רב הנסתר על הגלוי

רב הנסתר על הגלוי

ערב טוב נרשמתי זה עתה לפורום לאחר שעקבתי אחריו במשך חודשיים ימים ואכן התרשמתי לטובה מהרצינות ומהיחס החם למשתתפים. בני בן 16 ואובחן לאחרונה כלוקה בהפרעת קשב ורכוז. יש לי מס שאלות: א. האם ידוע למשהו על נוירולוג טוב באיזור המרכז(תא רג גבעתיים).ב.מה עושים בהכנה לבגרות כאשר לומד גם בבוקר וגם בערב .איך לתמרן עם הקונסרטה. ג.נוסע בקיץ לפולין האם לתת קונסרטה אודה על עזרתכם

ברוכה הבאה,אורית59 המקורית../images/Emo140.gif

נוירולוג טוב באזור המרכז, אני מכירה אישית את דר' ווטמברג וממליצה עליו מכל ה
מקבל פרטי, אין לי מושג אם עובד עם קופ"ח כל שהיא. אפשר לקבל החזר מהביטוח המשלים על ייעוץ (3 פעמים בשנה). מאמינה כי חברינו ימליצו לך על נוספים. הקונסרטה מכסה טווח של 10-12 שעות. כך שלא נראה לי שאמורה להיות בעיה אם לומד גם אחה"צ לבחינות הבגרות. אני נונת לילדיי ריטלין בטיולים, אחרת הם לא נהנים, לא קשובים ולא מתעניינים בדבר. תלוי בילד כנראה ומאוד אישי.

תודה על מהירות התגובה

ראשית הכנוי חיוך נצחי כבר משדר אופטימיות וזה אכן נפלא .שכחתי לשאול האם מכירים נוירולוג טוב במכבי.

בדקי עם מכבי, אם הוא עובד איתם

או מוכר על ידם לייעוץ. ו... בטח אוטוטו יגיעו תגובות נוספות
(אכן, אופטימית כרונית- מודה באשמה
)

הנסיעה לפולין אינה חוויה קלה.

הנער יהיה בחברה צפופה ולחוצת ובתנאים לא מוכרים. מאוד לא מומלץ שההתרגשות והמבוכה ישלפו את שד האימפולסיביות שיפריעו לו להסתדר עם אנשים. זאת בהנחה שהבחור באמת אימפולסיבי ועשוי לא להסתדר עם אנשים. לא לכולנו יש סימפטום כזה. לרבים מאיתנו יש.

למעלה