רבעי הגמר

hillly377

New member
רבעי הגמר

בכלל לא רעים: קפריאטי נגד הנין (יכול להיות משחק טוב מאוד) הינגיס נגד דוקי´ץ (כנ"ל) הנטוצובה נגד שט (כנ"ל, בהתחשב בעובדה ששט ניצחה את קלייסטרס) מאורסמו הולכת לעלות בקלות לטעמי לחצי הגמר. מה נזכה לראות היום ביורוספורט? יורוספורט מתחיל את השידור כבר ב18:30 או ב19:00 אני לא בטוחה מה שאומר שנראה היום קצת יותר. את הינגיס נגד דוקיץ´ לא נראה (סורי יאיר) כי הן צפויות לשחק במשחקי הערב. סבירות גבוהה שנראה את המשחק של מוארסמו ושל הנטוצובה נגד שט ואם הם ילכו מהר אז בשמחה ובששון גם את הנין קפריאטי. אני באמת חושבת שקפריאטי הולכת לקחת את הטורניר הזה ואחת הסיבות העיקריות היא העדר ויליאמסית בדרך, מבחינה מנטלית זה יוריד ממנה מהלחץ והיא יכולה ללכת עד הסוף, וזה יהיה אדיר כי נצחון פה רק יעלה לה את המוטיבציה והביטחון לקראת אליפות ארה"ב הפתוחה שמתחילה להזכירכם עוד שבוע וחצי!!!!!!!!! אני מתה על התחרות הזו! הולך להיות כיף כיף כיף!

זה בסדר, כבר עיקלתי את הבשורה../images/Emo13.gif

אבל אני מת לראות את שט, כי פתאום יש לה רצף נצחונות על טניסאיות טובות,אני מצטער לאכזב אותך, אבל לפי איך שקפראיטי משחקת, הדרך החוצה קרוב, בדיוק כמו שקלייסטרס שיחקה גרוע גם כשניצחה, אבל נראה נראה בשלב הבא היא נגד יילנה או הינגיס,,,,,,,,

hillly377

New member
נה נה לה בננה לה!

כמו שקפריאטי משחקת היא ניצחה את הנין כמו גדולה ותנצח גם בחצי את דוקיץ´/הינגיס כמו גדולה ותיקח את השטות הזו! סוף סוף הסוסה הקטנה שלי מצליחה קצת, ואיזה שמחה על הפנים, איזה כיף! אני ילדה חולה! חולה חולה חולה! מלפני בדיוק שנה חליתי במחלה המטורפת הזו ואני חולה לגמרי! שמתם לב כמה דימיון יש בין שחקניות הטניס לחיות? קפריאטי-סוס דאבנפורט-חזיר ונוס-ג´ירפה סרינה-חיה רעה (רוטוויילר/גורילה) קלייסטרס-עגלה דוקיץ´-פינצ´ר

בפרסומת לWTA אז ונוס נראית כמו

פיל הודי

אלון222

New member
אבל אף אחד לא שם לב שגם..

סמשנובה נכנסה לפרסומת הזו במשך לפחות שבוע אחרי רבע הגמר באקורה קלאסיק

צודק, סמנשנובה הייתה שם, אבל

התכוונתי לפרסומת של האוטובוס, עם הכדורים, זה ששמים בתחילת כל שידור

למעלה