רביעיית מסנר

aella

New member
רביעיית מסנר

מעניין אותי לשאול את ערן צור/אלונה דניאל לגבי יובל מסנר. לא מפריע להם שהוא אנס בחורה, קשר אותה בחבלים וקיבל עונש סמלי??? על ההופעת אני אוותר...

כנראה זה לא מפריע להם

אם זה היה מפריע, הם היו מנתקים אתו קשר לגמרי. לי לא אכפת כמה יגידו עליו שהוא מוכשר, גאון הדור כו'. מבחינתי הוא אנס מישהי, על זה אין סליחה, אין מחילה ואין כפרה! היו כאלה מתעשיית המוזיקה שניסו לגרום לבחורה להרגיש לא בסרד על כך שהתלוננה וכו'. אני לא מצליחה להעלות לכאן את הכתבה שפורסמה אחרי הארוע. אם תרצי, אשלח לך אותה במייל.

N a V e

New member
טוב מאוד שהוא עשה את זה !

סתם סתם
כשמספר מוזיקאים מרגישים טוב אחד עם השני,לא ממש מתייחסים לדברים אחרים פרט למוזיקה,והחיבור,אני משוכנע,מספיק טוב. וחוצמזה אולי הם יודעים על מסנר משהו שאנחנו לא יודעים.

sonic_green

New member
למה אתם מדברים שטויות?

זה לא מה שהיה, כל אחד מוסיף פרט קטן, בסוף יגידו שהוא אנס ילדה בת 9 באכזריות קרע לה את הרחם... לא היה שום אונס ושום כלום, הוא פשוט ניסה להתעסק עם קטינה, אחת המעריצות שלו..

מה??????

הוא אנס בחורה בת 18. הוא ישב על זה בכלא. צריך יותר מזה כדי להאמין?? הייתי שמה כאן את הכתבה אבל כנראה שהיא כבדה מדי כי היא לא עולה. אני מאמינה לבית משפט, שגזר עליו עונש מאסר בפועל! אני לא צריכה שמועות זדוניות כדי לדעת למי להאמין. רוצה יותר מזה? הוא הודה! הוא קשר אותה בחבל ואנס אותה כמה פעמים והודה שזה מה שהיה והודה בכך שהיא אמרה לו לא!

אתה יכולה לשלוח לי גם בבקשה??

[email protected] תודה רבה ....((:) ואצלי,בנאדם יכול לעשות מוזיקה מופלאה,אבל הוא קודם כל צריך להיות בנאדם.. ואם הוא אנס מישי זה פשוט מוריד לי את..את..אני לא ידעת להסביר את זה.. את הכבוד למוזיקה שלו..את הכבוד לערך שלוףגם כבנאדםףוכן..גם כמוזיקאי,כי מוזיקאי צריך להיות גם בנאדם.

שלחתי לך שוב

זה בסדר. שמרתי את הכתבה שמישהי פרסמה באיזה פורום בדיוק בגלל זה. כדי שאנשים לא יסלפו את הסיפור בגלל שמועות ויחשבו שהאיש הזה צדיק כשהוא לא.

sonic_green

New member
קראתי את הכתבה

תסלחי לי, אבל הבחורה הזאת אשמה לא פחות ממסנר. זה התחיל בזה שהיא הולכת לבנאדם שהיא לא מכירה לבית שלו לבד. אחר כך היא נכנסת לאמבטיה שלו בזמן שהוא מתקלח (ולא הייתה לה בעיה עם זה). במצב כזה, כל אדם נורמאלי היה מבין כמו יובל מסנר מה הילדה רוצה. אחרי המקרה הראשון באמבטיה שהוא תקף אותה (מבחינתה הוא תקף, מבחינתו הוא עשה את מה ששניהם רצו) היא נשארה אצלו ועוד ישנה איתו באותה מיטה, כאילו כלום לא קרה. פה מסנר בטח הבין עם מי יש לו עסק, בחורה זולה, ובטח חשב שהיא לא החלטית בדיעותיה. עניין הקשירה והאונס במיטה - כאן מתחילה האשמה של מסנר. מסנר בסך הכל חיפש מישהי ללילה, או אולי לקצת יותר מזה, זה מה שגם היא חיפשה. היא בחרה לבוא איתו לביתו, היא בחרה להיכנס לאמבטיה בזמן שהוא מתקלח, היא בחרה להישאר איתו אחרי המקרה הראשון, והיא בחרה לישון איתו באותה מיטה. אולי היא באמת נפגעה מזה, אולי היא סתם רצתה תהילה, אני לא יודע מה יש לבחורה הזו, אבל היא ממש דפוקה.

למעלה