רבע הגמר - המשחק הראשון!

Aeroguy

New member
רבע הגמר - המשחק הראשון!

גבירותיי ורבותיי, ברוכים הבאים לפליי-אוף אלבומי אירוסמית' - של רבע הגמר! המשחק הראשון יזכיר לרבים מכם את המשחק הראשון בשמינית הגמר: בפינה השמאלית אלבום הבלוז החדש - Honkin' On Bobo , שמגיע לאחר שהביס 11:0 את RIAHP בסיבוב הראשון. אותו ינסה להפתיע אלבומה החמישי של הלהקה, Draw The Line , שגם הוא עבר את שמינית הגמר לאחר נצחון משכנע על DWM 11:1. למרות שבובו מגיע כפייבוריט ברור, ייתכן מאוד שDTL יצליח להפתיע, עם שירים כמו שיר הנושא ו- K&Q, שרבים מחשיבים כאחד מהשירים הגדולים של הלהקה.

Draw The Line

כי פשוט כך. אני חושב שיש בו הרבה יותר שירים מוצלחים וטובים מאשר בבובו ואלבום שראוי להמשיך לשלב הבא. תחזית: אני חושב שהקול שלי יהיה בין הבודדים לטובתו. אבל זאת הבחירה שלי

SaintJohn

New member
זה נהיה יותר ויותר קשה

אין לי פה החלטה חד-משמעית שני האלבומים האלה גברו בשלב שמינית הגמר בקלות על אלבומים לא כל כך "זוהרים", אם אפשר להגדיר אותם ככה. אני גם לא יכול להגיד שאחד מהמתמודדים שלנו הערב הוא האלבום האהוב עלי יותר מכולם, כי הם לא. אחד מהם הוא חדש, השני הוא ישן. אני לא יכול פשוט להתעלם מאחד מהם, כי שניהם נפלאים לדעתי. אוף, החלטות, החלטות... זה לא קל, אבל הבחירה שלי היא... Honkin' On Bobo בגלל שאני די חושב שאני מתחבר אליו יותר טוב. המוזיקה יותר איכותית לפי דעתי, למרות שזה אלבום קאברים. קשה, קשה...

AeroTom

New member
סופי?? איפה את? תחליטי בשבילי...../images/Emo4.gif

וואו,בחירה ממש ממש קשה.בעוד אני כותב את השורות האלה עדיין אין לי מושג מה אני הולך לבחור בסופה של ההודעה הזאת... DTL הוא אלבום מצויין ואני אוהב אותו מאוד.יש שם שלושה שירים שעולים מעל השאר באלבום לפי דעתי והם: I wanna why Kings and queens Milkcow blues ואת שלושתם אני ממש מעריץ ומוכיר. אבל מצד שני יש לנו את האלבום הטרי טרי הנהדר שכל כולו (טוב,11 מ-12 מכולו) הוא מין Milkcow blues שכזה... 11 שירי קאבר נהדרים ועוד אחד חדש נהדר גם כמובן. פה יש לנו את ג'ו עם Bright light fright אבל פה הוא מופיע פעמיים עם Back back ו-Stop messin. פה יש לנו עטיפה נהדרת ומצחיקה אבל פה יש לנו על העטיפה את אמא של דורי היפה. פה יש לנו את Draw עם ה-Line ופה בכלל Jesus הוא על ה-Main line... מה בוחרים?
(דקה וחצי בערך של הסתכלות על המסך וחשיבה חזקה...) אוקי,אז למרות אהבתי הגדולה לשני האלבומים אני אבחר בסופו של דבר ב-ידידנו מ-2004 בובו... הרבה בגלל גם ההוכחה שגם 31 שנה אחרי אלבום הסטודיו הראשון הלהקה הצליחה להוציא אלבום כ"כ טוב ורציף,ומגיע להם כל הקרדיט לכך. בדרך כלל בקרבות של אלבומי שנות ה-70 לבין החדשים יותר אני הולך על הישנים אבל הפעם אני נותן לבובו לעלות לחצי הגמר אבל מול אלבומים אחרים שנשארו משנות ה-70 יהיה כבר הרבה יותר קשה... והאם ראיתם את הפרצופים החדשים של הקיץ?? :
והאהוב עלי-
(שזה משהו כמו אני בלילה אחרי שהודיעו לי מדיסק סנטר שיש להם את בובו...)

SaintJohn

New member
חשבתי שזה דווקא

עובד ממוצע בטאוור לאחר טלפון נוסף ממך...
ואיזה אייקונים חמודים
גם אני חייב
וגם

AeroTom

New member
../images/Emo13.gif גם יכול להיות...

למרות שאני הייתי יותר לחוץ מהם... כל פעם שאני בסניף בקרית אונו אני עדיין מקווה שמוכר מסויים לא יהיה שם ויזהה את הקול שלי...
הם הסניף היחיד אגב מתוך שלושה טאוורים שלא התקשרו אלי משם ש-בובו הגיע אליהם... אם הייתה להם תמונה שלי אני משער שהיו תולים אותה ליד הקופה עם הכיתוב מתחת: Do not answer an Aerosmith questions to this man...

Xboy123

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אל תשאלו למה אני פה... אמרו לנו לבוא ב10:00

falling angle

New member
לשם שינוי? אני מסכים איתך.....

ולו רק בגלל הפסקא האחרונה. זה כל כך מדהים: 30 שנה של שותפות מדהימה הוביו למוזיקה כה יפה! אז.. גו.. בובו!

Xboy123

New member
Honkin' On Bobo ללא ספק

אחד האלבומי בלוז הבודדים והטובים ששמעתי בחיי
והכל תודות לTHE GRIND וBABY PLEASE DONT GO וכמובן IM READY וTEMPERATURE החמודים .... האמת היא שבDRAW THE LINE אני מחובר רק ל... 2-3 שירים בלבד
...

hangman Jury

New member
Honkin' on bobo

גם draw the line אהבתי וההחלטה ממש קשה! אבל בובו פשוט אלבום מצויין!

Aerogirl

New member
Honkin on bobo!

כי הוא מיוחד כי הוא יצירה אחת מדהימה כי הוא חדש כי הוא בובו!

AeroDar

New member
Draw The Line

אלבום כל כך מדהיםם!!! אני אוהבת לשמוע אותו מתי שאני לגמרי מחורפנת...

AeRoOoO

New member
אוף זה קשה מדי!!!

*** להיפרד מ-the Grind של בובו קורע לי את הלב ומצד שני K&Q זה שיר מ-ד-ה-י-ם ויחיד במינו... *** בובו הוא אחד אלבומי הבלוז ההכי טובים ששמעתי בחיי, וDTL פשוט קלאסי מבחינתי... לבובו יש קצת עדיפות כי בשבילו נשארתי לעבוד עד 12 בלילה (כן כן!! עד כמה שזה נשמע מטומטם)!!!! חוץ מזה שDTL יצא לפני שנולדתי בכלל אז אני מרגישה פחות מחוברת אליו ובובו יכול להיות האחרון של הלהקה אז מגיע לו הכבוד... בכל מקרה אני חושבת שאני אלך על DTL עם הרבה דמעות בעיניים ובלי שום סיבה מיוחדת (בשבילו לא התאמצתי כמו בשביל בובו)... נ.ב. סליחה על האורך

AeroTom

New member
פיספסת ב-6 דקות...

אבל בכל מקרה לא היית עוזרת ל-DTL שגם אני נפרדתי ממנו עם כמה דמעות... ולא צריך להצטער על האורך,להפך! יותר מעניין לקרוא את ההסברים של הבוחרים שהם יותר מפורטים ועל החיבור שלהם אליהם...

למעלה