רביית ארנבות

sarvarus

New member
רביית ארנבות

יש למישהו מושג כל כמה זמן ארנבות מזדווגות או אולי באיזה תקופה בקיצור כל מידע לגבי ארנבות יתקבל בברכה תודה מראש sarvarus

גלי®

New member
בכיף ... אגב: אם בשלב מסוים תרצה

להפסיק את הילודה , אחרי שתגמור להציף את כל חבריך בגורים , נדמה לי שיש אפשרות לסרס את הזכר ...

**לילך**

New member
גלי - את מקור נפלא לקישורים !!!!

אני הולכת בעיקבותייך ומגלה אתרים מקסימים שלא היכרתי על בעלי חיים וכמובן ישר מוסיפה אותם לרשימת קישורי הפורום.

גלי®

New member
לרשותך ... כבר כתבתי שאני "וטרינרית

חובבת" ... התכוונתי לזה ...

*Michelle*

New member
ארנבות

ארנבות (או יותר נכון ארנבונים שהם הסוג המבויית) מגיעים לבשלות מינית עוד לפני שהגיעו לבשלות פיזית מלאה. כלומר ארנבונת בת 4 חודשים שעוד נראית בגודל גורה, כבר יכולה להצטרף למעגל הרביה.בניגוד לכלבים או חתולים שלהם יש עונות יחום, ארנבת, אם היא לא בהריון או מיד לאחר המלטה כבר בשלה שוב. כך שאתה עלול לגלות להפתעתך שהגורים המתוקים שנולדו לארנבונת שלך כבר פעילים מינית וגם האמא עלולה להיות בהריון מאחד מגוריה. הבשורות הטובות הן, שגם ארנבונים ניתן לעקר ולסרס ולא צריך להגיע למצב קטסטרופלי של התפוצצות אוכלוסין. בנוסף,אתה צריך לדעת שלגדל ארנבונים בכלוב זה מאד אכזרי ולא הומני. ניתן לתת להם להסתובב חפשי בבית או בחצר מוגנת היטב (מקום מגודר בו אין סכנה שילכו לאיבוד או שיטרפו ע"י חתולים או חיות אחרות) הרבה ארנבונים מסוגלים ללמוד להשתמש בכלוב שלהם או בארגז אחר לעשיית צרכים וכך יכולים להיות חפשיים בבית. בכל מקרה חשוב לתת להם מה שיותר זמן איכות מחוץ לכלוב כדי שיוכלו להפעיל את שריריהם וגם כמובן את יצר החפש שלהם.

spanish rose

New member
רביית הארנבות - תשובה

למיטב ידיעתי כל המכרסמים (ביניהם הארנבות) מזדווגים כל בערך חודשיים ימים. בכל המלטה צפי לכ- 2-8 גורים.

למעלה