רביד

ill cry

New member
רביד

שלום קוראים לי רביד ואני רוצה להגיד לכם משהו אז ככה: כולם בכיתה שלי צוחקים עליי ומרביצים לי בגלל שאני שומע רוק תעזרו לייייייייי בבקשה מה עליי לעשות? :-(

GoRaN

New member
איזה בית-ספר דפוק....

אני סבור שהפתרון היחידי הוא באמת להרביץ בחזרה... או שתקנה חולצה של בריטני ספירס ותצהיר ברבים שחזרת למוטב...

a_duck

New member
יא הומו גם לכאן באת?

לך תתאבד יא חתיכת הומו דפוק שעוד לא בן 12 אפילו... שתיחנק כבר עם הלינקין פארק והקורן שלך...

sOrCeReSs

New member
ברווז

אולי דיי?! אתה ממש מעצבן אותי! (לא שזה אמור להזיז לך) אבל תפסיק

a_duck

New member
מישהו שאל אותך?

אחרי שהיית מדבר קצת עם ההומו הזה היית מבינה למה כתבתי את זה...

sOrCeReSs

New member
טוב אז

אם זה רביד מהצא`ט הוא נחמד מאוד! והוא מבקש עצה לא שתרד עליו! ואני לא חושבת שהוא הומו ונראה לי שעדיין לא הבנת שהומו זו לא קללה

a_duck

New member
אמ...

הוא לא נחמד והוא אומר את זה בצחוק... והומו זאת קללה...אין לי כוח להסביר שוב למה זאת קללה... הומו זאת סטיה כמו שאוטיסט ומפגר זאת סטיה...ואנשים משתמשים במילים האלה כקללה אז גם הומו זאת קללה...

flowr..

New member
``אוטיסט ומפגר זו סטייה``

אתה צודק, צריך להשמיד את כולם, המנוולים האלו. אגב, אני אישית אשמח אם תוכל להוציא מעט אנרגיה בהסברה של -למה מישהו שלא נמשך למה שאתה נמשך אליו הוא קללה. flowr..

a_duck

New member
ובפעם המיליון...

גברים אמורים להימשך לנשים ככה הטבע עשה אנשים...אם כולם היו הומואים אז העולם היה נכחד והטבע לא יכול לאפשר את זה...זה אומר שהומו זה משהו לא רגיל...ומשהו לא רגיל זאת קללה כמו שמפגר זה משהו לא רגיל ומשתמשים בזה כקללה...

flowr..

New member
אוף...

לא משנה... אי אפשר להסביר לך כלום... ``משהו לא רגיל זו קללה``. flowr..

a_duck

New member
אאולי בגלל שאת טיפשה את לא קולטת...

מפגר זה גם משהו לא רגיל...וזאת קללה...אז הומו זה משהו לא רגיל וזאת גם קללה...

OPERATi0N_iVY

New member
רביד תשתדל לא להיות הומו...

קודם כל כבר כתבת את זה בפורום אחר... ודבר שני מה אתה מתלהב מזה שמרביצים לך בגלל שאתה שומע רוק? זה כל כך דפוק! אם היית בנאדם שבאמת שומע מטאל כי הוא אוהב ולא אחד ששומע ``מטאל`` (ולא מטאל...) כדי שיתלהבו ממנו אז היית מקבל קצת כבוד מההומואים של הכיתה...

OPERATi0N_iVY

New member
רביד תשתדל לא להיות הומו...

קודם כל כבר כתבת את זה בפורום אחר... ודבר שני מה אתה מתלהב מזה שמרביצים לך בגלל שאתה שומע רוק? זה כל כך דפוק! אם היית בנאדם שבאמת שומע מטאל כי הוא אוהב ולא אחד ששומע ``מטאל`` (ולא מטאל...) כדי שיתלהבו ממנו אז היית מקבל קצת כבוד מההומואים של הכיתה... ותשמע את T{Oi!}LET

למעלה