רביעי+חמישי+שישי

larisa125

New member
רביעי+חמישי+שישי

נעלמתם

larisa125

New member
מגיבה לעצמי../images/Emo3.gif

הייתה לי היום מתכונת באנגלית
בליסנינג בטוח קיבלתי 100, היה קל. באנסין אני לא בטוחה, שברתי את הראש על שתי השאלות האחרונות שהיו אמריקאיות ואני ממש מקווה שאני אוציא מעל 90...

supercoconut

New member
אני פה!../images/Emo163.gif

היה לי היום שיעור כימיה נורא מצחיק~
מורה "אני שמה לב לכל התלמידים מהכיתה שלי! אבל יש תחושה שמישהו מהם לא פה..." "ילדה1 לא פה" "ילדה1 חסרה! :ם" "וילד1" "וגם ילד1 חסר
" ובהפסקה תיכננו תוכנית זדונית לא לשמוע אותה כשהיא קוראת לנו לחזור לשיעור[ אין צלצולים] היא גם שחחרה אותנו לפני הזמן וגם "לא שמענו" , אז יצאה לנו הפסקה של ארבעים דקות. היה נחמד

noam270

New member
אעאעהה סופ"ש!../images/Emo13.gif

אוי אני חלודה. אחרי יומיים ביצפר נמאס לי ואני רוצה חופש
היו ימים סבירים, זאת אומרת, ברביעי בשעתיים מתמטיקה ישבתי בשיעור ולמדתי את החומר מהספר כי משום מה אני לא מבינה כלום ממה שהמורה מסבירה.. וביולוגיה רק עברנו על המבחנים... (שהיה אגב לא נחמד, קיבלתי 84, וזה הציון הכי נמוך שלי אי פעם בביולוגיה.
) היום היה יום נחמד.... רק בסוף בהסעות היה קצת מעצבן, אבל עבר
היייייום יש קומזיץ לכל הנוער בבת חפר, אז איכשהו הגעתי לזה שאני עוזרת להם לארגן את זה משבע בערב...
בשבוע הבא - טיו"ש!!!!!!!

noam270

New member
וואלה? נחמד.../images/Emo13.gif בני כמה..? אולי אני מכירה../images/Emo9.gif

noam270

New member
קומזיץקומזיץקומזיץ!../images/Emo13.gif

עשינו קומזיץ אתמול בלילה שהיה מיועד לכל הנוער בבת חפר, ברור שלא כולם באו, אבל היה כלללללל כךךךךך כיף!!!
המועצת נוער אירגנה את זה, ואני חצי במועצת נוער כי באתי רק לשתי פגישות, בדר"כ אני עובדת בספרייה כשהם נפגשים...
ב ק י צ ו ר, היה מדהים. אכלנו פופקורן בכמויות מסחריות (כי יש שם את המכונה הזו כמו בקולנוע) והיה פלייסטיישן על מסך ענק כזה בחוץ, והיה אחלה מוזיקה (שינוי לטובה קסלר
) והייתה מדורה והיו אנשים מצחיקים, אז היה כיף
אה, חוץ מקטע אחד בערב בסביבות שבע וחצי שהייתי צריכה לרוץ לספרייה לעזור לחברה שלי שעובדת בחמישי להתגבר על העומס כי היא הייתה לבד והיה בלאגן עצום...
ציטוט השבוע: (אני)- "כסף לא גדל על העצים. הוא גדל בספרייה!!"XD

למעלה