רבצה עליי מועכה קשה יש משהי גרושה +4 שרוצה להכיר אותי אני לא יודע אך אני אסתדר עם מה
D davidaltman New member 30/7/11 #1 רבצה עליי מועכה קשה יש משהי גרושה +4 שרוצה להכיר אותי אני לא יודע אך אני אסתדר עם מה
D davidaltman New member 1/8/11 #3 גינגית נחמדה לא ציפיתי ממך לתשובה כזו מה איתך הייתי מוכן להתחלף איתך בטיסה שתהיה לך טיסה נעימה עם הרבה הרבה חיוכים דודי
גינגית נחמדה לא ציפיתי ממך לתשובה כזו מה איתך הייתי מוכן להתחלף איתך בטיסה שתהיה לך טיסה נעימה עם הרבה הרבה חיוכים דודי
G glitter8 New member 1/8/11 #4 גם אני לא ציפיתי... שיתחיל איתי גרוש +4... פגשתי היום את דיויד, אמרתי לו שלא אהיה במצדה בגלל הטיסה.. תהנו בהופעה..
גם אני לא ציפיתי... שיתחיל איתי גרוש +4... פגשתי היום את דיויד, אמרתי לו שלא אהיה במצדה בגלל הטיסה.. תהנו בהופעה..
G glitter8 New member 1/8/11 #6 ../images/Emo250.gif אני לא מסתלבטת בנושאים כאלה... שיהיה גם לכם בהצלחה
D davidaltman New member 1/8/11 #7 היא החליטה שזה לא מתאים לה כנראה הנכות הפזית שלי הפריע לה היא מסכנה דודי
ק קובי186 New member 11/8/11 #8 היי דודי, נעים מאוד...תראה בתור אחד שהיה בזוגיות בעברי וכיום אני יוצא אם ג'ינג'ית משגעת... תלך אל זה אחי אתה רק תרוויח..אני פה לייעץ במידה ותצטרך
היי דודי, נעים מאוד...תראה בתור אחד שהיה בזוגיות בעברי וכיום אני יוצא אם ג'ינג'ית משגעת... תלך אל זה אחי אתה רק תרוויח..אני פה לייעץ במידה ותצטרך
D davidaltman New member 11/8/11 #9 איפסתי את עצמי הפריע לך הנכות שלי היא התעלמה מכל היתר בחנה אותי כמו רופאה .זה היה נמוך