רביעי ביס סטארס

מוסיפה

אל.ג'יי נשאר תחת חסותה של מישהי שאבא של מייקל ולינק סומך עליה.

LeRanch

New member
וואו!../images/Emo2.gif

איזה פרק גדול!! הייתי ממש מופתע כשרה לא נתנה לקלרמן להיכנס ועוד שהם נסעו ושכחו ממנו.. ביל סוף סוף חוטף מכות! מגיע לו
טי באג! איזה מהפך הוא עשה שם. כשהוא הסתכל על הגרזן הייתי בטוח שהוא הולך לחסל את סוזן והילדים
סוכרה ומריקרוז התאחדו - חמוד אבל לא חשוב לעלילה בגרוש. וסי-נוט. מניאק!!! עד עכשיו הדמות הייתה אחלה וכאב לי שהוא לא יכול לרפא את דידי אבל עם העסקה שלו עם מאהון אני בטוח שאני אשנא אותו. ולמה לא היה פרומו לפרק הבא?!

LeRanch

New member
בפעם הקודמת הפרקים הגיעו באיחור

לפי מה שמנהל הערוץ הקודם אמר מעניין אם זה קרה גם עכשיו..

sapirh19

New member
פרק מעולה!

היה אחלה פרק . מסכן טי באג מה שעבר עליו בילדותו אבל בהחלט גילינו צד חדש באישיותו כשהוא נתן להם ללכת. אני לא מאמינה על סי-נוט!!!הוא היה דמות מזה טובה... עכשיו הוא עובד בשביל מהון :\ איזה יפה זה היה כשסוכרה ומריקוז נפגשו.. מגיע לביל!! חחח איזה כייף ,רציתי לראות אותו חוטף מכות.

פרק חביב../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

כל הקטעים של לינק מייקל שרה ופול היו משעממים כל כך
אני כל כך מרחמת על סי-נוט
גם אני הייתי עושה את העסקה עם מהון...זה לא שהוא ומייקל כל כך הסתדרו כמו מייקל וסוקרה..אגב סוקרה היה ממש יפה שהוא ומריקרוז סוף סוף נפגשו
טיבאג....וואו...זה היה מוזר...חשבתי הוא הולך להרוג אותם אחד אחד...היה ממש עצוב לראות את הקטעים מהילדות שלו
כל הקטע של מייקל ולינק ממש נמרח ומעצבן....צריך להעיף את מייקל לעזעזל ולהשאיר רק את לינק שיהיו לנו קצת יותר סצנות מכות ואקשן ובלי יותר מדי קלוזאפים על וונתוורת' וסצנות מפגרות וקיטשיות עם שרה

oO nam nam Oo

New member
כבר ממש נמרח ונמאס../images/Emo31.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

כל הפרקים אותו דבר בערך.. העלילה חוזרת על עצמה עם שינויים קלים... אפילו הטוויסטים לא באמת מעוררים עניין.

פרק מצחיק.

כריסטין: "אני עודה מדיטציה במקלחת." מת'יו:" זה לא נקרא מדיטציה. זה נקרא אוננ.."
lmao

litalosh3

New member
חחח באמת פרק טוב

אני מתה על הסדרה הזאת היה פרק מאוד מצחיק

הסדרה כל כך השתפרה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

העונה הראשונה לא הייתה משו מיוחד אבל העונה השניה ממש מפציצה ואני צוחקת בלי הפסקה

LeRanch

New member
פרק גדול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פשוט 20 דקות של צחוק שלא נפסק

LeRanch

New member
פרק טוב../images/Emo3.gif

פחות מצחיק מהקודם אבל זה גם משהו

למעלה