רביעיית מסנר

שלמונזה

New member
רביעיית מסנר ../images/Emo168.gif

רביעיית מסנר נולד כפרוייקט מיוחד המפגיש את ערן צור יובל מסנר ואלונה דניאל ליציאה משותפת לראשונה מזה 15 שנה, ומציעה עיבודים מיוחדים לרביעיית כלי מיתר לשיריהם המוכרים של ערן אלונה ויובל מלהקת טאטו ומקריית הסולו שלהם. בדיסק שיצא נכללים שלושה שירים חדשים: קעקוע, זה האיש, ובשווקים וברחובות. כמו כן יש עיבוד מיוחד לשיר חתולמפלצת של פורטיסחרוף. הדיסק רביעיית מסנר יצא בשנת 2004, וכן נערכו הופעות משותפות של השלושה כרביעית מסנר.
אתם מכירים את הדיסק?
מה דעתם על העיבודים של השירים שם?
הייתם בהופעות של רביעיית מסנר? אם כן שתפו חוויות, איך השילוב של השלושה. ושוב כל מה שבא לכם לספר

Nushi1980

New member
אחת ההופעות הטובות ביותר!!!

פשוט אלוהי, אמנם הגעתי באמצע, אבל השילוב הזה עשה לי געגועים לטאטו....

mehashefa

New member
רביעיית מסנר...

מכירה את הדיסק, כמובן! קניתי אותו יום בערך אחרי שיצא... טוב נו, יומיים... דיסק גדול. כל פעם נפעמת מחדש מהעיבודים המדהימים של מסנר... וכן, הייתי בשתי הופעות - אחת לפני כמה זמן במעבדה, והשנייה - שהיא בעצם הראשונה... הופעת הבכורה שלהם בצוותא ת"א. שווה כל רגע. כל פעם אני נפעמת מחדש מהמוכשרות של מסנר, ובכלל שווה לשמוע את השירים שאני מכירה של ערן ואלונה שאני מאוד אוהבת - בצורה עוד יותר מדהימה!! והשיר "זה האיש" מדהים, ו"מלחמה" (קטע אינסטרומנטלי) גם כן מדהים!!! בכלל, אני נהנת מהדיסק, הופעות שלהם, הכל - כל פעם מחדש...

שלמונזה

New member
אגב התשובות שלי ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

קניתי את הדיסק רק השנה. אני נורא אוהבת את העיבודים החדשים לשירים, למרות שדי מוזר לשמוע את רטוב וחם במקצב שקט
ולא הייתי בהופעות של מסנר
כשהם יבואו לת"א אני אהיה שם [בתקווה]

יאו

מכיר, כמובן, העיבודים מעולים, אך לדעתי היה איפה לצמצם, הידסק קצת ארוך מדי, ומלבד "בשווקים וברחובות" המצויין של אלונה דניאל, שני השירים החדשים של מסנר בכלל בכלל לא משהו. אהבתי מאוד את העיבוד לחתול מפלצת, של פרוטסחרוף, וגם את העיבוד לערפד, לרטוב וחם ועוד רבים. הקטע האינסטרומנטלי "מלחמה" ממש חזק. הייתי בהופעה בתאטרון תמונע, והיא הייתה באמת טובה מאוד מאוד.

lonely TearDrop

New member
לא יצא לי לשמוע- לצערי.

אבל מהשילוב של השלושה בטאטו, אני מצפה בכליון עיניים להזדמנות הבאה שתהיה לי לראות אותם מופיעים ביחד, וכשיהיה לי כסף לקנות את האלבום.. הם עובדים מצויין, לכל אחד ההפרעה הנפשית שלו שהופכת את היצירות שלהם לכל כך מיוחדות, לבעלות אופי משלהן ונפח וצבע. הם עושים אמנות והם עושים אותה טוב.

למעלה