רביעי בסטאאאארס

AdamINC

New member
רביעי בסטאאאארס

מי עף במירוץ למיליון? ראיתם 'רוק 30'? אני שמח שנתתי להם עוד צ'אנס. היה פרק משעשע ביותר. במיוחד כשטינה פיי דיברה וכל פעם שמעו אותה והיא ליכלכה על כולם

קובי221

New member
המירוץ & רוק 30.

המירוץ- סוףסוף הדיחו את הזוג הדי מוזר. רוק 30- רדוד ביותר. לא נראה לי...

sweet fairy

New member
ראיתי רק

הרווק.... לא יודעת למה אבל זה מעניין אותי
אגב.. אדם אני חייבת לציין שיש לך קול ממש נחמד

AdamINC

New member
הו תודה :)

מחר השידור האחרון שלי. שזה בעצם כבר היום (חמישי)

fireman

New member
ומה עם נמלטים?

שמתם לב לקיילי קוקו שקפצה לבקר היישר מ"8 כללים פשוטים" לנמלטים?

ראיתי הרווק ונמלטים

גם אותי משום מה הרווק מעניין. נמלטים היה פרק נחמד מאוד. בתור מה בריג'דיט מ8 כללים פשוטים שיחקה שם?

LeRanch

New member
הבחורה שהייווייר קנה לה בירה

ואז הרביץ לאבא שלה

fireman

New member
הגיל נראה גם על הכוכבים של הוליווד

כשצילמו את 8SR היא הייתה בת 16.....היום היא צריכה להיות כבר בת 21-22....בטווח הגילאים האלה....אנשים משתנים.... אני חושב שהיא תפחה קצת

snier1991

New member
היא היחידה שהצליחה להתקדם

מ8 כללים פשוטים אבל אין פלא ג'ון ריטר הוא הדבר הגרוע בסדרה למרות שהוא הסיבה לקיום הסדרה(הוא לא מסוגל לדבר בלי לצחוק?) מוזר לי שהסדרה הדרדרה כשהוא עזב לדעתי אישתו היא הדבר הכי טוב בסדרה וגם קרי בעלת יכולות קומיות השאר פשוט זוועה

TheLost

New member
מה פתאום.

האבא, ג'ון ריטר, הוא זה שעשה את כל הסדרה, שלא לדבר על זה שברגע שהוא נפטר היא הפכה להיות הרבה יותר דרמה. וקיילי קוקו אמנם התקדמה אבל עכשיו נראה לי שהיא צועדת לאחור

snier1991

New member
עזוב מה נהיה מהסדרה זו טעות

תסריטאית מהלך העונה הראשונה למרות שהעלילה אמורה להתרכז בו בשורה התחתונה הוא לא בדיוק מה שגרם לסדרה לנצוץ בים הסיטקומים הכושלים בעיני אשתו היא השחקנית הטובה ביותר וקרי הבת היא הדמות היחידה שמצליחה לשלב עניין וצחוק בדמות

fireman

New member
מלבד התפקיד ב8 כללים פשוטים

קילי קוקו השתתפה בעונה או בשתי העונות האחרונות של "מכושפות" או איך שלא קוראים לזה ועד כמה שידוע לי השתתפה בעוד פיילוט לסדרה שנקראת fat like me או משהו כזה וכעת גם התפקיד בנמלטים שאני אישית לא יודע כמה הוא יתמשך.... משהו אומר לי שהדמות שלה תצטרף לפסיכי הזה והם יתרוצצו בדרכים. (אני בניגוד למרבית צופי הסדרה לא רואה אותה ע"י הורדת פרקים מהאינטרנט
) מעבר לכך יש סרטים וכוליי..אל תמהרו להספיד אותה כי לדעתי היא תגיע רחוק. ג'ון ריטר היה עמוד התווך של הסדרה ומה שהפתיע אותי זה שהם בכלל המשיכו לעונה שלישית כי הוא מת במהלך הצילומים של הפרק הרביעי בעונה השניה (פרק שלא ראה אור בכלל ובמקומו הופקו שני פרקי הפרידה) ג'ון ריטר היה קומיקאי מעולה ושחקן מעולה ואין ספק שעם מותו משהו קרה שם בסדרה, משהו שגרם לרייטינג לרדת לאט לאט, כל הניסיונות להחיות את הסדרה מחדש עם הדמות של דיויד ספייד וג'ימס גארנר לא ממש עשו את שלהן ומשכו עוד עונה שלאחריה כולנו כבר יודעים מה הוחלט.

fireman

New member
תיקון

מדובר בסרט שנקרא to be fat like me והחל מינואר היא משתתפת בצילומים של סיטקום חדש שככל הנראה יעלה לאויר ביוני ונקרא the big bang theory

LeRanch

New member
המירוץ&נמלטים../images/Emo3.gif

במירוץ היה פרק חביב
בנמלטים היה מעולה!

hagayx

New member
המירוץ..

שבוע שעבר היו באיטליה השבוע ביוון שבוע הבא (לפי מהקטעים שהראו מהפרק הבא) יהיו בטורקיה, לא יכלו לקפוץ לישראל..?

למעלה