רביעי בסטאאאארס

TheLost

New member
נמלטים

(רוק 30 נשלים בשבת) פרק מעולה. מותח, כל הסיפור עם הקלטת והעבודה בעיניים היה מעולה, סה"כ פרק טוב. הסיפור של סוכרה היה קצת פחות מעניין (איזה כיף שאני לא צריך את התירגום שלהם בשביל להבין מה אומרים
), ושל בליק ב-כ-ל-ל ל-א. נהניתי. וגם הקטע עם הייוייר היה קצת מוזר. אבל הייתה קיילי קוקו.

נמלטים.../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

אח.פרק טוב, כרגיל.~ עדיין לא הבנתי למה הם ביקשו ממנו לקנות להם בירה. הם בוגרים, לא? ~.^ וגם הקטע שבליק 'שיחק אותה' סקופילד, כשהוא ביקש מהרופאה להשאיר את הדלת פתוחה. XD גאד. זה היה טוב. ראיתי גם רוק 30. סדרה משעממת ולא מקורית. >.> כ"כ הרבה פעמים עשו את הקטע עם המיקרופון וזה. ~.~ זהו. D=

fireman

New member
בארה"ב בניגוד להפקרות שיש במדינת

ישראל בכל הנוגע לממכר אלכוהול שם יכול אדם לקנות אלכוהול רק אם מלאו לו 21 שנים כמדומני ולא 18 כמו בישראל. שם אגב, יש הקפדה יתרה על הנושא הזה ולכן צעירים שאינם מורשים עפ"י חוק לקנות אלכוהול שולחים אנשים מבוגרים לקנות בעבורם.

snier1991

New member
יש מדינות בארה"ב שאפילו מגבילים

ל22 ו23 מייקל פלפס שחיין בעל 8 מדליות אולימפיות מתוכן 6 מזהב ורבים סוברים שהוא השחיין הטוב בכל הזמנים קיבל עבודות שירות כי הוא שתה אלכוהול רק בגיל 20!

fireman

New member
כל משקה שיש בו אלכוהול

בישראל לצערנו אני יכול לתת 50 ש"ח לילד בן 12, לשלוח אותו לסופר הקרוב והוא יוכל לקנות שישית בירה בלי שום בעיה.

cool miki

New member
../images/Emo207.gifשאלה לגבי הרווק

במי הוא בחר בסוף? מישהו יודע ויכול לספיילר לי ? תודה

למעלה