רביעי

Rioter

New member
רביעי ../images/Emo124.gif

הולכת לישון, צריכה לקום עוד שעתיים וחצי.
בוקר טוב!

rl1992

New member
../images/Emo10.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה סורי.. הייתי חייבת לפרוק

rl1992

New member
קודם כל, תודה לכן../images/Emo24.gif

היה אתמול יום מתיש וארוך (והיה מאוד נחמד בערב) והגעתי הביתה בערך ב2 בלילה. כחלק מהמשלחת חילופי תלמידים שיש לנו עם פולין אנחנו מתחלקים לזוגות וצריכים לכתוב בלוג ובו יסופר סיפור של ניצול שואה שציוותו לנו. הבלוגים היו אמורים להיות כתובים ומתורגמים לאנגלית מזמן. אני וחברה שלי עושות ביחד ואני לקחתי על עצמי בהתחלה את החלק של כתיבת הבלוג והיא את התרגום (שבסוף היא גם ככה ביקשה מאבא שלה לעשות
). אני עבדתי המון על הבלוג, כולל בזמן שהייתי בלונדון, ולא הספקתי לסיים אותו בעיקר בגלל הבגרויות. לפני כשלושה שבועות נתתי לחברה שלי את הספר של ניצולת השואה וביקשתי ממנה להמשיך ולכתוב את הבלוג והיא אמרה לי שתעשה את זה כשיסתיימו הבגרויות וכמובן אחרי הבגרות בכימיה (האחרונה) היא לא עשתה וכל פעם שביקשתי ממנה להמשיך את זה היא התחילה להגיד לי שאנחנו לא צריכות להמשיך יותר כי יש מספיק וזה טוב ואף אחד לא שם לב שלא סיימנו לגמרי. עכשיו כמובן שאני חייבת לסיים את זה (ביקשו מאיתנו אתמול לסיים את זה עד היום) אז ישבתי בלילה וניסיתי לסיים (לא הצלחתי לסיים הכל וכמובן חסר תרגום לאנגלית). מה שיצא מזה שלא ישנתי כל הלילה, נרדמתי ב6 וישנתי עד אחת, והבלוג לא גמור ואני עצבנית ועייפה וצריכה להיות בביצפר עד 8 (אני שם מאחת וחצי). הייתי עצבנית ועייפה אתמול (וגם היום) והייתי חייבת לפרוק
תודה על החיבוקים

Rioter

New member
נשמע לא כיפי בעליל

אמרת לה שצריך לסיים את זה בסופו של דבר? אני מניחה שלמדת את הלקח שלך ובכל מקרה, כשתהיי בפולין, זה בטח יישכח
איך את היום?

rl1992

New member
תודה על הדאגה../images/Emo24.gif

כן, אמרתי לה וזה לא עזר במיוחד אבל ויתרתי והחלטתי לעשות את זה לבד (בקצב שלי כי האחראים על המשלחת כבר מזמן לא שמים לב שאנחנו לא סיימנו
). אכן למדתי את הלקח שלי ואני אלמד לפעם הבאה
אני מקווה שלפני פולין כבר יהיה יותר טוב, הכעס עבר ואני אנסה לדבר איתה בימים הקרובים. היום ואתמול היה בסדר גמור, הייתי בביוטופ ולכן גם לא ישנתי כמעט (היום אני ערה מ5 בבוקר למעט שינה של שעתיים בין 7 וחצי ל9 וחצי
). היה כיף, פגשתי בנות נחמדות מאוד והיה ארוך, מתיש ומהנה:)

Drenthe

New member
יום לימודים ארוך.

תכף יוצא וחוזר בסביבות 16:00-17:00, אבל לא נורא.

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifבוקר!!

הדוור החליט להעיר אותי הבוקר
בצהרים הולכת לפגוש את החבר הטרי שלי!
ו..אז..לחזור קצת על מתמטיקה לקראת הצו ראשון נראה לי.

tamaguchi girl

New member
הדוור?../images/Emo12.gif איך הוא העיר אותך בדיוק?../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

בוקר אור.../images/Emo13.gif

קמתי לפני כמעט 3 שע'
בינתיים הספקתי להפגש עם חברה וידיד,שמשחק היום באליפות ישראל בבאולינג
(נפגשנו כדי שירגע מהמתחים
). אה,והכנתי לי אייס שוקו ביתי להיום בערב/מחר.
יש לי כמה סידורים לארגן להמשך,וחזרות בבלט בערב (אמאל'ה,היום פויינט אחרי מלא זמן שלא*מפחדת*).
המשך יום נעים לכולנו

tamaguchi girl

New member
אחלה יום היום D:

קמתי בבוקר והלכתי להוציא פנקס עבודה, כי הבוס שלי נזכר שאני כן צריכה להוציא בסוף אחד כזה..בשביל המשכורת
אז כל התאוריה שלי הלכה וצריך להוציא פנקס עבודה עד גיל 18
אחרי שהוצאתי את הפנקס, הלכתי עם אמא (היא לקחה היום יום חופש) לקצת שופינג ספונטני ויצאתי עם ימבה קניות D: הייתי בקניון והכל היה בסיילים והנחות של 1+1 וכו', למרות שהקיץ רק התחיל וזה ממש מוקדם לסיילים ענקיים
בכל מקרה כמובן שלא התנגדתי להנחות, ויצאתי עם מלא בגדים ו2 זוגות כפכפים וממש בזול
ועכשיו אני אמורה לתרגל קצת מהמיקודית בלשון, מחר הבגרות ולא עשיתי כלום עדיין
ואני מוגשת על 81
המורה בלשון כזו מציקה
שנה שעברה היא דפקה אותי ב13 נק' עם מגן 82 בשאלון א', וגם השנה היא לא מועילה לי עם 81 בשאלון ב'!
*נרגעת* העיקר שמחר נגמר S: אה, ואולי בערב אני אלך לחד"כ, כבר שבוע שלא הלכתי כי עבדתי/סתם התעצלתי
אני מתפדלאת מחדש, זה לא טוב

יום מעייף.

הייתי בשיעור נהיגה, היה כיף D: עכשיו לומדת לתיאוריה ואח''כ אולי הולכת לבקר את אחי, הוא עבר ניתוח לייזר להסרת משקפיים. X_X

למעלה