רבע לסוכות.... או האם-

mosho35

New member
רבע לסוכות.... או האם-

תצא השנה `שלומית` לגימלאות?או שמא תצטרף לאירגון הבונים החופשיים?... בוקר טוב עולם, מכל עבר המולת הקרשים הפטישים הסכך והבדים,חג סוכות ראשון כסינגלית, הסוכה דאשתקד אצל האקס.מתלבטת אם המאמץ לקנות להנדס לבנות כדאי.בשלב זה חוץ מההוואי והאוירה אף אחד מהילדים לא מחויב במצוות סוכה. ומצד שני האם בונים כי צריך או כי יש משו כייפי ב`זולה` החביבה הזאת? מה תם אומרים?

בדרך כלל נהנים מהסוכה

רק בערב הראשון אחר כך זה הופך לזולה חמודה ורומנטית.. אני אומר תבני אם יש לך מקום ואפשרות אז..למה לא? אולי עוד יבוא לך איזה קישוט מיוחד חי ונושם חחח

mosho35

New member
כנראה ש...

מה שצריך לקרות קורה, האקס החליט לבנות את סוכתו קרוב לילדודים,אמנם יצטרכו לרדת למטה(בד`כ בנינו במרפסת) אבל,העקר שהחבר`ה שמחים ומאושרים.....חג מלבלב ושמח.

צודקת!!

מה שצריך לקרות קורה..אם פותחים את ה..

רגע אבל לא ענית!

או שאת מתחמקת בראיה סלקטיבית, מה עם קישוט חי ונושם... או שעדיין חייה עם האקס בהכחשה?

mosho35

New member
הדיאגנוסטיקה לא ברורה

מה גרם לחום הגבוה של דון קישוטית שחיה אבל נושמת בקושי???האם שפעת מקסיקו, או האקס שבנה את מדור הארעי שלו ועוד ישהה בו שבוע,מתחת לחלוני.ככה או ככה הסוכה לא זכתה לראות את זיו פני וכנראה שגם לא תזכה... ובאשר לפפא פרויד כבר הרבה זמן שלא שיכלל את המנגנונים....מה שכן במסגרת שעות המיטה הרבות שצברתי בסופ`ש הגעתי לספר פסיכו-פילוסופי שלפני זמן רב לקחתי מהספריה ולא הזדמן לי לקרוא. לעונג יהייה לי לחלוק את קריאתי/הבנותי ומרתק יהיה לבחון היכן נפגשים העולמות...

למעלה