רבין

nklo1

New member
רבין

האדם הזה יגאל עמיר פשוט בן אדם חולה בראש לרצוח ראש ממשלה??? אתם יודעים מה יש לו בתא בבית הסוהר??? יש לו טלווזיה ומחשב ומי ממן??? אנחו מהמיסים שלו!!! היו צרכים לתת לו עונש לזרוק אותו לים או משהו כזה לא???!!

EverMan

New member
יגעל עמיר (כן , זה בכוונה עם ע')

הוא לא חולה בראש. הוא אדם שפוי ביותר. בדיוק כמו שלא נכון להגיד שהיטלר הוא אדם לא שפוי. שניהם אנשים שפויים , שניהם ביצעו פשעים מזוויעים , ושניהם עשו זאת בראש צלול. הם שניהם פעלו בשם מה "שהם חשבו לנכון".

אכן מסכימה!!!

יגאל עמיר אכן מודע למה שהוא עשה! והוא לא מצטער על כך לרגע, והוא עדין חושב שמה שעשה היה הדבר הנכון ביותר! רק שתדעו שיש לו עוד 24-8=16 שנים בכלא...שזה לא ממש הרבה... חבל שהעונש בישראל למאסר עולם הוא לא כמו בארה"ב שזה באמת לעולם, ולא ל24 שנים...

יוֹאב

New member
זה לא נכון!

אף אחד עדיין לא קצב את עונשו של יגאל עמיר. הנשיא בדרך כלל קוצב מאסרי עולם ל-25 שנה, אבל כאן אף אחד לא עשה את זה, ואני לא מאמין שהנשיא קצב יימח שמו, יעז לקצוב את עונשו של הרוצח.

Alexco

New member
אין איזה חוק

שאומר שאסור לתת חנינה לאנשים שרצחו ראש ממשלה או משהו כזה?

יוֹאב

New member
וילן הגיש הצעת חוק שכזו , אני חושב.

לא יודע מה עלה בגורלה, אבל גאולה עמיר טוענת שיגאל עמיר ישתחרר ב-10 שנים הקרובות. אני מקווה שהיא אופטימית יתר על המידה ,הדפוקה.

שני הדברים שאמרת נוגדים את

עצמם. אתה אומר שאתה חושב שהיא עברה. אבל אינך בטוח. אפשר לבטל את המפשט הראשון, כי בכלל אין בו צורך. כי בכל מקרה אתה לא בטוח.

Alexco

New member
למה להיות חכמולוג?

אמרתי שאני חושב שהיא עברה, אבל אני לא בטוח- משמע, ההנחה שלי, משום הידע שלי, היא שהיא עברה, אם כי אני לא יכול להתחייב לכך כי אני לא בטוח בנקודה הזאת.

יוֹאב

New member
חוק דרעי לא קשור

הוא יחסי להקצבת העונש, ואם אין הקצבה, גם אין יחסיות.

אפריים1

New member
דמו של קצב על ידיך!

באמירותיך המזוויעות אתה יוצר את האווירה שתביא ח"ו לרצח הפוליטי הבא! חזור בך מייד! כיצד אתה, כמי שמכיר בנזק העצום שגרמה ההסתה - מעיז לדבר כך כלפי נשיא בישראל! תתביש לך!!

יוֹאב

New member
אפריים היקר

משה קצב היה מהמסיתים כנגד יצחק רבין ז"ל להזכירך, ועצם היותו נשיא המדינה לא ישנה את העובדות. וגם לא אתה!

אשרת

New member
יגאל אמיר לא שפוי כמוך ענבר

ואת זה אני יכולה להעיד. האדם סובל מהפרעות אישיות, שזה לא מצב נורמלי.

EverMan

New member
הדעה שלו צלולה , הוא יודע להבדיל

בין טוב ורע. והוא בחר להכניס 3 כדורים בראש ממשלה מכהן. ביודעין ובמודע מה יקרה בעקבות כך.

אשרת

New member
זה נכון...

אני לא אמרתי שלא.. אבל הוא לא בריא בנפשו כמוך.. למשל.

למעלה