רב או צדיק בחלום

kliz

New member
רב או צדיק בחלום

מה זה אומר אם רואים בחלום רב או צדיק שחי בימינו ? וגם מברך בחלום? תודה

kliz

New member
זו התשובה שיש לך?

אתה לא יכול קצת לפרט או שאתה לא יודע? תודה

kliz

New member
נכון צודק!טעות שלי

אז קודם תודה על היחס!!!!!! והאם אפשר לקבל תשובה יותר פרטנית בבקשה תודה

גריני

New member
אפשר יהיה לקבל תשובה פרטנית

אם תכתוב בצורה פרטנית את החלום. ספר מה קרה בדיוק בחלום, מה הרגשת במהלך החלום - ומחשבות/רגשות שהיו מייד כשהתעוררת.

kliz

New member
מצטער לא הייתי פה!

אז ככה:בחלום אני יושב באוטובוס [לא יודע איך הגעתי לשם] במושבים שקרובים לנהג ופתאום אני רואה ילד לידי שמשום מה הבנתי ממנו שהוא רוצה מקום לשבת ליד החלון או משהו כזה[מעורפל מאוד]אז אני תופס אותו ומרים אותו מעל למשענת שלי ואומר לו שישב כאן[במושב -מאחורי כנראה היה מושב פנוי-והיה באמת-כך זכור לי במעורפל]ושם יושב לא אחר מאשר הרב כדורי אני שם את הילד לידו ופתאום אני שמח ובלי לחשוב בכלל אני מבקש שיברך אותי הוא שואל לשמי ואני נותן את שמי ושם אמי ואני חושב שגם בקשתי באופן ספציפי במלים אלו ממש:"תברך אותי בזיווג הגון" ואז הוא מברך אותי גם ב"זיווג הגון" וגם בבריאות וגם בפרנסה. וזהו בערך החלום.[אני זוכר במעורפל שהוא חייך אליי] אני לא יודע אם כל החלום היה לפי הסדר שספרתי כאן אבל את כל זה אני זוכר מאוד[ואולי היה בחלום עוד דברים אך אני לא זוכר] תראו בדרך כלל אני לא זוכר חלומות וגם אם אני זוכר אני לא מספר אותו ישר אז אם אפשר את -פתרונכם,דעתכם . אודה לכם מאוד

גריני

New member
ברכה בחלום

לא כתבת איך הרגשת בסוף החלום, כשהתעוררת (וזה נתון חשוב, כי הוא מצביע לפעמים על אופיו או מקורו של החלום). חלום כזה יכול להתפרש ב-2 צורות: 1. חלום של תת-מודע, או מה שפרויד כינה: "מאוויים" - כלומר, אתה כ"כ רוצה את הזיווג הטוב, עד שתת המודע שלך מייצר סיפור כזה שבו אתה מקבל ברכה לזיווג טוב ועוד. 2. האפשרות השניה - שבוודאי תשמח אותך יותר, היא שאכן יצרת קשר אנרגטי בחלום עם הרב כדורי (או עם ישות מכובדת אחרת - ש"התחפשה" בחלומך לרב כדורי) - והישות הזו אכן ברכה אותך. שים לב לכך שאתה קיבלת בחלום יותר ממה שביקשת, ולדעתי זה בחלקו משום הנתינה הרבה שלך - היחס הנהדר שנתת לילד בחלום - זיכה אותך בברכה "מורחבת". ברובד אחר, ייתכן שהילד הזה בחלום מייצג את הילד שבך (בכולנו ישנו "ילד פנימי") - והחלום אומר לך שאם תתייחס יפה אל הילד הפנימי שלך - תבורך! מכל כיוון שאני מסתכלת על החלום הזה, הוא פשוט נפלא! ואני מצטרפת בצניעות, לברכות של הרב כדורי ומאחלת לך חיים נפלאים

kliz

New member
אני מודה לך

על הפירוט וההסבר האופטימי על החלום . ודווקא כשקמתי הרגשתי תחושה של שמחה וביטחון. ולא הבנתי מה זה ה"ילד" בחלום, אבל את נתת כאן נקודת מבט חדשה ויפה של הענין מעניין מאוד הפורום הזה=תמשיכו כך ושוב תודה

למעלה