רביעי

LOLI152

New member
רביעי ../images/Emo6.gif

אךךך השלמות. אז איך היה בעצם לא למות היום?

חחDD:::

כל מורה שנכנסה ביקשנו שתסביר לנו על הניסוי הזה חח היה מצחיק. :} אמ יום נחמד.. מתמטיקה שעתיים חדו"א תנך לא עשינו כלום וגררנו את המורה לדבר איתנו על חורים שחורים D:: והיסטוריה, כרגיל לא מעניין במיוחד.

tamaguchi girl

New member
מבאס קצת..זה דווקא התאים לי בול למות לפני

כל הלחץ האמיתי השנה..
התחלתי ב10 שזה היה מאוד נחמד האמת ^^" שעתיים פיזיקה- עבר באופן סביל שעתיים מתמטיקה- אני שונאת טריגו
עם חדו"א אני (בינתיים) מסתדרת
לשון- המורה לא הפסיקה לחפור על המשפט הסתמי. זה באמת היה סתמי ומאודדדד מיותר
אזרחות- המורה מפחיד אותי. השתדלתי לישון בעיניים פתוחות ולכתוב פה ושם את מה שהוא הכתיב או משו כזה

כולם היו היסטרים עם הניסוי הזה ../images/Emo6.gif

בהפסקה כזה: "טוב יש לנו עוד 20 שקות לחיות, יאללה צריך לנצל!" שטויות כאלה >< שעה 1: ספורט. סתם מגעיל. מורה מעצבן
אבל היה יותר טוב משיעור קודם. בסוף השיעור הוא ביקש ממני להסביר לו למה אני לא משחק.
שעות 2-3: אנגלית. המורה עושה את השיעור לנחמד. אבל למה הוא תמיד מנדב אותי לענות על דברים שאני לא יודע?
שעות 4-5: תנ"ך. אין מה לפרט :| המורה גילתה שהיא לא תצא לטיול השנתי עם השכבה שלנו (היא מחנכת י"ב), אז היא התבאסה כי כל החברות שלה מחנכות בשכבה שלי.
שעה 6: ספרות. למדנו את "ישנה בחיק ילדות". שעות 7-8-9-10: מחשבים.
משעמם, ארוך ומגעיל.

Insanity Is Me

New member
מבאס אש../images/Emo69.gif

דווקא היה יכול להיות מגניב אם משהו היה קורה בעקבות הניסוי הזה. בכל אופן, אין לי מצברוח לכלום ואני סתם מעוצבנת.

שונא פיזיקה!!!

שונא מכניקה!!! שונא את המורה שלי שחושבת שכולם גאוני על! שונא את זה שבאמת כל הקבוצה גאוני על [חוץ ממני
]!

Insanity Is Me

New member
../images/Emo201.gif

אתה לא היחיד, מניסיון [לא אישי שלי אמנם, של חברים וכאלה] פיזיקה שמלמדים בבצפר זה אחד הדברים המציקים

LOLI152

New member
ידעתם שהיום למניעת התאבדות היום?

וחוץ מזה יום נחמד. התחלתי ב10. פינוק-על! לקום ב8. שעה שלישית-רביעית אזרחות. המורה כזה טיפש. לא אהבל, לא ערס לא משהו כזה, פשוט באמת ובתמים לא יודע כלום. שעות חמישית-שישית מגמה עיוני- היה דווקא מעניין. ראינו MAD MEN. זה נחמד. ראינו סרט קצר על זיו קורן. היה מעניין!

LOLI152

New member
לא מומלץ.

למות ממפץ ענק לא, להתאבד לא, באסה לכל מי שרוצה למות.

../images/Emo3.gif

התחלתי ב9
שעה 2: אנגלית.. היא נתנה עבודה בסוף השיעור וכולם כזה "לא צריך לעשות, במילא שעה הבאה כבר לא תהיה..." כאלה. כל היום היה צחוקים
שעה 3: ^
. כנראה שבסוף כן פתרנו את העבודה... שעה 4: ביולוגיה.. שעמום שעה 5: ^ שעה 6: ^ שעה 7: ^

למעלה