מלא הינו 0 אום דהיינו הזרם הוא אין סוף (תאורטי כי אין דבר כזה שיש 0 התנגדות אחרת הזרם היה עולה לאיןסוף) כאשר רב מודד מראה 1 בד"כ זה אומר נתק שהצרכן לא תקין שימי לב שהוא מתחיל באחד געי בשני הפרובים(מוטות המגע של המכשיר) ביחד וראי מה קורה כדי לבדוד גוף חימום מומלץ לשים את רב המודד על פונקצית ציפצוץ במידה וזה מצפצף גוף החימום תקין(מדובר על הסליל יתכן ויש חור במעטפת) חוק אום הבסיסי והחשוב שבחוקי החשמל בגופי חימום טוב לבדוק התנגדות אם רוצים לדעת מה הספק הגוף במידה ולא רשום עליו
ולהאיר על דברך . אם שמים את פונקציית הציפצוץ כמו שאמרת המכשיר אומנם יצפצף אבל אין זה אומר שגוף החימום תקין יש אומנם רציפות אבל ההתנגדות יכולה להיות פחותה מהמותר לכן עדיף לפי דעתי לכווין למצב אומים רגיל כדי לדעת לא רק אם יש רצף אלא לדעת גם אם ההתגדות תקינה. תקן אותי אם אני טועה.
דבר התנגדות פחותה ישנו שינוי התנגדות בטמפרטורה וזה קורה כאשר גוף החימום פועל תאמין לי אם הוא מצפצף גוף החימום תקין ומה יקרא אם ההתנגדות תרד? תחשוב על זה אולי הוא יחמם יותר??????? שחק אם הנוסאות ותראה מה קורה
והוא מראה 1 ויש ציפצוף בדוק את המכשיר 1 זה בעצם ספרת ברירת המחדל תגע בעץ ישאר אחד העבר לציפצוץ לא יצפצץ שים לב 1 אום אומר גוף חימום שצורך 230 אמפר נשמע הגיוני??
R=RAW*L/A התנגדות שווה התנגדות סגולית * אורך לחלק לשטח חתך התנגדות סגולית לא משתנה . שטח חתך לא משתנה. אורך ישתנה רק אם תחתוך את גוף החימום ותבדוק אך לא יתכן שהוא יתקצר ועדיין תבדוק בשני הצדדים נכון?????? הרי אם הוא יתקצר הוא לא יצפצף חברה אלה חוקי הבסיס
בזמן הדלקה מגיע למאות ואלפי וולטים תלוי בסוג המשנק ולאיזה מנורה לעולם אין לבדוק משנק בזמן הדלקה אם אתה מתכוון למשנק ספציפי נא לציין כיוון שהרבה מאות אנשים קוראים את ההודעות ולא מתאים שמישהו יבדוק מתח בהצתה של נל"ג 1000 או מטאל הלייד ויקבל בטעות 4500 וולט