רבי מכר???

רבי מכר???

מישהו יודע איזה רבי מכר פוסמו בשנים האחרונות בעברית? וכמה עותקים הם מכרו? אני מתכוון לספרות עברית מקורית ולא לתרגומים.

דוסטו

New member
איזה שאלה

כנס ל www.ynet.co.il ושם ל'תרבות' ושם ל'ספרים' ובחיפוש הדפס 'רשימת רבי המכר' תקבל את הפירסומים שלהם המתפרסמים כל יום ראשון. לפי מספר השבועות ומספר העותקים הנמכר תוכל להעריך. רב מכר הוא ספר שמכר למעלה מ 10000 עותקים. יש כמה וכמה ספרים כאלה. רובם לא ראויים לזכרון כי הם ספרי טיסה או גרוע מזה. חלקם האחר נכתבו ע"י סופרים שלא חשוב מה יכתבו יהפוך לרב מכר. מיעוטם ראוי להחשב כספרים טובים.

Boojie

New member
אתה בטוח שזה יעבוד?

הנסיון שלי עם וויינט הוא שמנוע החיפוש שלה מטופש במידה כזאת, שכשאתה מחפש שלוש מילים, הוא יחפש לך כל אחת מהן בנפרד. ולא, הוא לא אמור לעשות את זה, אבל לפחות כשאני חיפשתי, זה מה שהוא עשה. בכלל, מעולם לא הצלחתי למצוא את מה שחיפשתי עם מנוע החיפוש האיום שלהם. תמיד הדרדרתי בסוף לחיפוש ידני, שעבד יופי.

דוסטו

New member
עם הכותרת

'רשימת רבי המכר' והגבלה 'חפש בערוץ זה' - לי זה עבד. אם כי נכון שהמנוע שלהם פולט שטויות.

זה מייאש

ניסיתי את העיצה שחל. הבעיה שצריך לחשב את כל השבועות של כל ספר שמופיע שם כשכל שבוע הכמות משתנה. מה גם שהספרים נמכרים גם לפני ואחרי שהם ברשימת רבי המכר כך שהמס' גדול יותר מסיכום הרשימות. אולי למישהו יש מידע מעבר לרשימה?

דוסטו

New member
תצלצל למכון דחף

הם עושים את הסקר עבור ידיעות. או תבדוק במוסף 'ספרים' של הארץ מי סוקר עבורם. למה זה כ"כ חשוב???

גרעינים לבנים

נהניתי מאד מקריאת הספר. יוכי כותבת נהדר ובצורה שוטפת. לעומת חנה גולדברג שממש לא נהניתי מהקריאה.

דוסטו

New member
קליפות גרעינים

דוגמא נהדרת ! יוכי בררהנדס היא הדוגמא האולטימטיבית לקורולציה ההפוכה שבין איכות לבין רב-מכר.

גרעינים לבנים...

קראתי את הספר לא מזמן אבל לא ממש התלהבתי היו בו קטעים מעניינים בסיפורי הילדות. העלילה עצמה היתה רדודה ועל סף הקיטשיות . לא יודעת ,אבל ממש לא התרשמתי.

למעלה