"רב קו" "הופס און" - הכל ביחד באפליקציה חדשה של אגד "egg"

"אגד" טוענים שבאפליקציה שלהם אין פרסומות.
מישהו יודע איזה פרסומות יש באפליקציה של "מוביט"?!

אתה באמת שואל?
למה אתה חושב שאני צוחק?

ישנם שני אפליקציות. שעשיתי בהם פעם שימוש. ואחרי תקופה מחקתי/השבתתי אותם מהטלפון. בגלל שהם היו אפליקציות גרועות.

את Google maps שזה היה ממש סבל לעבוד איתו.

ואת אפליקציית moovit שהבלגן שם היה גדול ולא הצלחתי לקבל ממנה שום מידע כמו שצריך.

עכשיו אני בודק את egg.
ועדיין אין לי תחליף לgoogle maps.

דבר אחד בטוח אני לא זוכר.
האם היו פרסומות בmoovit.

למה אתה חושב שאני צוחק?

ישנם שני אפליקציות. שעשיתי בהם פעם שימוש. ואחרי תקופה מחקתי/השבתתי אותם מהטלפון. בגלל שהם היו אפליקציות גרועות.

את Google maps שזה היה ממש סבל לעבוד איתו.

ואת אפליקציית moovit שהבלגן שם היה גדול ולא הצלחתי לקבל ממנה שום מידע כמו שצריך.

עכשיו אני בודק את egg.
ועדיין אין לי תחליף לgoogle maps.

דבר אחד בטוח אני לא זוכר.
האם היו פרסומות בmoovit.
אני מניח שהתמונה תענה לך על השאלה

קבצים מצורפים

• Screenshot_2025-10-21-15-06-29-046_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-10-21-15-06-29-046_com.whatsapp.jpg
    KB 413.8 · צפיות: 3
לגבי אפליקציות תחבורה – ההבדל המשמעותי הוא לא רק פרסומות, אלא חוויית השימוש והאמינות של המידע. Google Maps נותן מידע מדויק ורציף, Moovit פחות נוח ומבלבל לפעמים, ו־egg חדש ומעניין, אבל עדיין לא ברור אם הוא יכול להחליף את הכלי המרכזי של Google.

לגבי אפליקציות תחבורה – ההבדל המשמעותי הוא לא רק פרסומות, אלא חוויית השימוש והאמינות של המידע. Google Maps נותן מידע מדויק ורציף, Moovit פחות נוח ומבלבל לפעמים, ו־egg חדש ומעניין, אבל עדיין לא ברור אם הוא יכול להחליף את הכלי המרכזי של Google.
למי שלא הבין egg הוא בדיוק כמו אוטבוס קרוב

למי שלא הבין egg הוא בדיוק כמו אוטבוס קרוב
EGG מאפשר לעבוד עם הופס און לאוטובוסים. מאפשר להטעין ולשלם עם רב קו. מאפשר להזמין כרטיסי נסיעה לאילת. מאפשר לשלם קנסות תעבורה. אין פרסומות. במקום לעבוד עם 3 אפליקציות במקביל.
בEGG הכל נמצא במקום אחד. והוא גם תומך בGPS.

EGG מאפשר לעבוד עם הופס און לאוטובוסים. מאפשר להטעין ולשלם עם רב קו. מאפשר להזמין כרטיסי נסיעה לאילת. מאפשר לשלם קנסות תעבורה. אין פרסומות. במקום לעבוד עם 3 אפליקציות במקביל.
בEGG הכל נמצא במקום אחד. והוא גם תומך בGPS.
האם היתה תוכנה תחבורה ציבורית שלא תומכת בGPS זה יהיה פשע

אין לי בעיה עקרונית. עם הממשק של גוגל MAPS. יש לי בעיה עקרונית עם המפות שהם מציגים באפליקציה.
למשל אם אני בעיר מסויימת. מחפש אזור מסויים. המידע שאני מקבל מהמפה. הוא אוסף קשקושים ומידע טקסטואלי לא רלוונתי. מעולם לא הצלחתי להגיע מיעד מיעד בכל עיר שהייתי בה עם המפות הגרועות של גוגל MAPS.
בינתיים אני תקוע ללא שום אפשרות לקבל מפה ברורה עם שם רחוב ברור מיעד A לB.
תנו לי אפליקציה עם מפות ברורות ואיכותיות.

אסכם גם אני..
אם המטרה שלך היא רק לדעת מתי האוטובוס מגיע – אין תחליף ל’אוטובוס קרוב’. אם לעומת זאת אתה רוצה משהו שמאגד כמה שירותים או נותן מידע נוסף – Egg יכולה להיות נוחה יותר. בסופו של דבר זה תלוי במה אתה מחפש: פשטות או פונקציות נוספות

למעלה