רבע
מוזיקלי...

בדנתמ

New member
אגב אלבומים מצוינים...

יש לך המלצות evergrey בשבילי? החלטתי שאני לא מכיר מספיק את הלהקה הזאת... *ואל תדאגי, אני לא שוכח את הסיפור

בדנתמ

New member
../images/Emo41.gif או ואם כבר ממליצים, אז קבלו אחת חמה ../images/Emo70.gif

AMASEFFER exodus: slaves for life זה פשוט דיסק מעולה! והלהקה ישראלית, אגב, למרות שהדיסק יצא קודם באירופה (הם הקליטו וחתמו על חוזה הקלטות בחו"ל אם הבנתי נכון). ואני חייב להגיד, שלמרות שביצעתי את הרכישה המוצלחת רק הבוקר ולא יצא לי עדיין לחרוש אותו 10 פעמים, זה בהחלט אחד מאלבומי המטאל הטובים ביותר בעולם. בלי להגזים... משהו שמזכיר לי טיפה את מבול של אורפנדלנד באווירה שלו (וגם קובי פרחי תרם קולות רקע) אבל עם טוויסט יותר פרוגרסיבי ויותר סימפוני (ואחד הזמרים שם עבד גם עם ת'ריון בעבר). כבר תקופה ארוכה אני מחפש משהו במטאל, שאני לא לגמרי מוצא. מין סגנון כזה שיש בו סאונד עמוק וחם, אבל עדיין אווירה כבדה ואפלה... משהו עם עוצמה, אבל לא בצורה שמשתלטת יותר מדי על השיר... משהו מאוד סימפוני קלאסי שיהיה מעורב שם, אבל גם משהו אוריינטלי אה-לה-פלמנקו... ורצוי להוסיף גם משהו של בלוז, פשוט כי אני מאוד אוהב בלוז
אז עם הספר לא לגמרי קלעו לשם, אבל הם בהחלט קלעו בצורה מצוינת לנישה מאוד ייחודית וטובה. האמת שלא יצא לי למצוא משהו שממש קולע למה שאני מחפש, אבל אפשר להגיד שסימפוניX, דרים ת'יאטר, ת'ריון, עם הספר, קלעו לא רחוק משם...

קרניjack

New member
שמעתי חלק מהקטעים שלהם במייספייס

רציתי לשמוע את האלבום, אבל לא יצא לי...אם מדובר במשהו אפי כבד אני לא יודעת אם אני אהיה כל כך סבלנית

ייסאן

New member
הווווווווווווו כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

נחמד כזה!?!?!?!?!?!?!? אורגזמה מוזיקלית. הלהקה האהובה עלי ב י ו ת ר ב12 שנים האחרונות. אין טובים מהם, והאלבום הזה זה הטופ שלהם.

בדנתמ

New member
אז בואי לעזור לי במזימה...

תשלחי להם מייל ותבקשי שהם יבואו לארץ
אני כבר עשיתי את זה. אם כל אחד שאוהב אותם כאן יעשה את זה, הם בטח יבינו את הרמז ויבואו
חוץ מזה, בתור ארץ עם כזאת היסטוריה, ישראל צריכה להיות מעצמת מטאל כמעט כמו גרמניה או פינלנד...

ייסאן

New member
היה, ולא עבד.

היו אמורים להגיע לכאן כשהיית בת 16, ביומולדת שלי. הייתי מתכתבת עם מייקל רומיאו פעם, מגיל 12 עד הצבא בערך...
אין על סימפוני.

בדנתמ

New member
אה ומאוד אהבתי גם..

את איך ששני השירים באלבום שהם יותר בלדות (the sacrifice ו- paradise lost) הם עדיין עם עוצמה כזאת. כל שיר באלבום הזה הוא עם פוטנציאל ענקי להיתקע לי בראש ולהתנגן ברפיט במחשבה שלי במשך שעות בלי שזה יפריע לי. וזה אומר הרבה

בדנתמ

New member
והמלצה משוחדת שלי על גיטריסט ישראלי:

יש שם בינתיים רק דמו באיכות נמוכה שהוקלט בשתי שכבות מהאויר עם מיקרופון של המחשב ומכיל רק גיטרה. הקטע הוא אלתור שלי על בסיס נושאים מקטע פרוג-מטאל אוריינטלי שכתבתי די מזמן. אז ברוח כל ההמלצות פה, אני אחטוא במעט מגלומניה ואמליץ למי מכם שמתעניין בזה, לבדוק את העמוד. והנה אפילו לינק: http://www.facebook.com/pages/Ehud-Bar-Niv/31129833865 ואגב, אני כבר שוקד על העלאת קטעים מעוד ז'אנרים לעמוד, כמו בלוז חשמלי וגראנג'. וכמובן קטעים בגימור יותר טוב, שלא נועדו רק לנסות את העלאת הקטעים, כמו הקטע הנ"ל...

קרניjack

New member
אני לא כל כך מתמצאת בפייסבוק

איפה בדיוק אני יכולה לשמוע את השיר?

בדנתמ

New member
אם יש לך פייסבוק, ויכול להיות שגם...

...אם אין לך, לא ניסיתי, את יכולה ללחוץ על הלינק שצירפתי פה, והוא יביא אותך לעמוד שלי. יחסית למטה, מתחת ל"Information" תראי תיבה קטנה שכתוב מעליה "Music Player". תראי שם, נכון לעכשיו, כבר שני קטעים שאת יכולה ללחוץ עליהם PLAY. אחד מהם הוא סולו של שיר שכתבתי שאני אבצע עם הלהקה שלי שנקרא gone by then, והאחר הוא האלתור הפרוגרסיבי-אוריינטלי.

למעלה