רב סקר

MysteriOfir

New member
רב סקר../images/Emo124.gif

1. חמשת הסולנים האהובים עלכם 2. חמשת הגיטריסטים האהובים עלכם 3. חמשת הבאסיסטים האהובים עלכם 4. חמשת המתופפים האהובים עלכם סקר קצת נדוש אבל זה יותר כדי להכיר את חברי הפורום שהוא עוד בחיתוליו

Manic Subsidal

New member
אוקי!

אם אני לא מכיר שמות אני פשוט אציין את הלהקה 1. סולנים : דקסטר הולנד מאופספרינג, הסולן של אורגי, הסולן של אין פלאיימס, הסולן של טאפרוט, פרד דארסט (
) 2. גיטריסטים: דייב מורי ואדריאן סמית' מאיירון מיידן, נודלס מאופספרינג, טריפ מסטאטיק אקס דופ ומארדרדולס, ואא... מרטי פרידמן ממגדת' מגניב. אין פה הרבה ניו, כי ביננו... נגינה זה לא הצד החזק בניו מטאל. 3.באסיסטים: סטיב האריס המלך! מאיירון מיידן, ההוא מאנטי פלאג, בעעע אני לא שם לב ממש לבסיסטים 4. מתופפים: המתופף של סליפנוט, המתופף של מטאליקה, המתופף של פינצ', המתופף של פנטרה, המתופף של סויילוורק. כשאני חושב על זה... אין פה בכלל ניו חחח

lirantal

New member
מה נגינה זה לא צד חזקה בניו מטאל?

וואלה די מוזר לשמוע תגובה כזאת כשיש כל כך הרבה נגנים מצויינים שפשוט נעימים לאוזן אבל whatever בכל אופן, מה לגבי מלמסטין? שכחנו את מייסד מפעל הניו-מטאל?

lirantal

New member
קבל ביטול

אחרי דיפדוף מתמשך בפורום אני מתחיל להבין שהכוונה היא לניו בהקשר ל New ולא ל ניו בקשר ל Neo Metal ולכן התגובה שלי לא במקום ובהחלט לא קשורה, מצטער, ככה זה במילים מעוברתות בכל אופן, עדפתי האישית היא Hoobastank, Lost Prophets, Saliva

maxbass

New member
הכוונה היא ל nu metal

שזה neo metal שמורכב מ new metal הרי מעצם ההגדרה של neo זה חייב להיות משהו חדש

Manic Subsidal

New member
הוא מדבר כנראה על ניאו-קלאסיקל

נראה לי... כי הוא הזכיר את מלמסטין

MysteriOfir

New member
תשובות שלי

יש לציין שבעצם אין פה הרבה ניו מטאל. סולנים 1. פרדי מרקורי ז"ל (קווין) 2. דוויד לי רות' (ואן הלן) 3. אנתוני קידיס (RHCP) 4. ברנדן לי (פליקרסטיק) 5. בילי קורגן (סמאשינג פאפקנס ז"ל, זוואן) גיטריסטים 1. ג'ימי הנדריקס 2. אדי ואן הלן (ואן הלן) 3. הגיטריסט של אדיוסלייב 4. ג'ון פרונשיטה (RHCP) 5. אריק קלפטון בסיסטים 1. סטיב האריס 2. הבאסיסט של קורן 3. קית' מון ז"ל (the who) 4. פלי (RHCP) 5. סטינג מתופפים 1. טראוויס (בלינק 182) 2. לארס אולריץ' (מטאליקה) 3. מאט (גאנ'ז אנד רוזס 4. המתופף של the who 5. דוויד גרוהל (נירוונה, פו פייטרס בתור הסולן)

תהרגו אותי איך אף אחד לא הזכיר...

את מייק פאטון אולי גדול סולני המטאל של כל הזמנים. (faithnomore,mr' bungle,fantomas,וכו....) או כריס קורנל (audioslave,soundgarden)שהוציא אלבום עם rat"m אחרי שהסולן שלהם זאק דה לה רוצ'ה עזב אותם באוקטובר של שנת 2000. ולגבי מתופפים ,מייק פורטנוי מdream theater אחד המתופפים הגדולים בכל הזמנים. טראויס ברקר, המתופף של בלינק 182,בוקסקאר רייסר,מתופף שכבודו מונח במקומו. ואני ויוסיף למרבה התדהמה את ג'ואי ג'ורדיסון, המתופף של סליפנוט.(הה גם גיטריסט במרדרדולז, בקיצור מוזיקאי מוכשר) ולמי שלא יצא לשמוע את האלבוםה חדש של סליפנוט אני ממליצה בחום הוא קצת יותר נוטה למטאל קור אבל הוא יצירה יפה לעוזן.

האלבום החדש של Slipknot

זו באמת שאלה של טעם. עדיין לא ממש שמעתי אותו - אפשר להגיד שריפרפתי עליו קצת. מזכיר טיפה את האלבום הראשון והלא מוצלח שלהם (לטעמי). מי שמחפש את הרוק הרועש לא ימצא אותו פה. חוץ מזה - מתגובות של אחרים הבנתי שבשורה התחתונה הוא חרא של אלבום, בטח ביחס ל Slipknot ו Iowa.

boolbool boy

New member
תמיד האלבום השני הוא הכי טוב

ככה זה אצל סליפנוט, סיסטם, אפילו גם קורן לדעתי...

לרוב, נכון. אבל - אצל ILL Nino

אלבום ראשון מצויין, אלבום שני בתחת. כנ"ל Drowning Pool, Garbage (שאיני מחשיבם כמטאל - ובטח אני סותר דעות של אחרים). נכון לגבי: Distured, P.O.D & Static-X ובטח שיש עוד מאות דוגמאות לכך.

למעלה