רבע

Amit Remmus

New member
רבע ../images/Emo32.gif

זה אמנם לקח קצת זמן, אבל הקשבתי לאלבום החדש של קוואמי. פעמיים ברצף, כדי לגבש דעה החלטית. בתור אחת שהתאהבה בקוואמי אחרי 'מלחמת מיקרופון הזהב' (אחד השירים האהובים עלי, אגב. אבל זה לא קשור), נורא רציתי לשמוע אותו. בעיקר את 'מצטער' ואת 'ימים ריקים', שני שירים שבמחינה ליריקלית יש להם פוטנציאל אדיר. שמעתי, הקשבתי, ניסיתי להתרגל לזה, אבל חוץ מכמה יציאות טובות וליריקה משובחת ברובה, אין באלבום הזה הרבה. הביטים לא מספיק מתוחכמים לדעתי ועוד יותר גרוע- הם נשמעים כמו הפקה גרועה של הטלוויזיה החינוכית, הפלואו של קוואמי הלך לאיבוד איפשהו באזארביג'אן כנראה ובפעם המאה שאני אומרת את זה- אם השב"ק הגיעו למסקנה שעדיף להם לעשות ראפ, כי הם לא יודעים לשיר, למה קוואמי מנסה לעשות את זה?!. יאמר לזכותו, שרואים שיפור מסוים בין השירים, מה שנשאר לקוות זה שהקו של העלייה ישתפר. ביקורות, אניוואן?

לדעתי....

האלבום הזה של קוואמי לא ממצא את עצמו בשום תחום חוץ מליריקלית. בגלל שקוואמי הקליט ועשה את כולו ב3-4 חודשים

Amit Remmus

New member
חחחח עידנצ'ו כפרעליך!

חחח לא שמתי לב שזה אתה אז חשבתי שהעתיקו לך את החתימה.

|OFF| יא אני לא מאמינה

אין לכם מושג איך בכיתי, הסתובבתי וחיבקתי אנשים ופשוט בכיתי בטירוף, לא יכלתי
זה היה כל כך מרגש, ואני לא אראה את רובם יותר, שנה הבאה אני הולכת לתיכון אחר
כולי דמעות
מור אני ראיתי את ההודעה שלך, מחר כשאני אגיע לשם ואראה אני אתן לך צלצול
מיכל - הכל היה בסדר? |מתרגשת נוראנורא|

M C A

New member
מה זה קשור עכשיו באמצע החושך?

תאכלס לא הבנתי כלום מההודעה שלך.

הייתה לי אתמול מסיבת סופשנה

גמרתי אתמול את החטיבה ואני עוברת לתיכון לבד. איך אתה לא יודע, אני כל כך הצקתי לכם עם ה"תגידו לי בהצלחה" והכל

תשמע חומד ../images/Emo26.gif

המסיבה כבר הייתה, אם היית קורא היית יודע. ורשמתי OFF מחדש, מיכל ביקשה לשרשר לOFF אחד את כל הOFF שרוצים להעלות לפורום, זה לא באמצע דיון על קוואמי. אם זה היה פורום על קוואמי אז מילא. אבל זה OFF בדיוק כמו כל OFF אחר.

M C A

New member
לא נורא, אני אוהב שמתעצבנים עליי :)

אם יש לך עוד דברים ועצבים שאת חייבת להוציא, אני כאן בשבילך.. ההצלחה היה באופן כללי אגב.

היה מגיע לך ../images/Emo46.gif

כי אתה אמרת שזה לא קשור לקוואמי וזה לא היה צריך להיות קשור בכלל! כי זה OFF דמט!
אבל הסברתי דיי בנחמדות, לא? אני שמחה שאתה פה בשביל העצבים שלי
יש לי עומס נפשי בימים האחרונים

הו ../images/Emo12.gif

לא נראה לי שאתה זה שאני אוציא את הכל עליו
סה"כ אני מרחמת על אנשים, זה לא מגיע להם
כל אחד תורם את חלקו וזה מצטבר, אבל אי אפשר להוציא הכל על בנאדם אחד

idk

New member
לא קניתי עדיין תאלבום...

אבל שמעתי אותו כמה פעמים ולפי דעתי הוא ענק לוידע מה, אבל משו בקוואמי עושה לי את זה (|NO HOMO|) הציניות שלו, התיחכום, המסר.. ובאלבום הוא יצא לפי דעתי מצויין! אבל הוא התמקד בסטייל שלא כל אחד יתחבר אליו.. אני התחברתי :) מה איתך?

Jimmiet

New member
האמ, ממש לא מסכימה.

לטעמי, הדיסק הטוב ביותר שיצא פה. מכמעט כל הבחינות. כל כך טוב. יש ציניות, רגש, מחאה, צחוקים, הכול. נהדר. לירקלית זה מדהים. יש לבנאדם כל כך הרבה רגש, בשירים מסויימים, ובאחרים יש לו אחלה פלואו! תלוי בהתאם לשיר. יש כמה ביטים ממש טובים.

Jimmiet

New member
../images/Emo24.gif

זה לא מזמין לי כרטיסים לניצנים. אני לעולםםםם לא אראה אותך

idk

New member
אל תזכירי לי את ניצנים...../images/Emo7.gif

אני לא יהיה ביומיים האחרונים!!! =\
אבל אני בא ליום של משינה וליום שאחריו... ותנסי עוד פעם.. את בטוחה שאת בתוך החשבון עם הדציבלים?...

למעלה