רבע
: DIFUSE מחר בהופעה

Aeroguy

New member
רבע../images/Emo32.gif: DIFUSE מחר בהופעה

DIFUSE, להקת קאברים לשירים משנות השבעים (ושמבצעים, כך הבנתי, קאברים לאירוסמית' ולד זפלין בין היתר) מופיעים מחר ב-9:30 בבארבי בת"א. מתארגנת קבוצה של חברי פורומים אירוסמית' ולד זפלין - כולם מוזמנים!

AeroTom

New member
אני אהיה שם גם

ובינתיים גיא פה ועוד מישהי מפורום אירוסמית'. אז אם עוד מישהו מתכנן להגיע מפה - צרו קשר לפני. יהיה נחמד להיפגש שם.

ShikS

New member
אני אולי יבוא..

אבל לא בטוח..אני צריך הסעה |:

AeroTom

New member
כן, קצת בעיה מראש העין...

למה זה יסתיים רק באיזה חצות בטח. אבל בכל מקרה אם תוכל נשמח לראותך ויש לך את הפלאפון שלי כבר מהמפגש, אז תהיה בקשר אם בכל זאת...

AeroTom

New member
עידו לא גר בראש העין?

או קרוב לשם...אני לא זוכר

ShikS

New member
אורנית ../images/Emo13.gif

ונאבד לי הפלא..-.- אז תשלח לי את הפלא שלך בהודעה אם לא אכפת לך

AeroTom

New member
טוב, חזרנו לא מזמן...

הם עשו שם 3 של זפלין: Rock N' Roll Stairway Dazed & Confused מה שמוזר, לא רק על זפלין אלא במופע המלא, שבאתר שלהם הם פירסמו שהם עושים שירים שהם לא ממש להיטים ולא כאלה שרגילים להם ושכולם מכירים. אבל כל ההופעה היו רק שירים הכי סטנדרטים שיכולים להיות כמעט...גם אצל זפלין. ככה: Rock N' Roll זה שיר די קשה בלייב. היה בסדר אפשר להגיד. די נהנתי. Stairway גם היה בסדר. עשו חביב. ו-Dazed & Confused היה בסדר גמור. התופים וה-Lead Guiter עשו עבודה ממש טובה. ראוי לציון. הסולן שלהם איך להגיד את זה...קצת התלהב יותר מדי לפעמים. אבל האחרים היו די סולידים ובסדר. Dazed היה ממש בסדר גמור ועבר אצלי את המבחן...
גם עשו את הקטע עם הקשת של הכינור. והסולו אחרי זה גם היה טוב. בשירים של זפלין הם היו בסדר. בשאר קצת התאכזבתי שהיו ממש רק שירים להיטים של כל מיני להקות, למרות הפרסום שלהם נגד זה. היה גם Dream On של אירוסמית' ששם זה לא הלך הכי בסדר...הנגן גיטרה די חירבש בכמה וכמה (וכמה) קטעים. בסך הכל השירים של זפלין היו חביבים ו-D&C בוצע בסדר גמור. בשירים האחרים לא הכי נהנתי, אבל בסדר. מקווה שבעתיד הם יעשו עוד שירים של זפלין אחרים ובכלל בסט ישימו באמת שירים שלא כולם מכירים ולא הכי סטנדרטים בעולם.

למעלה