תתכבדי ותבורכי זוהרת
A alondli New member 7/7/10 #10 סליחה ניקו, אבל ברגע שכתבת " ללא שום"(?!../images/Emo12.gif) אני עברתי הלאה..
נ ניקו 45 New member 7/7/10 #21 הבטחתי שלא נוגע בכתוב אלונדלי../images/Emo128.gif וביננו ... תשים שום ובכיף
ב ברק 188 New member 8/7/10 #36 בהקשר... יקחנה הבא רק מקלוני לחם עם שום ובירה לבנבנה קרה אצנה לפיק ניק בשדות ירוקים וקנח לי ברינה ושמחה להשת'100
בהקשר... יקחנה הבא רק מקלוני לחם עם שום ובירה לבנבנה קרה אצנה לפיק ניק בשדות ירוקים וקנח לי ברינה ושמחה להשת'100
W w o m a n 10 New member 7/7/10 #17 אפשר להכין ואפשר גם.... לעשות חלוקת עבודה לקנות קפוא ורק לאפות. [אני קונה והנסיכה אופה] לחמם תנור שלם לשני מקלונים... סביר לא?
אפשר להכין ואפשר גם.... לעשות חלוקת עבודה לקנות קפוא ורק לאפות. [אני קונה והנסיכה אופה] לחמם תנור שלם לשני מקלונים... סביר לא?
נ ניקו 45 New member 7/7/10 #22 במטבח שלי מייתנו../images/Emo128.gifאין קיצורי דרך והעצלנות ממני והלאה
W w o m a n 10 New member 8/7/10 #34 ניקו יקירי אתה אולי מרוויח את חווית העשייה, חווית הבישול והאפיה אך מפסיד את חווית הקניה. עכשיו צריך להחליט מי משניהם עדיף חשיבה חיובית איש... חשיבה חיובית...
ניקו יקירי אתה אולי מרוויח את חווית העשייה, חווית הבישול והאפיה אך מפסיד את חווית הקניה. עכשיו צריך להחליט מי משניהם עדיף חשיבה חיובית איש... חשיבה חיובית...
צ צילוש43 New member 7/7/10 #25 ../images/Emo6.gif אזי עדיף עבר.. שתקני חבילה מוכנה.. במשותף לך ולנסיכה
W w o m a n 10 New member 8/7/10 #33 נראה לך??? שאני ארד על מקלוני לחם חודשיים לפני החתונה???? בסופר אני לא נכנסת בכלל לאיזור המאפיה רק לאיזור גבינות 38% חחחחח [סתם סתם] סופשבוע קסום לך יקירתי
נראה לך??? שאני ארד על מקלוני לחם חודשיים לפני החתונה???? בסופר אני לא נכנסת בכלל לאיזור המאפיה רק לאיזור גבינות 38% חחחחח [סתם סתם] סופשבוע קסום לך יקירתי
A alondli New member 7/7/10 #11 רביעי..בכול מקום ..../images/Emo8.gif ומכול מקום, אני בעבודה..אוכל של חדר אוכל עובדים, לא מצפה ליותר מידי.. בוקר טוב לכולם
רביעי..בכול מקום ..../images/Emo8.gif ומכול מקום, אני בעבודה..אוכל של חדר אוכל עובדים, לא מצפה ליותר מידי.. בוקר טוב לכולם
א אילנה 55 New member 7/7/10 #15 אלונדי,הלוואי והיה לי חדר אוכל כזה../images/Emo9.gif.... לא צריך לעשות קניות,לבשל,לשטוף כלים....מה רע?
אלונדי,הלוואי והיה לי חדר אוכל כזה../images/Emo9.gif.... לא צריך לעשות קניות,לבשל,לשטוף כלים....מה רע?