רבלדה ירדה בריטינג

ליאת 406

New member
רבלדה ירדה בריטינג

ואומרים שבמקסיקו ביכלל ירד הריטינג ביגגל שהחליטו לשים להם תנובלה שעה וחצי בקיצור הנה הריטינג האחרון ותבינו שבוע שעבר רבלדה היתה 24.7 TELENOVELAS La Dueña:10.4 El Chavo:12.8 Pablo y Andrea:10.2 El amor no tiene precio:9.8 Mujer:11.3 Rebelde:16.4 Contra viento y marea:21.0 Barreras de amor:21.6 La esposa virgen:23.2 Rosalinda:6.0 Salome:8.6 Machos:8.0 Los Sanchez:9.2 Amor en custodia:17.5 La otra mitad del sol:12.6

ליאת 406

New member
אה וזאתי זאת סידרה חדשה של אארון

Barreras de amor תחשבו היא רק לפני יומים היתחילה

Pollitaaaaaaa

New member
שיקפצו לי המקסיקנים!

חחח..חוץ מחברים של שמה! אבל מה אכפת לי מה הרייטינג שלהם!? הם ממשיכים להיות הצלחה מסחררת ומדהימה טפו טפו! 4 אחוזי רייטינג יותר או פחות זה לא נורא.... זה קורה לפעמים! העיקר שבישראל רבלדה ממשיכה להיות הצלחה ושומרת על המקום ה3 והמכובד שלה בטבלת הרייטינג של ויוה היא מקום 3 אחריי מישהו שומר עלי , והאחד! תתפלאו ---> אבל תשוקת הנצים ירדה ב8 אחוזי רייטינג! קה אוררור!!!! =(( ואני אניטה נמצאת במקום הרביעי!=)

Pollitaaaaaaa

New member
וואי מישהו שומר עלי מקום 1 !!!

חחחח כנראה שסולה המדהימה!!!!!! שאני מתה עליה! ואוסבלדו לאפרוט וסבסטיאן אסטבנס הכוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןן
עושים עבודה מדהימה!=) כל הכבוד!

sapir1000

New member
מאיפה את יודעת../images/Emo35.gif

ופבלו ואנדראה זה יפה זה חדש עם דנה פאולה... ויש עוד סידרה יפה לא חדשה שהיא ליפני רבלדה לא זוכרת איך קוראים לה.

ג ב ש ו ש

New member
זה תמיד ככה אל תתרגשו..../images/Emo88.gif

גם כש"אם חורגת" הייתה משודרת שם היא הייתה ראשונה ואז תמיד רבלדה ככה זה תמיד המעריצים נישארים וגם גדלים אבל ככה זה שם שמתחילות סדרות חדשות במיוחד

למעלה