רביעי

רביעי../images/Emo153.gif

יום מעפן! לא לומדים כבר יש לי, כנראה, מגן 93 בהיסטוריה[אמנם לא מאה, כמו שזה היה אמור להיות, אבל חפיף.] ו85 בלשון, בערך>< איף נו, שיהיה. והיה אמור להיות מבחן באלקטרוניקה אבל המורה הודיע דקה לפני השיעור שהוא לא בא. ואהמ, נשארו לי עוד שני מבחנים! כן, זהו. מה איתכם?

pRimaVeriTaVIV

New member
תגבורים בלשון ../images/Emo3.gif

מחר תגבורים עם כיתה אחרת אבל היא אמרה שלא חובה לבוא אז אני אקח לי יום חופש
שכמובן אחריו חופשת מגן, ואז יום שבת...

../images/Emo199.gif

חישובים, חישובייך, חישובינו: ^^ יש לי עוד שלושה בחנים, שתי בגרויות ומתכונת. יש עוד -1,2,3,... 9 ימים ללמוד! פחות יומיים מיותרים שאני מתכוונת לעשות לי חופש. + יום אחרי הבגרות בהיסטוריה יש לנו "מסיבת סיום"
יעני הולכים לבריכה... (יוםהברזהיוםהברזה!)יעני בסך הכל... 6 ימים!!!!! ^^

How I Disappear

New member
מורה פרטית בלשון ../images/Emo3.gif

דווקא היה נחמד וסופסוף הבנתי את החפ"נ והחפי"צ הזה וכל הקטע עם המורכב והמאוחה שקצת התקשיתי .. וזהו, מחר מועד ב' בלשון ואז נשארו רק המתכונת והבגרות בלשון והבגרות בהיסטוריה

TFNM

New member
...

זה רק אני או שגם לכם נדמה שבבגרות בלשון כל החלק הראשון של הטקסט (50 נק') נועד כדי לדפוק את העולים החדשים?

pRimaVeriTaVIV

New member
כן, מי שעלה לפני פחות מ10 שנים

מקבל תוספת של 10 נקודות בבגרות אני מניח שזה לא תקף במקצועות כמו מתמטיקה...

pRimaVeriTaVIV

New member
אני חייב להגיד שאני מבין רוסית רק בקושי...../images/Emo3.gif

דרמו זה לעזאזל?

PerfectSP

New member
או לעשות בגרות עולים שזה ממש שטויות../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

TFNM

New member
כיפאק למערכת החינוך הכושלת של ישראל!

מהמערכת הצבאית הכושלת,מהמערכת הרפואית הכושלית,ועד לכל המערכות והלשכות שלא עושות את העבודה שלהן טוב,מערכת החינוך של מדינת ישראל זוכה בתואר הכושלת ביותר,העלובה ביותר והבזויה ביותר! כיפאק לישראל,שבה המילה "מורה" משולה לקללה.(ומהרמה של חלקם,זה כל כך צדק) הבא נצעד יחדיו לגטאות של התיכונים,נתמודד עם מורים ששונאים אותנו במסגרת מיושנת ללא מטרה מוגדרת (בגרות טובה זה לא,משהו על הקיינת ערכי חינוך בלה בלה בלה) לעבר מדינה ששליש עושים בגרות אקסטרנית.

למעלה