רביעי- ארה"ב

S c a r l e t t

New member
רביעי- ארה"ב

ניק באמת אידיוט או שהוא רק עושה את עצמו?! מה הוא חושב לעצמו כשהוא מציע שברוק תפגוש את ג'ק והם לא יגלו לאף אחד?? קודם כל, חוק ראשון ביפים והאמיצים זה שתמיד כולם מגלים הכל, דבר שני, למה בכלל לתת לה אפשרות להיקשר לילד? אחרי זה היא תדרוש משמורת.. טיילור חייבת לחזור ודחוף!! לא הצלחתי להבין מי יותר גרוע לוטננט בייקר או לוטננט ג'וניור, הקטן חושב שבאמת הכל נפתר ונסגר במעצר אחד (מדובר פה על פורסטר'ס אם לא שמת לב) והגדול לא הצליח לפתור מקרה אחד בחייו ללא עזרה מהאשמים עצמם.. פאם הייתה פשוט גדולה, טוב שהיא לא באה עם שלט גדול- "יריתי באחותי וחבל שהיא לא מתה" אני דווקא נהנית מהשפויות הרעועה והמוטלת בספק שלה, היא מוסיפה קצת צבע לסדרה. ואני חייבת לשאול, מישהו שבאמת זוכר טוב על תחילת הסדרה, אני אישית זוכרת את סטיבן מעורב וקיים בחיים של כולם, אני זוכרת בבירור סצינות איתו ועם כל הילדים למשפחת לוגן, הזכרון שלי פגום או שבראד מנסה לשכתב את ההיסטוריה?

../images/Emo215.gif הבאתי עוגיות!

פאם פשוט מטורללת. איפה היא הייתה כל השנים? בטח עשתה בייביסיטר על ריק ג'וניור וזה שיגע אותה. אכן, הבייקרים מחרידים. זה חדש לך שבראדלי משכתב את ההסטוריה? אני מתפלא עלייך
לפחות סטורם מקבל זמן מסך ומשחק מעולה. ותפנימי: זה בייבי בריקי וזה הדסטיני!

S c a r l e t t

New member
אתה יותר גרוע מברוק

לפחות היא הפסיקה להגיד דסטיני על כל גבר שעובר ברחוב, שתישאר עם רידג' או עם איזה פסל ותעזוב את טיקי בשקט!! לא חדש לי שההיסטוריה משוכתבת פשוט הפעם זה יותר צורם לי מהרגיל, הלוגנס לא מפסיקים לטחון ולחפור על איזה אבא רע סיטבן היה, על איך הוא נטש את הילדים שלו, על סטורם שתיפקד ואבא וגידל את כולם ואני זוכרת משהו אחר לגמרי, כבר התחלתי לפקפק בזכרוני, ואני עוד לא כ"כ זקנה כדי להתחיל לשכוח

Mikel20

New member
איזה פרק נוראי

חוץ מהשנייה וחצי שראו את פאם "קוקיס פור אבריוואן" דאגלס כל השאר הרצתי.. לא מעניין אותי הלוגנ'ס והבעיות המשפחתיות שלהם(מה גם שכבר ראינו את כל הויכוחים האלה לפני שנים אני גם ממש בטוח). וניק ממש אפס מאופס, אם הוא ייתן לברוק לראות את ג'ק מאחורי הגב של טיילור מצידי טיקי יהיו שרופים...טיילור תחזרי כבר
הזונה הורסת לך (שוב) את המשפחה.... ויאללה עוד קטעים של פאם המשוגעת, אני מת על הפלפל שהיא מכניסה לסדרה, קצת טירלול מסביב לכל הבכיינות עושה רק טוב.

Mikel20

New member
לא פטרתי אותו מאשמה

אמרתי שגם כל מה שהוא עושה ממש לא לעניין ואם הוא חושב ש"הסידור" הזה שהוא רוצה לעשות יהיה מקובל על אישתו....ובכלל שהוא מציע דבר כזה אחרי שהוא יודע מה טיילור מרגישה לגבי כל העניין?? נורא ואיום! הבעייה שלי עם ברוק זה שהיא הבטיחה לטיילור ביום שהיא ילדה שהיא לא תתערב, שהיא תתרחק ותיתן להם לגדל את הילד לבד..וכשטיילור שאלה אותה "את יכולה להסתכל לי בעיניים ולהגיד לי שאת מסוגלת לנתק את עצמך מהילד?" היא לא היססה לרגע ואמרה לה שכן. ועוד אחרי כמה ימים באה אליה לחדר והראתה לה בראש מורם ונתנה לה נאומי חוצבי להבות "הנה, חתמתי על המסמכים והחוזים, את יכולה להיות רגועה, זה הילד שלך ואני לא קשורה אליו!!!" ...ואחרי פחות מחודש היא כבר כל יום אצלה בבית (מאחורי הגב שלה לא פחות) ומנסה להתחיל להיקשר לתינוק כאילו היא האימא שלו. אז כשטיילור התמוטטה בחדר בבי"ח כשהיא שמעה על הבלבול, היא ידעה בדיוק מה מחכה לה.

Yaki J

New member
את מתבלבלת בי סטיבן לסבתא לוגן

סטיבן לא הגיע אלא הרבה אחרי שהסדרה התחילה, ואכן סטורם עשה הכל בבית.

sashkashurik

New member
אני לא זוכרת הרבה,

אבל אני זוכרת שבתחילת הסידרה סטיב ברח לאנשהו, ולא גידל אף אחד, ואחר כך סטפני מצאה אותו או משהו, כי הייתה מאויימת שבת' תגנוב לה את אריק, משהו בקווים האלה.

S c a r l e t t

New member
באמת?

אני משום מה זוכרת קצת אחרת...אני זוכרת את הסבתא, אבל גם זכור לי שסטיבן היה שם ברקע..

Indiman1

New member
רגע, אז זה באמת ..

סטיבן ? או שיהיה עוד איזשהו טוויסט ?

S c a r l e t t

New member
חמישי- שישי ארנ"ב

חבל שטייני לא נשך את דונה במה מועיל הכלב הזה אם הוא רק נובח ולא נושך?? לא הבנתי מאיפה ג'קי צצה פתאום ולמה היא שוב באמבטיה, זה מתחיל להתיישן ממש מהר... אני עדיין מחכה שמישהו יביא איזשהי ראיה שפאם היא היורה, משום מה יש לי הרגשה שסטיבן לא משקר כשהוא אומר שזה לא הוא. אשלי וריק מושלמים ביחד

לא משכתבים את ההיסטוריה ולא נעליים...

בתחילת הסדרה, דמותו של סטיבן לוגן הייתה רק מבעד לערפל... סטורם הוא זה שתפקד כאב המשפחה והסבתא עזרה מדי פעם בפעם. כשסטפני החזירה את סטיבן, גם אז הילדים שלו האשימו אותו על כך שלא היה בבית ולא מילא את תפקידו כאב המשפחה. כך (לפחות במקרה הזה) שלא בוצע כאן שכתוב תסריטאי. ואם כבר מדברי םעל חורים בעלילה - כאלו ואחרים - מדוע אף אחד לא מזכיר את הפערים הבלתי הגיוניים בגילים של הדמויות. עפ''י גיליהם של הצאצאים, סטפני ואריק כבר מזמן היו צריכים לחצות את גיל ה-120. שלא לדבר על כל שאריקה - בתה של שילה האגדתית - גדלה במהירות שיא והפכה לנערה בוגרת שפיתתה את ריק - בעלה של אמבר דאז - כששנתיים / שלוש לפני כן הייתה לזאת שטיפלה בה בתור תינוקת.

iloveainslie

New member
הוא נעלם להם באמת

כי הוא ידע שבת אוהבת את אריק, ודונה בעקבות הבילוש של סטפני הלכה להחזיר אותו ובגלל זה בת לא התחתנה עם אריק שבדיוק חזר לחייה ו חיזר אחריה ברוק אז ממש כעסה שהוא חזר כי היא רצתה את אמא שלה עם אריק

Yaki J

New member
../images/Emo207.gif האנטר טיילו שוב תובעת

הפעם את העובדת הסוציאלית שטיפלה בבן שלה ולטענתה "שתלה לו בראש זכרנות מזוייפים" http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Soaps-News/Hunter-Tylo-Sues/800028962 הטוקבקים די עויינים כלפי טיילו ולמרות כל הסימפטיה אליה, אני חייב לציין שיש משהו במה שהם אומרים. זה נראה שטיילו באמת חובבת תביעות משפטיות ויכול להיות שזו הדרך שלה להתמודד עם האבל. במקרה של הבן שלה אני פשוט לא מבין אותה. הרי היא כבר תבעה את העובדת הסוציאלית (היא שינתה את הסעיף מרשלנות למוות ברשלנות) עוד לפני שהבן שלה מת אז למה היא לא שלחה אותו לרופא? אין ספק שיש לה אישיוז שהיא צריכה לעבוד עליהם, אולי לא היה טוב שהיא חזרה לעבודה כל כך מהר.

למעלה