רבין היה נכה...

• פותח הנושא adato
  • פורסם בתאריך

adato

New member
רבין היה נכה...

שלמה בן-עמי בן-עמי: הסכם אוסלו היה הסכם של ג'נטלמנים - במזה"ת אין ג'נטלמנים שלמה בן-עמי, שר החוץ והשר לביטחון פנים בממשלתו של אהוד ברק, בהרצאה בארה"ב: "הסכמי אוסלו לא נגעו בבעיות האמיתיות"; "רבין היה נכה פוליטי כשנרצח ב-1995" עודכן: 14:22 04/03/2004 | עומר כרמון | [email protected] מזרח תיכון רשימות קשורות אחרי ברק: בן עמי דורש חצי מיליון ש"ח לכיסוי הוצאות בוועדת אור -------------------------------------------------------------------------------- פרס בליברסיון: שגיתי בהסכם אוסלו; הייתי תמים, אך איני מתחרט על כך -------------------------------------------------------------------------------- שלמה בן-עמי, שר החוץ והשר לביטחון פנים בממשלתו של אהוד ברק, מתח ביקורת על הסכמי אוסלו, במהלך הרצאה באוניברסיטת יוטה, ארה"ב (יום ג', 2.3.04). "הסכמי אוסלו היו פוליטים מעיקרם ולא נגעו בבעיות האמיתיות", אמר בן-עמי, "ערפאת לא היה מסוגל להביא שלום ולשלוט בארגוני הטרור. רבין היה נכה פוליטי כשנרצח ב-1995. אוסלו היה הסכם של כוונות טובות, אולם הסכם של ג'נטלמנים. אף אחד במזרח התיכון הוא לא ג'נטלמן". "המנהיגות הייחודית של ארה"ב לא הוכרה באוסלו", אמר בן-עמי. "גם כעת, הישראלים והפלשתינים לא יוכלו להגיע להסכם שלום, ללא סיועה של הקהילה הבינלאומית". "שיחות ישירות בין ישראל לפלשתינים הן בלתי אפשריות כרגע", אמר שר החוץ לשעבר, "אני לא מאמין שייקום בזמן הקרוב מנהיג פלשתיני בעל שיעור קומה, אשר יהיה מוכן לחתום על הסכם שלום עם ישראל".

hreuven2

New member
בן עמי רצוי שישתוק לנצח

הרכיכה חסרת עמוד השדרה

תראה,

שלא תחשוב שאני תומך ברצח רבין, אבל רבין באמת היה ראש הממשלה הגרוע ביותר בתולדות מדינת ישראל (אחרי אהוד ברק). אחרי הסכם האוסלו מתו יותר מאלף יהודים, ואחרי הסכם השלום עם ירדן התחילה האבטלה (זו הייתה באמת טעות גדולה לקחת מקומות עבודה של יהודים ולתת אותם לערבים).

ש

שלמה איזקסון

Guest
המצב הכלכלי אצל רבין היה מעולה

הלוואי עלינו היום...הוא קיבל משק בעייתי משמיר והליכוד והפך אותו לכלכלה משגשגת עם אחוז אבטלה שהוא כמעט חצי מהיום וצמיחה גבוהה מאוד כל שנה משנות בקדנציה שלו ושל פרס

צודק במאה אחוז.

אבל חברנו הקטן פה חושב שהמצב הכלכלי היה נוראי בגלל הסכם שלום עם ירדן

ש

שלמה איזקסון

Guest
שרון אגב לללא תמך גם בהסכם עם ירדן

לא יעזור לכם

אני מתנגד לרצח רבין, אבל רבין דפק את המדינה (ואחריו עוד יותר דפק פרס, ואז ברק הנחית את המקה הסופית). אין ביטחון, אין כלכלה. רבין דפק את הביטחון.

אשרת

New member
כן.. יש לי שאלה די רצינית.

מה אתה בדיוק יודע על רבין? ואני לא מתכוונת למה שאתה קורא מהאתר של כהנא.

adato

New member
מישהו דיבר על שרון

תראה לי מקום אחד שרשום בו שרון!!! רשמתי על פרס פרס טוען שאוסלו היה טעות חבל רק שהוא התעורר מאוחר מדי

למעלה