רבלה והחינוך.

nati6589884

New member
רבלה והחינוך.

לפי מה שאני קורא רבלה בספרו תמך בגישה חופשית לחינוך ילד שהיה דיאלוג מלא עם הילד, לא שיטה של חינוך נוקשה של " הצבת גבולות" אני קורא את זה ואני מתפעל. הוא חשב על דברים שעד היום בכלל הם כמעת לא קיימים. אני מציע לכולם לקורא את הספר. הנה מאמר :https://www.youtube.com/watch?v=m-6QkqbUgnw

זה מרתק וזה וויכוח שלא נגמר אבל רבלה טען שבני אדם צריך לדואג לעצמם שהיה להם משמעת עצמית ולא צד שלישי דיכפה עליהם ככה הוא יצא נגד הכניסה כמו בוקצו " בדקמרון" שלא התעסק לעניות דעתי הרבה בחינוך. או צוסר שלא קראתי אותו אבל אני מתכנן שהתעסק בטיפשות של הכניסה. אבל רבלה היה שונה לגמרי ,גס ברמות, פתוח, שוחט פרות קדשות, אבסורד. אני מתחיל לעריך אותו מאוד. אני ירכוש את הספר יקרא את כולו ויביע דעה.

הנה על היצירה.:https://www.youtube.com/watch?v=m-6QkqbUgnw

nati6589884

New member
זה הוא מסך הדממה השקט התהומי המוות המקפיא.

זה הוא מה שיש לנו מה שתמיד היה זה מה שכולם עוזבים ללא אמירת שלום, זה אתה זה אני זה הבית שלי שמתמוטט עלי. זה ביתי כעת שעת הוא מלא שמחה ועת עצוב כירח ירה
את מכאבו. זה השקט זה הבעתה זה בעצם הפורום שלנו.

nati6589884

New member
ארנה אני חושב שרבלה דיבר על מה שאתה מדבר מה אתה חושב?

על החינוך החופשי? אתה מסכים איתו קראתי קצת וככה הבנתי זה מאוד הזכיר לי מה שאמרת על הקשר שלך עם נילדה שלך, ללא גבלות ממש, והדדיות שזה הכי הקסים אותי.
ומזה אני הכי מפחד להיות כמו אבי. לכן לא יביא ילדים כי זה גורם לי לרעדה....

arana1

New member
הבעייה היא לא הגבול עצמו

צריך גבול, בלי גבול אין הגדרה, אין מילה, אי אפשר להתבטא
השאלה היא איפה הגבול עובר
ונראה שמה שממש לא יותר מדי השתנה מאז שלהי ימי הביניים שאז כתב רבלה זה שהגבולות כמו שהמערכות החברתיות מגדירות אותן וכופות אותן מבוססות על הכחשת הגוף, או יותר נכון מגדרות אותו לצרכים מאוד מסויימים, שברוב המקרים, בניגוד מוחלט ליומרת המערכת המחנכת לכאורה הם ממש בכלל לא ראויים, אפילו הכי להפך.

העובדה שגם היום, מאוד שנים אחרי הביניים, מצפים מילדים לשבת במשך שעות קפואים וללא תנועה וללא מילה בשורות ישרות בכיתה צפופה חושפת שמטרת מה שנחשב לחינוך אינו ידע או יצירה אלא אילוף לעבדות, לצייתנות, שמשרתת סוג מסויים מאוד של פרשנות למציאות, וסוג נאלח ומופרך במיוחד, אלים, רודף בצע, לא מוסרי.
אנשים בסך הכל יודעים לזהות שיש משהו פגום בחברה שבה חלק קטן מאוד עשיר בצורה בלתי נתפשת בעוד שהרוב נאבקים בחרדה עצומה לסגור את החודש,
אלא שהם לא מזהים שמשם זה מתחיל,
ממה שנקרא בטעות חינוך,
ולכן אין להם בעייה לרצוח את הילד שלהם בעזרת סמים קשים מאוד כי מבחינתם אם הוא לא מסוגל להתאים את עצמו לקיום של עבד אז שרידותו, וגאוות המשפחה על הצלחתו, בסכנה.

מערכת החינוך הורסת את החברה,
רבלה זיהה את זה לפני מאות שנים ולא הרבה השתנה מאז,
גם בגלל שהאנשים עצמם מפחדים מגופם, מהחיים, מלחשוב, מלהיות,
כי להיות מבוסס רק על להיות "מישהו" ,ידוע, מפורסם, "מוצלח",
הכל מתחיל ונגמר בהכרה חברתית ודרך הזדקקות הנואשת של הפרט להכרה חברתית הפסיכופאטים משוללי המוסר, חסרתי התשוקה, נעדרי האנושיות, מתנים בלי שום בעייה את כל העדר לצייתנות,
מסרסים אותו על מנת לסרסר אותו לזנות בצורה שתשא רק להם רווחים על חשבון זכותו של הפרט לאהבה והגשמה עצמית אמיתית, חופשית, כזאת שבאמת תתרום לחברה, ותבטא גישה לידע כתשוקה, כמשמעות שקושרת את תהליך הידיעה למשהו שהוא לא רק אמביציה דורסנית וריקה אלא דווקא תשוקה לאנושי, למוסרי,באמת.
מבחינה זאת ניטשה צדק לגמרי
מה שהחברה ומערכת החינוך שליחתה מציגים כמוסר אינו מוסר כלל
זה מוסר של עבדים
שנועד להפוך אותם לכלים לגחמות הפסיכופאטים הכי רצחניים
בגלל זה אין שום בעייה להפוך את ההמון הבורגני לכנופיית רוצחים סדרתיים
הם מותנים לכך מילדות
אנשים מתייחסים למה שקרה בגרמניה כאילו היה מפתיע ויוצא דופן
מה שקורה בישראל היום מראה שבדיוק להפך
זה הכלל
התמיכה ברוע לב, באכזריות, באטימות לכאב הזולת ולזכותו לחיות,
היא הבסיס לכל מה שנקרא כישורי חברה ושפה ומוסכמה

אוטיסטים לא מסתדרים עם זה כי אוטיסטיים בניגוד לנ"ט הם בני אדם

זה גם לא בדיוק נכון מה שהקצב אומר שם בסרט
אדם צריך גם להמציא את הגלגל מחדש
הרבה אספים ממציאים את הגלגל מחדש כל הזמן
זו הדרך היחידה להבין באמת לעומק מה ממציאים אחרים עשו ולמה

nati6589884

New member
אני חושב שהנטי הוא גם אדם אבל שונה.

אנו דנים על זה רבות על היכולת של הנטי להתאים את עצמו למסגרת שכזאת. אנחנו אומרים שבעצם זה מה שמתאים לו כי את זה הוא חיי וחווה. הוא לא אשם בכך שהוא פסיכופאט זה לא שהוא בוחר בזה להיות לא אמפתי כמו האסי אבל מאשים אותו בכל מגרעותיו ועל כן אנו מתלוננים ומדברים. החברה אמורה להתפתח

למעות הטענה של אותה קצב אני חושב בשאדם אמור להמציא את עצמו כל פעם מחדש כל רגע וכל שנייה ואנחנו עושים כל הזמן באותו הזמן שמאשמים אותנו בעמידה במקום. בזחיעלה באי עמידה בזמנים ואז כמו שתאירת באופן מעולה הורה הנטי הפשוט טוגם מאוד טיפש מסמם את הילד כי הוא אינו מתאים את עצמו למסלול הקבוע. הראי מאז שאני פה כל הורה שבאה שואל" הילד שלי יעשה צבא" " הילד שלי יכול ללמוד באונברסיטה" שזה בכלל שאלות לא רלוונטיו שגם אני בתלור אוטיסט נאלתי להתמודד איתן בגלל הורי הטיפשים גם כן. כי הדיסור על מימיד הצלחה הנטי לא תקף לעולם האוטסטי ולכל בני אדם שיש להם נשמה. לנטי אין

נשמה כיום זה לא ואומר שלא היה לו בעתיד אם הוא ינסה מה שאנו תופשים כרגע כטרוואלי הוא לא תופס גפ אחרי חישובים. וזה ח לא רק מתמטי'הנ/אומנות אלא אפילו דברים פשוטים שמאשמים אותנו בחוסר עמידה בזמנים, בלעג " עיכותב התפתחותי" שזה שיא המרקיזם והגאוותנות בעניי כי אין דבר כזה עיכוב אלא התפתחות שונה אבל הבובון המכני הנטי תופס כל התקדמות באופן שמעט סוטה מהתקן העקום שאותה הוא עצמו הגה לנכות.

ואחרון: בעניי היופי ברבלה שהוא ניסזה למתוח את הגבלות ,ליצור עוד הגדרות. מה שלא עשו אף אחד לפניו לפי ידעתי. הוא בעצם נתן הזדמנות בכתיבת הספר לילדים לחיות באופן שונה. שיכול להתאים להם. לסיים ילד היפ-ר אקטיבי בתוך חדר עם עוד 40 ילדים ולהכריח אותו לשבת זה עינוי כמו שעשו בכל ענוי אחר. בעניי ואני היה קיצוני מה עוברים הילדים בעניי זה כמו מה שעברו היהיהודים במחנות השמדה וגרוע מזה. מעניים אותם, מקללים אותםן רק בגלל שאנו שונים. אף פעם לא התבטאתי כך וזה טאבו השואה. אבל אני שוחט עוד פרה קדושה ומשתמש בה אנחנו החרגים מאז ותמיד עובסרים שואה מתמדת, ענוי מאסיבי שנמשך שנים.

ואחרחד באמת אחרון: מה שמעצבגן הוא המרדף אחרי הפרסום אחרי הזוהר. גם אחד הוויכוחים עם אחי. הוא המרדף אחרי זה שהוא רוצה שהיה לי עבוד,ה ילדים, אישה שאני היה כמו כולם. אז הוא אםפ לא תהיה כמו כולם אז לפחות תהיה דומה קצת. כל נסיון להדברות לא צלח. הוא בחור נורא מיוחד ושונה אבל הוא פחות או יותר מסתשר בעולם הזה.
ויודע לנתב את עצמו בזמן שאני כל מה שנורמטיבי אני בורח ממנו כמו מאש. מסתלק ולא רוצה להתקרב. אז כל מה שנתפס על ידי רוב הציבור "כהצלחה" שזה באופן הכי אוולי ובהמי כסף, הצלחה, ומעמד לא משפיע עלי לא אככפת לי מכסף ונלדתי במשפחה שיש לה.
לפחות לסבא שלי . מעמד לא אכפת לי מיצידי להיות הבן הכי מושפל מבחינה זאת מה שחשוב עד כדאי רימת כל האנשים שיבאת חוקי המוסר שהם עמלו עליהם הריגה, רצח ואונס נפשי ופיזי שזה דוחה עד כדאי הקאה. ווהצלחה שהיא אצלי שטונה לגמרי לפחות בעניי ויותר רוחנית לסות להבין את העולם. לכען רבלה כל כך מתאים לי. והספרא שלו שהוא אנחנו גס, צעקני, וישר כל כך כמו ברזל זה אנחנו האוטיסטים לקלל בלי הרץ לומר הכל. אתה לא חוןשב? חשבתי ישר עלינו. קק שזה נאמר בהוטמר אז יש לך יכוי להתבטא אבל אם זה נאמר בכאב " תשתוק ותקבל את המסרים בכל בגוף אל תדבר" זה הכי נורא מי שלא מוצץ תזין מכל הכוונים וגם טועם קצת לאחר מכאן לא מקבל יחס, זו בעיה. חייבים לבלוע את הכל כאי לקבל יחס וזה לא וזהנ לא אותי ולא מדבר עלי לכן אני כה דחוי...

זה מה שיש לי להגיד.

nati6589884

New member
בעניי החברה לא רק שהיא עקומה.

היא בעצם מציגה את כל הרע שיש באנושי. היא לא אנושית היא מענישה לא אנושית כי אדם שלא נתפס על פי המסכמות המנבלות לא נחשב אדם שישר קו לכן כל אותם סיסמאות לשווין עדיין הם לא ממש מחזיקים. לפחות בעניי. אנחנו מתקדמים לעולם שווה יותר? כנראה. אבל עדיין יש פה בתי מטבחיים שטוחנים ילדים דק דק, עדיין יש

עיניום חסרי גבולות לילד השונה החריג בזמן שהילד הנטי העלוב הבבוני זוכה לכל מיני תגמולים על היותו אדיוט גמור הילד האסי סובל מנחת זרעו. אלו שואפים לאהבה חסרת גבול מקבלים את כל הסכנים אלו שרוצים כוח, מעמד, וכסף הפ אלו שמרשתים את האנושות. הם אלו

שיקדמו אותה? זיוני ביצים. אל תבלבלו את המח השנוי נעשה מאדאליסטים. לפחות לפי סיוני לכן הנטי המצוי לא רק שיובא לשנוי ולו טיפה אלה יעכב את התפתחות. התפתחות בנויה על משחק בין כמה גורמים אבל כל עוד הנטי משתף רק עם עצמו מלפף את הזין שלו ומתענג על זה ולא מוכן ליחסי קבוצה בעניי לא עיתקדם, הם טוענים שאנו תקועים, זוחלים לא מתקדמים ואובסיסיבים בזמן שאובסיסה שלהם

לא מיובילה לכלום חוץ מרצח, עוני, ואונס הן נפשי והן פיזי ולסבל בל יתאור ואנו שרוצים לחוות את עולם כבני אדם חופשיים נחשבים למקוצה, לתעובה ולחרא שצריך להוריד את האסלה כבר. זה משגע אותי. שאנשים הכי מקסמים יפים ונהדרים סובלים כל כך בזמן שכל פסיכוטפאט ממוצע חיי את חייו ואנחנו תתי אדם, שפלי רוח, ודורכים עלינו. וזה מתבטא גם במה שאתה מתאר כחינוך קולקטיבי וכך

שאמרת גם בדיון הקודם בגלל שלא כולם אותו דבר לנו אין זכיות. זה נכון כי הכל כמותי באופן הכי מחורבן שיש באופן רק הפיזי לא הרוחני. כי מפרידים בין האנטלקט לרגש אז שילד אויסט סובל שיזדייןו, שיאכל זיין שיטחנו אותו מכל צד למי אכפת? סתם עוד פח אשפה, בני זונות. ז מרגיש אותי. שהכי טובים הם אלו שסבולים לא רק אוטיסטים אלא כל " חולי הנפש" וחריגים לא רק אוטיסטים. זה

מזעזע אותי. ולכן אני מקלל ואז אני לא תרובתי, תקפצו לי. לכו תאכלו חרא אני אומר מה אני מרגיש כמו שעתבתי חיוך מלא שיינים ומשחק מדומה לא הופ אותי לטוב. הכל פה מקולקל ומקולל כולם זבלים ונבלות סרחות והריח כבר מסריח. רבלה ראה את זה כגאון לתקופתו כמו אנשים שיש להם לב אבל לא הקישבו לו כמו שלא מקשיבים לנו. כמו שהבאת אז ציווט מארוול אותו דבר. קיצור הם מעצבנים אותי נורא!

למעלה