ולא הצלחתי לקבל ממנה שום מידע כמו שצריך.
עכשיו אני בודק את egg.
ועדיין אין לי תחליף לgoogle maps.
דבר אחד בטוח אני לא זוכר.
האם היו פרסומות בmoovit.
למי שלא הבין egg הוא בדיוק כמו אוטבוס קרובלגבי אפליקציות תחבורה – ההבדל המשמעותי הוא לא רק פרסומות, אלא חוויית השימוש והאמינות של המידע. Google Maps נותן מידע מדויק ורציף, Moovit פחות נוח ומבלבל לפעמים, ו־egg חדש ומעניין, אבל עדיין לא ברור אם הוא יכול להחליף את הכלי המרכזי של Google.
EGG מאפשר לעבוד עם הופס און לאוטובוסים. מאפשר להטעין ולשלם עם רב קו. מאפשר להזמין כרטיסי נסיעה לאילת. מאפשר לשלם קנסות תעבורה. אין פרסומות. במקום לעבוד עם 3 אפליקציות במקביל.למי שלא הבין egg הוא בדיוק כמו אוטבוס קרוב
האם היתה תוכנה תחבורה ציבורית שלא תומכת בGPS זה יהיה פשעEGG מאפשר לעבוד עם הופס און לאוטובוסים. מאפשר להטעין ולשלם עם רב קו. מאפשר להזמין כרטיסי נסיעה לאילת. מאפשר לשלם קנסות תעבורה. אין פרסומות. במקום לעבוד עם 3 אפליקציות במקביל.
בEGG הכל נמצא במקום אחד. והוא גם תומך בGPS.
אכן.האם היתה תוכנה תחבורה ציבורית שלא תומכת בGPS זה יהיה פשע
אין לי בעיה עקרונית. עם הממשק של גוגל MAPS. יש לי בעיה עקרונית עם המפות שהם מציגים באפליקציה.לגבי אפליקציות תחבורה – ההבדל המשמעותי הוא לא רק פרסומות, אלא חוויית השימוש והאמינות של המידע. Google Maps נותן מידע מדויק ורציף, Moovit פחות נוח ומבלבל לפעמים, ו־egg חדש ומעניין, אבל עדיין לא ברור אם הוא יכול להחליף את הכלי המרכזי של Google.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.