רבני צהר

קרניjack

New member
רבני צהר

אנחנו לא מכירים רבנים, ואם מתחתנים דרך צהר הם מתאימים לזוג רב. הבעיה היא שאין לנו מושג את מי הם מתאימים (ולפי מה שהבנתי לא נהוג לשנות את זה) ככה שאנחנו חוששים שיתאימו לנו מישהו שהחופה שלו לא תיהיה מתאימה לנו.

מי שהתחתן עם אחד מרבני צהר- איך היה? האם בחרתם רב?

נשמח ממש אם מישהו מכיר רב צהר שהוא ממליץ עליו שעושה חופות באיזור רחובות (חופה קלילה, לא ארוכה ונעימה).

תודה רבה!

אהממ

כעקרון אם אתם כן מכירים רב, והוא עובד דרך צוהר, אפשר לסגור איתו ועם צוהר.
כך אנחנו עשינו... רק שלצערי אבא שלו נפטר והשלושים יצא ביום החתונה, אז הוא נאלץ לבטל וצוהר שידכו לנו רב שבדיעבד הבנתי כמה הוא שידוך גרוע, כך שלא הייתי סומכת על השידוך שלהם.

MightyKnight

New member
אותנו חיתן הרב דניאל ויצמן מרחובות

צהר הציעו לנו אותו והיינו מרוצים. הוא עשה חופה מהירה, לעניין, קלאסית וזה בדיוק מה שרצינו.

dori78

New member
לא יודעת אם הוא עובד עם צהר אבל קליל וחביב.

הרב אריאל נתיב מקדומים, חיתן אותנו בבית גוברין ככה שלא נראה לי שתהיה לו בעיה עם רחובות...
כבר בפגישה המקדימה גילינו איש נחמד ומודרני.
הוא הסביר לנו בדיוק כל מה שצריך, מה משמעות הכתובה (הוא לא מקריא את כל הכתובה בטקס עצמו), עשה תיאום ציפיות (אפשרות של מתן טבעת לחתן וכד').
הוא דיבר על הפרטים הכי קטנים - למשל לעשות חזרות על כיסוי ההינומה, כדי שלא למשוך את שתי השכבות קדימה או חלילה לתלוש אותה מהראש,
למשל אופציה של החלפת היין האדום (מצטלם טוב יותר) ביין לבן (לא משאיר כתמים אם נשפך).

מגיע בזמן, בלי איחורים ובלי שטויות.
עורך את הטקס לפי ההלכה, בלי לזוז מילימטר ממה שחייבים. אבל!
מתאים את עצמו לזוג במסגרת ההלכה, לא מקריא את סכום הכתובה בטקס, לא מבזבז זמן על בדיחות קרש מיותרות.
כששאלתי אותו לגבי כסף הוא אמר "כל עוד זה עד שעה נסיעה - אני מגיע בכיף ומקבל בתודה מה שמתאים לזוג לתת".

מכיוון שגררנו את המוזמנים שלנו מחוץ לאיזור הנוחות שלהם והם הגיעו אחרי יום עבודה וחלקם לא הספיקו לנשנושים של קבלת הפנים,
ביקשנו חופה קצרה ככל האפשר כדי לאפשר לאורחים הרעבים לזרום לכיוון הבופה כמה שיותר מהר.
החופה שלנו ארכה משהו כמו 15 דקות, אולי אפילו טיפה פחות.

superKENZ

New member
הרב ד"ר ישעיהו רובינשטיין

בתור אנטי רבנים גמורה, הוא אדם מקסים וחביב (ומוזר) ומאוד מיוחד, אבל החופה הייתה זריזה ובדיוק מה שהיה צריך. קיבלנו עליו המון מחמאות מהאורחים, ואפילו מהצד שלי במשפחה.
הוא מאזור רחובות למיטב זכרוני.

למעלה