רביעיייי

רביעיייי../images/Emo115.gif../images/Emo42.gif

בהיום מסיימיים עם כימיה
בהצלחה לכולםםםםםםםםם בבגרות

tamaguchi girl

New member
../images/Emo42.gif

הלכתי לישון ב6 בבוקר, וקמתי לפני שעה בערך כי הבייביסיטר התקשרה. ועכשיו אני לא מצליחה לחזור לישון
תכננתי לקום רק ב4 בצהריים
בכל מקרה אחה"צ יש לי קורס מתמטיקה (ל05
), ואחכ תכננתי ללכת לחד"כ, ואני חייבת לישון, אחרת אני לא אחזיק מעמד. הלכתי לנסות לישון שוב. בהצלחה לי
יום טוב~

tamaguchi girl

New member
אה, ומקווה שהלך טוב בבגרות לכל הכימאים ../images/Emo9.gif

אאל"ט, היא מסתיימת ברגעים אלו..P:

tamaguchi girl

New member
בסוף נרדמתי באיזה 12 ../images/Emo3.gif

לעוד 4 שעות *-* וכן, רק שלא הספקתי להגיב בחזרה..אני עוד אגיב גם שם, אבל תודה רבה שוב
חח ותודה על הדגש לו' אחתDDD:

שיהיה המון בהצלוחס לכל הכימאים../images/Emo13.gif

אני חזרתי מלילה של שינה (מועטה
) אצל החבר,והיה כיף ומצחיק. אמא שלו הקפיצה אותי לפה לפני שעתיים ומאז ראיתי סרט,שתיתי קפה קר ואכלתי עוגה טעימה.
(נכון מרתק
) סתם,השרירים שלי ברגליים תפוסים בצורה מטורפפפפת עוד מהבלט שלשום,והיום יש שוב שיעור של 3 שע'
,וגם מחר!
יש לנו עכשיו גם סוג של תחרות,ולמדנו ריקוד ניאו קלאסי (אני מדברת עברית מבחינתכם,נכון
) מהמם ומהיר,סגנון קצת לטיני מגניב רק עם פויינט שוז
. וואי,איזו התרגשות.
יומקסים לכולם,סופסוף חבריי הכימאים ישובו לתקשר עם העולם D:

LOLI152

New member
איך נקרא הסגנון הקצת לטיני עם הפויינט שוז?

חח... קצת פחות סינית.. אחתהחברות הכי טובות שלי רקדנית כבר שנים .. חח (קנינו לה ליום הולדת פויינט שוז. ואנחנו עדיין לא מצליחות להבין איך היא לא מתה איתןXD)

הייתי בים!

התחילו איתי. >< זה ממש מחמיא לי. XD כל המשפחה פה, מתארגנים לחתונה מחר, יהיה כיף!! אני מתרגשת D: ואני מתגעגעת לחבר שלי. >:

LOLI152

New member
מזל טוב!! איזה התרגשות! :)

איזה כיף..! :) איך היה בים? לא מלא מדוזות?

אכן כיף ^^

האמת היא שמתחילים להרגיש שהמדוזות מגיעות. XD אבל היה בסדר. לא ראיתי מדוזות.השתזפתי. שוב. D:

Rioter

New member
איזה יום ארוך, וואי וואי

הלכתי לישון לפנות בוקר, קמתי ב-6 (מזל שסגרתי את הפלאפון, כי ב-3, קצת אחרי שנרדמתי, החבר התקשר להגיד שהוא חזר מהעבודה...). נסעתי עם אבא לרופא (הייתי מופתעת לגלות שיש חיים בשעה הזאת
), קיבלתי אישור רפואי כדי להוציא כרטיס עובד, ואז יצאתי עם שני חברים לרמת גן (ממש ליד עזריאלי, האמת) לצער בעלי חיים. היה ממש כיף ומצחיק, עשינו שתי נגלות, ויש שני גורים חדשים שלא ראינו, והם פשוט מהממים.
אחד לברדור כזה לבן, כמו מהפרסומות של הנייר טואלט..... התאהבתי לגמרי. ועוד פינצ'ר פצפון, היפראקטיבי ברמות, מדליק מדליק מדליק. שניהם קטנטנים.. אח"כ חתכנו לעזריאלי, אכלנו צהריים, הסתובבנו קצת (פתחו טויסאראס
) ונסענו הביתה... עכשיו אני קצת במיטה, עוד כמה דקות יוצאת לעבודה. |עייפה נורא, נורא, נורא| רק שיגיע יום שני.

Rioter

New member
מדריכה בקייטנה

אז הרכז שם ביקש ממני לבוא גם לעשות את ההרשמה.... הסתיים היום בדיוק. היה נחמד. פתרתי תשחצים.

Rioter

New member
כי אני נוסעת לבן-דוד שלי

(שאז נפצע בעופרת יצוקה).... לכל היום. יהיה כיף!

LOLI152

New member
את עוד מתנדבת שם? ואו יפה!:)

כל הכבוד.. איזה כיף!!:) למה יום שני?

Drenthe

New member
איזה יום ארוך!

הכימיה היה אחלה, חוץ מכך שיש לי טעות של נקודה אחת נדמה לי.

למעלה