רבע

ויש מקמומות בהם אנשים

עדיין מדברים בנימוס אחד לשני. הפורום הזה למשל הוא אחד מהם, כך שכמו ששמת לב בעצמך, כל עוד אתה ממשיך בכך, מקומך כנראה במקומות אחרים

comback

New member
לא ידעתי שאתה זקן כל כך...

(ראיתי בקרטיסך) אחרת לא הייתי מתווכח איתך.. מה זקן בגילך עושה בפורומים, מה אין לך חיים או משפחה או עבודה?

comback

New member
נחמד לראות שיש אנשים שאוהבים אותם..

אגם אני חולה עליהם (למי שלא הבין)

Creamy Weather

New member
ואני אפילו יודעת שקוראים לך אורה.

הזיכרון שלי זה משהו מדהים אני זוכרת הכל חוץ ממה שאני באמת צריכה... עצוב.

ברוך הבא!!! ../images/Emo142.gif

אבל.....לא ממש הבנתי למה אתה מבקר פה, אחריי שהיית מבקר קבוע בפורום מייקל ג´קסון? אין לי שום דבר נגד מלך הפופ, כמובן! ואנחנו לא מדברים פה הרבה על מטאל. איזו גיטרה יש לך??

comback

New member
אני יודע שמייקל ורוק לא הולכים ביחד

אבל אני חולה על שניהם.. כפי שציינתי אני רוק, מטאל, בקיצור את רוב סוגי הרוק והמטאל.. אגב, מה אני לא יכול לבקר פה? אני מנגן על גיטרת jackson

רבע ../images/Emo32.gif

שרשור ה
השבועי מוגש לכם בחסות המורה שלי לשל"ח בתיכון, שתמיד התעצבן, שלא קראנו עופר אלא רבע
. לכן יש לשרשר הודעות שלא קשורות ישירות לנושא הפורום, פרסומות והודעות למינהן.
טעים לכולם

RogerW

New member
שאלה..House of the Rising Sun

אני יודע שהשיר הזה הוא של האנימלז.. אבל אחרי שמצאתי עוד כמה מבצעים.. תהיתי מי המבצע המקורי... אז מי המבצע המקורי?

Chocoholic

New member
זה עממי

במתכונת העממית זה שיר פשוט ששרו אנשים קשיי יום בדרום ארה"ב... אני לא יודע כמה ישן זה, ומי הראשון שהקליט אותו. אני מכיר רק את הגרסאות של נינה סימון, בוב דילן והאנימלז. יש גם גירסה עברית של אריק אינשטיין.

yoavsc

New member
עד כמה שאני יודע

פרייס מהאנימלס כתב את המילים, והלחן עממי.

LadyG

New member
המילים עממיות והלחן עממי

והביצוע הכי שווה לשיר הזה הוא לדעתי של Frijid Pink להקה ששיכת לז´אנר הפסיכודלי. ביצוע, סוף הדרך.

yoavsc

New member
לא יודע

לפי אלבום אוסף של האנימלס שיש לי , ולפי all music guide , הקרדיט הוא על שם Price/Traditional. בכל אופן, זה לא קריטי.

למעלה