רבע

Aeroguy

New member
רבע../images/Emo32.gif

היום התפרסמה ידיעה על כך שפיל קולינס הולך להופיע בישראל בחודש נובמבר. איך זה קשור אלינו, שאלתם? שאלה יפה! החברה שמנהלת ומפיקה את הופעותיו נקראת Clear Channel, וזו הפעם הראשונה שחברת CC חותמת עם מפיק מקומי (שוקי וייס, אלא מי) ומביאה את אחד מהאמנים שלה לישראל. אותה חברה מפיקה את ההופעות של אירוסמית'. האם שיתוף הפעולה הזה של CC עם שוקי וייס יביא את אירוסמית' למחוז חפצינו? הזמן יגיד. ועוד דבר, ה-Rolling Stones הודיעו על סיבוב פרידה, 43 שנים לאחר הקמתם. מפחיד, אבל אחרי הסתלקותם כנראה שאירו תהיה הלהקה הותיקה ביותר בעולם, בסדרי הגודל האלה, שעדיין תפעל.

בָלבָל

New member
שמתי לב לזה...

אבל אני ממש לא אופטימית
בלשון המעטה... ובקשר לסטונס... ציפיתי לרגע הזה כל הזמן... וזה מפחיד!!

SaintJohn

New member
תזכירו לי בבקשה מה האימייל של

חברת CC (תומר, אתה קשור לזה?
) ושל אדון שוקי?

בָלבָל

New member
אהה שוקי וייס ממש מחוץ לדלת

של הבית שלי... אני אכנס לשם ואעשה הפגנה!!! אני ארביץ לו עד שהוא יחתום לי שהוא מביא את אירוסמית'.... חחח תשמעו, אחרי מה שהיה פה ב94... אני כלכך בספק אם גם 100,000 מיילים יעזרו להביא אותם...

Aero7STyle

New member
אני בעד לארגן מפגש ליד הבית שלך!!

נעשה הפגנה כזאת שאנשים יגידו -מתנחלים who?!?! lol ;)

AeroSlash

New member
שמתי לב לזה...

אגב, קראתי כבתה על זה ששוקי וייס והחברה [אם אני זוכרת נכון] עובדים על הגעתם של הסקורפיונס לארץ? ייתכן שהם מביאים את כל אמניהם לאט לאט לארץ?

Aeroguy

New member
זה לא כ"כ קשור...

הסקורפיונס מופיעים ביולי, אבל הם לא מיוצגים ע"י CC.

AeroTom

New member
נקודה למחשבה...

כמובן שיש לי קשר לזה. CC זה אני.הם גנבו לי זכויות יוצרים.יש לי עילה לתביעת ענק.וזה מסתדר מצויין- אני לא אבקש כסף או משהו כזה,אלא פשוט בתור תגמול על עוגמת הנפש שגרמו לי אני אדרוש הופעה חד פעמית של אירו בארץ (בנוסף כמובן לביקור שלהם במעוני הקט ותמונות וחתימות על כמה וכמה מוצרים). אבל ללא ספק אפשר שכל אחד מאיתנו ישלח להם איזה אי מייל או משהו כזה וידרוש (בנימוס כמובן) שאירו תבוא גם לארץ מתי שהוא.שמאז 94 גדל בהרבה מספר המעריצים שלה בארץ והם יכולים לעשות לנו הרבה הרבה שמח בארץ שלנו והמצב בסביבה. בכלל-לפי דעתי הם יכולים להביא שלום במזרח התיכון. לגבי הרולינג סטונס.חשבתי שיגיע הרגע הזה וזה אכן מפחיד.מפחיד מאוד אפילו. זה אומר כמו שגיא אמר שאירו יישארו הנציגים הוותיקים ביותר בסביבה וזה גם אומר שהם הבאים בתור ומחשבות על סיבוב פרידה של אירו כבר עולות לראש...
אבל היי,יש גם צד חיובי בדבר--אולי פעם ראשונה מזה 30 ומשהו שנים שמבקרי מוזיקה סתמיים כבר לא ישוו את סטיבן למיק ג'אגר...
.

למעלה