רביעי - סקס פותר הכל ?

Indiman1

New member
רביעי - סקס פותר הכל ?

מסתבר שכנראה לפי ברוק זה ככה. ואלה העובדות: 1. כל אישה לא הייתה סולחת לרידג' על מה שהוא עשה גם אם זה לא אונס במלוא מובן המילה. היא בקלות רבה , עוד באותו הלילה סלחה לו. 2. רגע לפני ששכבה עם ניק, היא נראתה כאילו חרב עולמה. 3. רגע אחרי, ברוק אומרת ואני מצטט "כמה אני מאושרת". ואחרי זה ממשיכה לראות הכל בורוד - ממש פתאום כל הבעיות שלה נפתרו. אז לי אין טענות, אני מקווה מאוד שהמשולש הזה ניק-ברוק-רידג' יגיע לקיצו גם אם זה רק בגלל סקס עם ניק. כי כשברוק לא מאושרת אנחנו צריכים לצפות בעלילות כאלו מייגעות ובהן תמיד אותו הדבר: ברוק מתייפחת, רידג' אדיוט והגבר השני התורן בא ומרביץ לרידג' (וזה מילא אבל למה אין עלילות אחרות במקביל ?? למה ?) ואז אנחנו סובלים. ולכן כשברוק מאושרת - גם אנחנו מאושרים
. אני מקווה שעכשיו יהיה קצת נחת ממנה (מייקל תגיד שכן, פליז...) אבל חסר להם שהם מביאים לנו עוד עלילת הריון ומי האבא (כי היא עשתה את זה גם עם רידג' ובלילה השני גם עם ניק) !!! ומילה אחרונה, איזה גוף סקסי יש לאישה הזו, פשוט מדהימה !

א ר י ק ל

New member
יש בפסיכולוגייה מצב של-

"לעבוד על עצמך באישור של עצמך". היא כנראה הייתה צריכה להגיע למקום הנמוך ע"י ממקם אהוב. כלומר- מה שעשתה מקודם שלא היה טוב, היא צריכה שנית-רק שהפעם מרצונה ומאהבתה. זו סוג של אשלייה שכאילו זה היה ניק בשתי הפעמים. או שלא.

Mikel20

New member
צר לי

הזוועה נמשכת לפחות עוד חודשיים וזה רק יילך ויחמיר...|אין אייקון שיתאר את זה אז תדמיין אותי מקיא כאן מרוב גועל| ואחר כך המינון שלה פשוט יירד (מין עלילת משנה כזאת, שזה גם משהו מעודד). אישית, אני בדיוק בתקופה הזאת הפסקתי לראות את הסדרה במשך חודשיים (גם הסתדר לי טוב עם המבחנים חח), לא יכלתי לסבול את זה יותר, הסתפקתי בפרק פעם בשבועיים וקצת תקצירים.
בכל תקופת היובש הזאת יש רק פרק אחד נהדר עם טיילור, הטוב ביותר שלה מאז שחזרה לדעתי, בערך עוד כחודש אני חושב. מצטער לבאס.
נקודת אור: אחרי התקופה הזאת טיילור מקבלת עלילה משמעותית.

Indiman1

New member
חודשיים ?!../images/Emo2.gif

הנה משהו שבראדלי צריך לבקש מאיתנו סליחה עליו : ההידרדרות האדירה של הסדרה וההתמקדות יתר בברוק שהחלו מאז שהוא לקח את השליטה על הסדרה. טוב, לפחות אתה אומר שיש ניחום בסוף ושלטיילור תהיה עלילה משמעותית.

ברוק |בנ מסתבר שאצלך הסקס זה תסביך

עכשיו זה בדיוק המהלך המושלם להיריון. זה בדיוק המרכיב הנכון להריון נוסף שכרגיל לא ידעו מי הוא האבא... ושוב בדיקת הבאות וכאלה.. שמתם לב חבר'ה שכמעט כל הילדים שלה עברו בדיקת אבהות, מעניין למה? זה התחיל להימאס. מדהים כמה שהבחורה הזו מוכיחה שוב ושוב שהיא פשוט זונה מצויה... כנראה שסטפני יודעת מה היא אומרת באכזריותה למרות הכול ואחרי הכול.. 'הזונה מעמק הוואלי..' נגעלתי ממנה איך ניק היה מסוגל לגעת בה??? היא נראית כל כך לא נקיה מרוב ש..סליחה על הביטוי 'לא חשוב.. ' הערך שלה בעניי הצופה ירד לתחתית. לא עברו 24 שעות מאז רידג' והיא כבר שרועה על השטיח מול האח בבוטקה מאובק ומעופש בביג בר..כשערימת חציר על שולחן הקפה... כך שהיא בשיער פרוע עניים מזוגגות מתשוקה והיא נוטפת ריר וזיעה... די זה דוחה. לי זה הרגיש מלוכלך מאד.שום דבר איכותי אין בדמות הזו... אני לא יודעת אם יש לה גוף פצצה. אני רק יודעת כשמראים אותה כמו אתמול.. זה נראה ממש זנותי וזול. דומה לזונה טיפוסית בבורדייל (בית זונות בצרפתית) של המאה הקודמת.. ואגב 1 בתור אישה לא הייתי סולחת לרידג' .. אכן היא פשוט מדהימה בגועליותה.

הכול ברוח הסדרה HUNNY

וכשצריך לומר ת'אמת לורדים אין מחסומים.. הם פשוט אומרים אותה ולא משנה כמה היא בוטה...

Indiman1

New member
"ערימת חציר על שולחן הקפה" ../images/Emo6.gif

קצת הגזמת לא ? זה לא איזה אסם תבואה שם
בכל מקרה בקשר לברוק, אני מסכים עם חלק מהדברים שלך. למרות שצריך לתת לה קרדיט - היא התאפקה הרבה מאוד זמן עד שהיא שכבה עם מישהו. (אבל ברגע שזה קרה, כבר לא היו לה אין גבולות
)

sashkashurik

New member
ברשותך אשכתב את מה שכתבת

ןאכתוב את זה במין זכר. לצורך העניין נחליף את השם "ברוק" בשם, נגיד, איזה שם שתרצו, "ניק" למשל. עכשיו זה בדיוק המהלך המושלם להיריון. זה בדיוק המרכיב הנכון להריון נוסף שכרגיל לא ידעו מי הוא האבא... ושוב בדיקת הבאות וכאלה.. שמתם לב חבר'ה שכמעט כל הילדים שלו עברו בדיקת אבהות, מעניין למה? זה התחיל להימאס. מדהים כמה שהבחור הזה מוכיח שוב ושוב שהוא פשוט זונה מצויה/גבר-גבר! ... כנראה שסטפני יודעת מה היא אומרת באכזריותה למרות הכול ואחרי הכול.. 'הזונה מעמק הוואלי..'/כוסון שאין כמוהו נגעלתי ממנו איך ברוק הייתה מסוגלת לגעת בו??? היא נראית כל כך לא נקיה מרוב ש../הוא נראה כל-כך סקסי מרוב ש... סליחה על הביטוי 'לא חשוב.. ' הערך שלו בעניי הצופה ירד/ לתחתית/עלה פלאים. לא עברו 24 שעות מאז טיילור והוא כבר שרוע על השטיח מול האח בבוטקה מאובק ומעופש בביג בר..כשערימת חציר על שולחן הקפה... כך שהוא בשיער פרוע עניים מזוגגות מתשוקה והוא נוטף ריר וזיעה... די זה דוחה./סקסי ומעורר תאבון לעוד ועוד סקס! לי זה הרגיש מלוכלך מאד.שום דבר איכותי אין בדמות הזו... אני לא יודעת אם יש לו גוף פצצה. אני רק יודעת כשמראים אותו כמו אתמול.. זה נראה ממש זנותי וזול./סקסי וגברי לאללה! דומה לזונה טיפוסית בבורדייל (בית זונות בצרפתית) של המאה הקודמת../דוגמן צמרת של בית אופנה מוביל ואגב 1 בתור אישה לא הייתי סולחת לרידג' .. אכן הוא פשוט מדהים בגועליותה/באפיו שלו. מקווה שהבנת את הפואנטה.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifאיך צפוי שזה מה שהולך להיות..

שתהיה שוב עלילת מי האבא
ואני ממש מקווה שזה לא יהיה

בבקשה תגידו לי שלא הולכת להיות עוד

עלילת מי האבא.. אבל אני רוצה לדעת את האמת..
אז אלה מכם שיודעים ת'עתיד שיעדכנו אותי אני מעדיפה לדעת כבר עכשו.. אומנם אני רוצה שלברוק וניק יהיה ילד משותף וכנראה שאני היחידה.. אבל לא ככה... למה שוב זה בהפרש של לילה??
טוב אני מחכה לתשובה מהאדיב/ה שיגאל אותי מיי'סורי.. תודה רבה

S c a r l e t t

New member
זה כבר נהיה מגעיל

אין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שאינדי אמר, אני מרגישה שאנחנו כמו בראדלי טוחנים את עצמנו כאן ופשוט חוזרים על אותן המנטרות. זה כבר עובר את הגבולות אני שוקלת לצמצם קצת את המינון שלי לפחות לחודשיים הקרובים, בהמלצת דוקטור מייקל, לפחות יש נחמה בסוף- טיילור מקבלת עלילה מעניינת!

למעלה