../images/Emo41.gif או ואם כבר ממליצים, אז קבלו אחת חמה ../images/Emo70.gif
AMASEFFER exodus: slaves for life זה פשוט דיסק מעולה! והלהקה ישראלית, אגב, למרות שהדיסק יצא קודם באירופה (הם הקליטו וחתמו על חוזה הקלטות בחו"ל אם הבנתי נכון). ואני חייב להגיד, שלמרות שביצעתי את הרכישה המוצלחת רק הבוקר ולא יצא לי עדיין לחרוש אותו 10 פעמים, זה בהחלט אחד מאלבומי המטאל הטובים ביותר בעולם. בלי להגזים... משהו שמזכיר לי טיפה את מבול של אורפנדלנד באווירה שלו (וגם קובי פרחי תרם קולות רקע) אבל עם טוויסט יותר פרוגרסיבי ויותר סימפוני (ואחד הזמרים שם עבד גם עם ת'ריון בעבר). כבר תקופה ארוכה אני מחפש משהו במטאל, שאני לא לגמרי מוצא. מין סגנון כזה שיש בו סאונד עמוק וחם, אבל עדיין אווירה כבדה ואפלה... משהו עם עוצמה, אבל לא בצורה שמשתלטת יותר מדי על השיר... משהו מאוד סימפוני קלאסי שיהיה מעורב שם, אבל גם משהו אוריינטלי אה-לה-פלמנקו... ורצוי להוסיף גם משהו של בלוז, פשוט כי אני מאוד אוהב בלוז
אז עם הספר לא לגמרי קלעו לשם, אבל הם בהחלט קלעו בצורה מצוינת לנישה מאוד ייחודית וטובה. האמת שלא יצא לי למצוא משהו שממש קולע למה שאני מחפש, אבל אפשר להגיד שסימפוניX, דרים ת'יאטר, ת'ריון, עם הספר, קלעו לא רחוק משם...