רבלס - בלאק סווארם

ofribecker

New member
רבלס - בלאק סווארם

במשחק קדם העונה שנערך היום, שהיה המשחק הרשמי הראשון בהיסטוריה בבאר שבע ובדרום הארץ, ניצחו באר שבע את הרבלס בתוצאה 45 - 28. תוצאה לפי רבע: רבלס 0 6 14 8 28 באר שבע 19 8 12 6 45

barrett1

New member
רבלס שיחקו משחק מלוכלך ומגעיל

צריכים ללמוד להפסיד בכבוד, כי הם לא הולכים לנצח הרבה זה בטוח.

omrili77

New member
איך עושים 19 נקודות ברבע?

האם זכינו לפלא הנדיר במחוזותינו הידוע כשער שדה?

ofribecker

New member
7+6+6

הטצ'דאון הראשון הושלם ע"י XP (שבוצע בדרופ קיק). בשני הם בעטו ולא הצליחו ובשלישי ניסו 2 נקודות ולא הצליחו.

noam621

New member
דרופ קיק

זה כאשר הקיקר מפיל את הכדור על הריצפה ואז בועט בו.. אם אני זוכר נכון (מוזמנים לתקן אותי) כאשר בועטים שער שדה או XP הכדור חייב לגעת בקרקע לפני הבעיטה מה שבדרכ לא בעיה כי מישהו מחזיק את הכדור ומצמיד אותו לקרקע.. בדרופ קיק אין הולדר והכדור מופל על ידי הקיקר ואז נבעט.. הינה סירטון של הדרופ קיק היחיד שאני מכיר -לינק-

meirhala

New member
מה שמביא לשאלה מוזרה..

אם יש במשחק פאמבל.. למה אסור לבעוט בכדור? זה לא סוג של דרופ-קיק?

ofribecker

New member
רוח החוק בעניין הזה

דרופ קיק היא בעיטה שמבוצעת מיד לאחר הפלת הכדור, ועל ידי אותו השחקן שהפיל אותו בכוונה לבעוט. כל מצב אחר בו היה פאמבל (שהוא אקט בלתי מכוון) לא מאפשר בעיטה מכוונת של הכדור לאחר מכן. השופט יראה ויפרש שבוצע דרופ-קיק רק כאשר ההפלה נראית מכוונת והשחקן המפיל מיד בועט ולכיוון כללי של השער (בעיטה מכוונת לאחור כמובן לא תיחשב כדרופ-קיק, ובכל אופן זהו ארוע די פתולוגי שברוב המקרים אין לו כל הצדקה).

meirhala

New member
הבנתי זאת..

ובאותו הקשר.. ידעתם שהולך לבוא דרופ קיק במשחק של ב"ש?

DEJ

New member
בעיטות זה עניין מורכב

בעיקרון, יש שני סוגים של בעיטות - בעיטות חופשיות, ובעיטות סקרימיג'. בנוסף, יש אפשרות לבצע את הבעיטות הללו באופנים שונים - פאנט, בעיטה מהמקום, או בעיטת הפלה (דרופ-קיק, שהיא בעיטה מיד לאחר פגיעת הכדור בקרקע). כל בעיטה אחרת הינה בלתי חוקית, והופכת את המהלך למת (חוק 2-15 לספר חוקי הקולג'ים). על מנת שדרופ קיק תהיה חוקית, היא צריכה להיות או ממצב של בעיטה חופשית (לא מצב של פאמבל), או שזה יהיה ממצב שבו הוא נמצא מאחורי קו ההתכתשות, כאשר הוא מפיל את הכדור, ומיד בועט כאשר הכדור פוגע ברצפה. ברגע שזה פאמבל, כל בעיטה מכוונת בכדור תהיה בלתי חוקית. אגב, בעיטות סקרימיג' יכולות להתבצע בכל אחת מהשלוש דרכים הללו (חוק 6-3-10), אבל שער שדה אינו יכול להיות מפאנט (חוק 8-4-1).

למעלה