רבע

ganooov

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

תהני כאן, רק קצת חבל שלא שירשרת בעצמך
.

dylan

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif בעוד כשעה(!!) בגל"צ

´מיוחדת כפולה עם ג´ניס ג´ופלין´ - שעתיים של ג´ניס ג´ופלין בעקבות צאת אלבום אוסף כפול חדש..

moshel

New member
ערב LED ZEPPELIN

שלום לכולם יום שלישי ה14.1.03 בבלקוני נחלת בנימין 5 ת"א ערב הקדשה לאת מהגדולות בלהקות LED ZEPPELIN במהלך הערב אני אשמיע השמעות נדירות של הלהקה מכול התקופות ובשעה 23:00 הקרנה חד פעמית השנה של הקונצרט הענק מ 1975 EARLS´S COURT קרוב ל4 שעות של הופעה מדהימה הווידאו הכי נדיר של LED ZEPPELIN שרק עותקים בודדים ממנו ישנם בעולם הכניסה כמו לכול האירועים שלי בבלקוני היא חינם הערב יתחיל בשעה 21:30 אז תירשמו ביומן על היד בשירותים ןבכול מקום אפשרי את התאריך 14.1.01 כולכם שם כי אם אתם לא שם אתם לא קימים שלכם D.J MOSHEL

mick8

New member
תוכנית רוק קלסי ברדיו אינטרנטי

בכל יום שני בון השעות 18-20 משודרת לה תוכנית רוק קלסי בתחנת הרדיו האינטרנטית רדיו אורנים מוזמנים להאזין http://www.oranim.ac.il/radio/

mpljp

New member
טוב יש לי שאלה רצינית (כן בטח)

למה בערך 90 אחוז מהבסיסטים הם בלונדיניים? לא באמת, לא שמתם לב לזה? בבקשה אל תעיפו אותי ל off

באמת לא!!!

אני אפילו לא מצליח לחשוב למי התכוונת..., אבל זה בטח רק אני. מאחר ובאס זה התחום של גנוווב, ואני לא יודע אם השאלה הזו תשמח או תעצבן אותו, אני משאיר את השרשור קצת מחוץ ל אוף, למרות שאם זה לא אוף טופיק אני לא יודע מה כן...

Chocoholic

New member
הרי זה ידוע

שתדרי שמע נמוכים גורמים להתבהרות השיער... סתם. למי התכוונת? תן דוגמא. פול מקרטני? לא. רוג´ר ווטרס? לא. ג´ון אנטוויסל? לא. ביל וואימן? לא. ג´ק ברוס? לא. ג´ון פול ג´ונס? לא בטוח... סטו קוק? לא. אה! מצאתי! כריס הילמן? כן!

mpljp

New member
אמממ

דאף, טום המילטון, טים מרייג´, ג´ון פול ג´ונס, ג´ייסון מטאליקה(אולי?), זה של בון ג´ובי שאף פעם לא מקבל קרדיט, default, אנדי בל אואזיס, בילי מפיית נו מור, ג´ון מפויזן, זה מסאם 41, hundred reasons, limp pleasequit אתם יודעים שעכשיו ישבתי שעה וחיפשתי בכל המגזינים שלי את הרשימה הזאת של אנשים שהמוח שלי צר מלהכיל?

Nir of GondoliN

New member
כל הבסיסטים שאני מכיר אישית

הם שמנים, עם שיער ארוך ולובשים רק שחור.

November Rainִ

New member
לא כולם בלונדינים....../images/Emo68.gif

ולא כולם שמנים......ולא כולם בלאקרים......טוב דאף הוא רק בלונדיני לא שמן ולא לבאקר פעם הוא היה עכשיו כבר לא.

hells bells

New member
ok חברים משחק לשעות היובש

מבית מדרשה של החכמה והיפה בבנות הפורום הלו היא האחת והיחידה גימל! וכך זה הולך,אני נותן שורה מ-שיר ידוע יותר או פחות וזה שימשיך את השורה הבאה יזכה להתחיל שורה משלו. רק חברים בואו נעשה את זה בשביל הכייף לא להביא לנו כאן ציטוטים מאיזה שיר של להקה אלמונימית שהוציאה תקליט שדרים לתחנת הרדיו של גרינלאנד. טוב נתחיל. "i use to love her....."

LadyG

New member
הלס...החוקים צריכים להיות

שמי שמוצא שורה כזאת, גם אם היא לא של השיר שאתה התכוונת אליו זוכה לבחור את השיר הבא. אז ככה: יש שיר של גנס אנד רוזס שהשורה הבאה שלו היא: but I had to kill her ויש שיר של הסטונס שיש בו את המשפט I used to love her , אבל לפניו צריכה להיות המילה because וההמשך הוא כמובן (כולם לשיר ביחד): but it´s all over now. אז אם צדקתי תן איתות כדי שאבחר שורה משיר אחר.

למעלה